Een Drupal website vertaling door ervaren SEO vertalers

Drupal website vertalen

Meertalige Drupal website

Wanneer je met jouw Drupal website een internationale doelgroep bedient, is meertalige content essentieel. Om je websitebezoeker de beste gebruikerservaring te bieden en de conversie van je site te maximaliseren is het belangrijk de klant in zijn eigen taal aan te spreken. Onze native vertalers kennen de taal en cultuur van jouw doelgroep en zorgen voor een foutloze en doeltreffende vertaling. Daarnaast hebben ze veel ervaring met het vertalen van SEO teksten, zodat jouw Drupal website ook in het buitenland goed vindbaar is.

Drupal website laten vertalen

Gemakkelijk URL’s aanleveren

Jouw Drupal website vertalen lijkt wellicht een enorme klus. Via ons vertaalplatform is dit echter snel en eenvoudig geregeld. Je kunt je gehele Drupal website door onze native vertalers laten vertalen of specifieke pagina’s, zoals blogs, nieuwsartikelen of een privacyverklaring. Via onze website upload je eenvoudig de URL’s of teksten die je wilt laten vertalen. Nadat je binnen 30 seconden een offerte hebt ontvangen, bevestig je indien gewenst de opdracht en wordt het vertaalproces gestart. Jouw vertaling wordt altijd gecontroleerd door een tweede vertaler.

Website vertalen Drupal

Tarieven Drupal website vertalen

Wat kost het vertalen van jouw Drupal website? Dit hangt onder andere af van het type teksten op de website en de mate van specialistische kennis die nodig is voor een goede vertaling. Op deze pagina vind je meer informatie over onze tarieven. Die starten al bij € 0,04 per woord, inclusief revisie en ongeacht de gewenste taalcombinatie. Twijfel je over welk niveau de beste keus is voor jouw vertaling? Neem dan contact op met onze projectmanagers. Zij staan voor je klaar en geven graag advies. Het is ook mogelijk een gratis proefvertaling aan te vragen.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

URL of bestand aanleveren

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je Drupal website laten vertalen

Dankzij onze unieke werkwijze is het vertalen van jouw Drupal website zo geregeld