Nederlands-Russische vertaler met uitgebreide ervaring

Olga heeft al vanaf jongs af aan een liefde voor boeken en taal. Ze is opgegroeid in Sint Petersburg, waar ze aan de universiteit Russische taal- en letterkunde heeft gestudeerd. In 1990 is Olga naar Nederland verhuisd om hier bij diverse internationale bedrijven aan de slag te gaan. Daarnaast heeft ze in Nederland een opleiding tot vertaler Russisch afgerond. Hier heeft ze als (beëdigd) vertaler Nederlands-Russisch inmiddels jarenlange ervaring opgedaan in het vertalen van uiteenlopende teksten. Ze is onder andere gespecialiseerd in vertalingen op commercieel, toeristisch, technisch, juridisch en cultureel gebied. Omdat haar vertalingen altijd consistent en van hoge kwaliteit zijn, is ze zelfs een van de voorkeursvertalers van de Russische ambassade in Nederland.

Vakkundige Russische vertaling vanaf €0,04 per woord

Via ons vertaalbureau kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week online een vertaalopdracht starten. In 3 simpele stappen schakel je een native expert in.

  1. Lever de bestanden aan die wilt laten vertalen. Onze software scant jouw documenten, waarna je direct een scherpe offerte ontvangt.
  2. Na bevestiging wordt, op basis van jouw wensen en type vertaalopdracht, de best passende vertaler Russisch aan jouw opdracht gekoppeld. De vertaler werkt met een minimale snelheid van 1.250 woorden per dag aan de vertaling. De vertaalde tekst wordt hierna gereviseerd door een ervaren revisor.
  3. Zodra de vertaling afgerond is, ontvang je van ons een e-mail en kun je de tekst via jouw persoonlijke Fairlingo account downloaden. Je ontvangt de vertaling altijd in hetzelfde bestandsformaat als het aangeleverde document. Op alle vertalingen bieden wij bovendien standaard een kwaliteitsgarantie.

Wil je graag dezelfde vertaler voor een nieuwe vertaling inschakelen? Bij vervolgopdrachten kun je zelf de gewenste vertaler selecteren. Hierdoor hoef je eventuele instructies niet opnieuw door te geven en ben je verzekerd van consistentie en kwaliteit.

Het belang van het Russisch voor Nederlandse bedrijven

Het Russisch is een Slavische taal die voor ongeveer 175 miljoen mensen hun moedertaal is. Meer dan 100 miljoen mensen spreken het bovendien als tweede taal, waarmee het Russisch op de achtste plaats van meest gesproken talen ter wereld staat. Naast Rusland, wordt de taal ook in landen als Kazachstan, Oekraïne en Kirgizië gesproken.

Wanneer je zakendoet in Rusland is kennis van de Russische taal belangrijk. Hoewel de jongeren in grote steden tegenwoordig wel wat kennis hebben van de Engelse taal, spreekt een groot gedeelte van de Russische bevolking niet of nauwelijks Engels. Wanneer je zelf niet over deze kennis beschikt, is het dan ook goed om een professionele vertaler Nederlands-Russisch in te schakelen. Door te kiezen voor een Russisch vertaalbureau met native speakers zoals Olga weet je zeker dat de vertaler de unieke grammaticale regels, uitdrukkingen en nuances van de Russische taal kent. Al onze vertalers Russisch zijn native taalexperts die ook het Nederlands op hoog niveau beheersen. Je bent hierdoor verzekerd van een vakkundige vertaling, tegen een scherpe prijs.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Russisch vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Russische vertaalplatform ter wereld.