Bestandstypen snel en correct vertaald door native speakers

 

Snel en transparant vertaalplatform

Vandaag de dag zijn er meerdere bestandstypen die wereldwijd vol in gebruik zijn. Via ons innovatieve vertaalplatform is het snel en gemakkelijk om voor de meest populaire bestandsformaten een vertaling te starten. Zo verzorgen we vertalingen voor .DOCX, .CSV/XLS, .PO, .XML en .TXT bestandstypen. Na het uploaden van je bestanden naar onze cloud, berekent onze software automatisch een passende offerte voor je. Hierna gaat een native vertaler voor je aan de slag, die ervaring heeft met het desbetreffende bestandstype. Hij of zij werkt met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag aan je opdracht. Na oplevering wordt de vertaling weer in het originele bestandstype aangeboden.

Beëdigde vertaling

Hoge kwaliteit, laag tarief

Via ons online vertaalplatform verzorgen we kwalitatief hoogstaande vertalingen voor een concurrerend tarief. Bij Fairlingo laat je jouw document vertalen vanaf € 0,04 per woord. Deze scherpe vertaaltarieven hebben we aan onze innovatieve werkwijze te danken. Via ons systeem hebben we namelijk een groot deel van de arbeidsintensieve taken weten te automatiseren. Zodoende is het niet meer noodzakelijk om routinetaken handmatig uit te voeren. Nu kunnen we ons volledig richten op de kwaliteit van onze service en vertalingen. Native taalspecialisten verspreid over de hele wereld hebben zich bij Fairlingo geschaard en staan klaar om kwaliteit te leveren. Dit noemen we onze fairsimpelde werkwijze.

Vertaalbureau

ISO gecertificeerd & garantie

Op verschillende wijzen zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze vertalingen optimaal is. Ten eerste zijn we zowel ISO-17100 als ISO-9001 gecertificeerd. Onze diensten, werkwijze, processen en service zijn door Kiwa officieel  in hun kwaliteit erkend. Met andere woorden, we voldoen met overtuiging aan de strengste kwaliteitsnormen in de vertaalsector. Hiernaast hebben we verschillende functionaliteiten in ons platform geïmplementeerd, waarmee we de kwaliteit waarborgen. Via ons cloud-based applicatie monitoren we de vertalingen en sturen we bij indien nodig. Daarnaast wordt elke vertaling door een ervaren revisor gecheckt, voordat deze naar de klant gaat. Hiermee zorgen we ervoor dat de skills en perspectieven van meerdere experts voor je toegepast worden.

Welke bestandstypen kun je door ons laten vertalen?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.XML bestanden zijn erg nuttig voor gebruikers van WordPress. Immers kunnen deze snel en gemakkelijk worden geëxporteerd en geïmporteerd.

.DOCX

Dit bestandstype is erg populair en wordt door de meeste tekstverwerkers als Microsoft Word gebruikt. Het vertalen van .DOCX bestanden is daarom erg eenvoudig te realiseren.

.TXT

Dit is een bestandsformaat wat door enorm veel tekstverwerkers bewerkt kan worden en hebben een platte tekstopmaak.

.CSV/.XLS

.CSV en .XLS bestanden bieden veel mogelijkheden voor mensen die snel een grote hoeveelheid content willen laten vertalen. Immers blijft de opmaak bewaard.

.PO

.PO bestanden zijn specifiek gericht op het implementeren van vertalingen voor websites, webapplicaties en andere digitale omgevingen.

.XLIFF

.XLIFF bestanden worden toegepast om websites snel en efficiënt meertalig te maken. Tevens biedt dit bestandstype veel mogelijkheden voor automatisering van je digitale omgeving.

Native vertalers voor je verschillende document extensies

Via ons globaal vertaalplatform heb je de mogelijkheid om 24/7 een vertaling te starten. Zelfs in het weekend staan onze native taalexperts voor je klaar om kwaliteit te leveren. Bovendien werken onze vertalers met een snelheid van 1250 woorden per dag aan je opdracht. Na oplevering kun je je vertaling altijd terug in je account vinden en downloaden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Direct een prijsopgave beschikbaar

Na het uploaden van je bestanden naar de cloud, berekent onze software binnen enkele ogenblikken een passende offerte. Hierbij is het mogelijk om een tekst of bestand met tips en aanwijzingen door te geven. Op deze wijze is het voor je mogelijk om de vertaler over specifieke eigenschappen en benodigdheden te informeren.

Naar onze tarieven

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten van bestandsvertalingen:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je bestanden correct vertaald

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor alle populaire bestandstypen