Native vertaler Nederlands Koreaans met veel ervaring

Sunou is een gepassioneerde vertaler die zich specialiseert in het vertalen van teksten van het Nederlands naar het Koreaans. Ze beschikt over uitgebreide ervaring in het vertalen van diverse soorten documenten zoals processtukken, tijdschriftartikelen, overheidsdocumenten, wetenschappelijke stukken, webpagina's, etc. Haar succes in deze vakgebieden is te danken aan haar "Bachelor of Law" in Zuid-Korea,  "Bachelor of Science in Economics and Taxation" in Nederland en haar jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven. Ze is buitengewoon bedreven in het foutloos vertalen van economische en juridische teksten , en ze weet altijd de juiste schrijfstijl te hanteren.

ISO gecertificeerde Koreaanse vertaling vanaf € 0,05 per woord

Fairlingo is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Via ons platform staan 24/7 vakkundige vertalers voor je klaar. Voor elk specialisme hebben wij de juiste expert in huis. Al onze vertalingen worden gereviseerd door een ervaren native corrector en zijn inclusief kwaliteitsgarantie. In drie eenvoudige stappen laat je jouw vertaling via ons platform uitvoeren:

  1. Upload jouw bestand via onze site en ontvang binnen 30 seconden een offerte.
  2. Na bevestiging gaat een van onze top Nederlands-Engelse vertalers met jouw tekst aan de slag. Wanneer de vertaling klaar is, wordt de tekst gereviseerd door een corrector.
  3. De definitieve vertaling ontvang je in je mailbox en is tevens te downloaden in je Fairlingo account.

Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij snel uitstekende vertalingen leveren, voor een scherpe prijs. Je laat bij Fairlingo al vanaf € 0,05 per woord jouw tekst vertalen. Op je eerste vertaling ontvang je bovendien een welkomstkorting van 10%.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Engels vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Engelse vertaalplatform ter wereld.