Nederlands-Portugese vertaler met veel kennis en ervaring

Karen is een Portugese vertaalster met veel ervaring in het vertalen van uiteenlopende teksten. Na haar studie Sociale Communicatie aan de Federale Universiteit van Rio de Janeiro heeft ze een aantal jaren als journalist en correspondent gewerkt in Brazilië, Canada en Nederland. Inmiddels woont Karen al 20 jaar in Nederland. Na het afronden van een tweede studie aan de Kunstacademie is ze hier als zelfstandig ondernemer gestart in de grafische sector. Vanwege haar passie voor taal, communicatie en cultuur heeft ze daarnaast een liefde voor het vertaalvak. Sinds begin 2019 is Karen voor vertaalbureau Fairlingo werkzaam als vertaler Nederlands-Portugees. Ze is hierbij onder andere gespecialiseerd in het vertalen van marketing gerelateerde, commerciële, literaire en wetenschappelijke teksten. Ook verdiept ze zich graag in nieuwe vakgebieden en werkt ze met veel bevlogenheid aan verschillende type vertaalopdrachten.

Nederlands-Portugese vertaling vanaf € 0,04 per woord

Dankzij de digitale werkwijze van ons vertaalplatform laat je bij Fairlingo jouw tekst al vanaf € 0,04 per woord vanuit of naar het Portugees vertalen. Onze vertalers en revisoren zijn allemaal native speakers met ruime vertaalervaring. Jouw Portugese vertaling is bij ons dan ook in goede handen. Elke vertaling is bovendien standaard correctieronde en kwaliteitsgarantie.

Over de Portugese taal

Het Portugees is een van oorsprong Romaanse taal met aan de basis het Latijn. De taal wordt door ongeveer 230 miljoen mensen wereldwijd gesproken. Niet alleen in Portugal, maar ook in bijvoorbeeld Brazilië, Angola, Kaapverdië en Mozambique. In 10 landen is het zelfs de officiële spreektaal. Een groot deel van deze landen is verenigd in De Gemeenschap van Portugeestalige Landen (in het Portugees: Comunidade dos Países de Língua Portuguesa).

Het grootste deel van de Portugees sprekende mensen woont in Brazilië. Met meer dan 200 miljoen inwoners is dit land niet alleen het grootste land van Zuid-Amerika, maar Brazilië heeft ook de grootste economie van dit continent. Ook voor Nederland is het een belangrijke handelspartner. Er zijn dan ook veel organisaties die behoefte hebben aan een professionele vertaling Nederlands-Portugees of vice versa. Via ons Portugees vertaalbureau heb je toegang tot native speaker vertalers, waaronder Karen, die zowel het Portugees als het Nederlands op hoog niveau beheersen. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week jouw vertaalopdracht via ons online platform starten. Dankzij onze uniek werkwijze, ontvang je snel een vakkundige vertaling, voor een lage prijs.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Portugees vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Portugese vertaalplatform ter wereld.