Native vertaler Nederlands Spaans met kennis van regionale variëteiten

Helena is als geen ander bekend met de unieke eigenschappen en regionale verschillen die een taal kan hebben. Ze komt oorspronkelijk uit Latijns-Amerika, waar veel unieke variëteiten van het Spaans te vinden zijn. Daarnaast heeft ze in Bolivia op Engelstalige universiteiten gestudeerd, waardoor ze ook deze taal op hoog niveau beheerst. Voor Fairlingo heeft Helena als vertaler Nederlands-Spaans al ruim 50.000 woorden vertaald. Ze werkt hierbij aan een breed scala aan verschillende teksten: van technisch inhoudelijke vertalingen tot webteksten, algemene voorwaarden, brochures en handleidingen. Zowel vertalingen bestemd voor Spanje als Latijns-Amerikaanse landen voert ze nauwkeurig en vakkundig uit.

ISO gecertificeerde Spaanse vertalingen vanaf €0,04 per woord

Helena is als vertaalster Spaans aangesloten bij Fairlingo. Ons platform is gebaseerd op kwaliteit, transparantie en gebruiksvriendelijkheid. Op verschillende wijzen zorgen we ervoor dat jouw Nederlands-Spaanse vertaling aan alle verwachtingen voldoet. Ten eerste zijn we een ISO-gecertificeerd Spaans vertaalbureau. Onze diensten, kwaliteit, processen en service voldoen aan de officiële kwaliteitsstandaarden die door Kiwa zijn vastgesteld. Daarnaast maken we gebruik van een uitgebreid feedback en monitoringssysteem om de kwaliteit van je vertaling te waarborgen. Elke vertaling is dan ook inclusief onze kwaliteitsgarantie.

De Spaanse taal is een sleutel naar de wereld

Bij ons vertaalbureau zien we een duidelijke stijging in Nederlands-Spaanse en Spaans-Nederlandse vertaalopdrachten. Niet alleen het standaard Spaans is populair, maar ook de verschillende wereldwijde dialecten zijn in trek. Immers is Spaans met ruim 450 miljoen native speakers de op één na meest gesproken taal in de wereld. Nederlandse bedrijven en organisaties vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige vertalingen om deze enorme groep optimaal te bereiken. Via ons online vertaalplatform schakelen zij de creatieve kracht van de wereldwijde vertaalcommunity in. Onze native Nederlands-Spaanse vertalers als Helena staan klaar om kwalitatieve vertalingen te leveren die daadwerkelijk bij je doelgroep resoneren. Als native speakers begrijpen ze lokale culturele nuances namelijk als geen ander. Door het juiste talent voor je in te schakelen, zorg je ervoor dat je jouw internationale doelen weet te bereiken.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Ontmoet onze andere
Nederlands-Spaanse vertalers

 

Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans
Juan Demera
Vertaler Spaans
Anamaria Pabon
Vertaalster Spaans
Lucia Dominguez
Vertaalster Spaans

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Spaans vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Spaanse vertaalplatform ter wereld.