Nederlands-Portugese vertaler met veel kennis en ervaring

Karen is een Portugese vertaalster met veel ervaring in het vertalen van uiteenlopende teksten. Na haar studie Sociale Communicatie aan de Federale Universiteit van Rio de Janeiro heeft ze een aantal jaren als journalist en correspondent gewerkt in Brazilië, Canada en Nederland. Inmiddels woont Karen al 20 jaar in Nederland.

Vanwege haar passie voor taal, communicatie en cultuur heeft ze een liefde voor het vertaalvak. Sinds begin 2019 is Karen voor vertaalbureau Fairlingo werkzaam als vertaler Nederlands-Portugees. Ze is hierbij onder andere gespecialiseerd in het vertalen van commerciële, zakelijke, literaire en wetenschappelijke teksten. Ook verdiept ze zich graag in nieuwe vakgebieden en werkt ze met veel bevlogenheid aan verschillende type vertaalopdrachten.

Nederlands-Portugese vertaling vanaf € 0,04 per woord

Dankzij de digitale werkwijze van ons vertaalplatform laat je bij Fairlingo jouw teksten al vanaf € 0,04 per woord vanuit of naar het Portugees vertalen. In 3 eenvoudige stappen ontvang je een vakkundige Portugese vertaling:

  1. Lever je bestand(en) aan via onze website of voer de URL in van de webpagina die je wilt laten vertalen. Kies het gewenste vertaalniveau en vraag een offerte aan. Je ontvangt binnen 30 seconden jouw prijsopgave.
  2. Is de offerte akkoord? Nadat je de opdracht hebt bevestigd, schakelt ons platform automatisch de meest geschikte Portugese vertaler in. Hij of zij vertaalt de tekst met minimaal 1.250 woorden per dag. Via jouw Fairlingo account volg je live de voortgang van de vertaling.
  3. Nadat de vertaling gereed is, wordt deze gecontroleerd door een native revisor. De afgeronde opdracht ontvang je vervolgens per mail. Ook is deze beschikbaar via je Fairlingo account.

Onze vertalers en revisoren zijn allemaal native speakers met ruime vertaalervaring. Elke vertaling is bovendien inclusief kwaliteitsgarantie.

Over de Portugese taal

Het Portugees is een van oorsprong Romaanse taal met aan de basis het Latijn. De taal wordt door ongeveer 230 miljoen mensen wereldwijd gesproken. Niet alleen in Portugal, maar ook in bijvoorbeeld Brazilië, Angola, Kaapverdië en Mozambique. In 10 landen is het zelfs de officiële spreektaal. Een groot deel van deze landen is verenigd in De Gemeenschap van Portugeestalige Landen (in het Portugees: Comunidade dos Países de Língua Portuguesa).

Het grootste deel van de Portugees sprekende mensen woont in Brazilië. Met meer dan 200 miljoen inwoners is dit land niet alleen het grootste land van Zuid-Amerika, maar Brazilië heeft ook de grootste economie van dit continent. Ook voor Nederland is het een belangrijke handelspartner. Er zijn dan ook veel organisaties die behoefte hebben aan een professionele vertaling Nederlands-Portugees of vice versa. Via ons Portugees vertaalbureau heb je toegang tot native speaker vertalers, waaronder Karen, die zowel het Portugees als het Nederlands op hoog niveau beheersen. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week jouw vertaalopdracht via ons online platform starten. Dankzij onze uniek werkwijze, ontvang je snel een vakkundige vertaling, voor een lage prijs.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Portugees vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Portugese vertaalplatform ter wereld.