Native vertaler Nederlands Duits met veel ervaring

Moritz is een gedreven vertaler Nederlands Duits met veel internationale ervaring. Hij is geboren en getogen in Duitsland en spreekt en schrijft daarnaast vloeiend Nederlands. Aan de universiteit van Münster heeft hij de bacheloropleiding Nederland-Duitsland studies succesvol afgerond. Hierbij heeft hij stages in Nederland en Suriname gevolgd. Daarnaast heeft Moritz zijn Master in European governance aan de universiteit van Osnabrück behaald. Al tijdens zijn studententijd vertaalde hij uiteenlopende documenten van en naar het Duits. Als taalexpert bij ons vertaalbureau heeft Moritz al meer dan 409.000 woorden naar het Duits vertaald en ruim 500 vertaalopdrachten uitgevoerd. Dankzij zijn brede ervaring kan hij verschillende soorten teksten vakkundig vertalen. Van website teksten, blogartikelen tot technisch inhoudelijke documenten.

Duitse vertaling vanaf €0,04 per woord

Fairlingo is een ISO-gecertificeerd Duits vertaalbureau. Je laat jouw vertaling al vanaf € 0,04 per woord door ons uitvoeren. In 3 simpele stappen laat je je teksten door een native expert vertalen.

  1. Upload je bestanden naar ons platform of voer de URL van je website in. Onze software scant hierna je document(en) of website. Je ontvangt direct een passende offerte.
  2. Nadat je de offerte hebt geaccepteerd, wordt je opdracht automatisch aan de meest geschikte vertaler Nederlands Duits gekoppeld. Hij of zij werkt met een snelheid van 1.250 woorden per dag aan je vertaalopdracht.
  3. Nadat de vertaler de teksten heeft vertaald, kijkt een ervaren revisor deze na. De afgeronde vertaling ontvang je per mail. Ook kun je deze via je account downloaden.

Dankzij deze unieke werkwijze ontvang je snel een uitstekende vertaling, tegen een scherpe prijs. Om de kwaliteit van je vertaling te garanderen, bieden wij bovendien een kwaliteitsgarantie op het geleverde werk. 

Het belang van de Duitse taal voor Nederland

Het Duits behoort tot de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein. Ook is het een van de officiële talen van Zwitserland, Luxemburg en België en van regio's in Denemarken (Zuid-Jutland) en Italië (Zuid-Tirol). De Duitse taal wordt door meer dan 100 miljoen mensen in Europa als moedertaal gesproken. Dit maakt het Duits de meest gesproken taal in de Europese Unie.

Kwalitatief hoogstaande Duitse vertalingen zijn dan ook van essentieel belang voor internationale organisaties. Bovendien is Duitsland de grootste handelspartner van Nederland. We exporteren voor meer dan 70 miljard euro naar onze oosterburen. Ook zijn de diplomatieke banden tussen de landen zeer sterk en wonen veel Nederlanders in Duitsland. Kwalitatieve Nederlands-Duitse en Duits-Nederlandse vertalingen worden daarom steeds belangrijker. Via ons vertaalbureau heb je toegang tot native taalexperts, die zowel het Duits als het Nederlands op hoog niveau beheersen. Voor elk vakgebied bieden wij de juiste specialist.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Ontmoet onze andere
Nederlands-Duitse vertalers

 

Image placeholder
Simona Krause
Vertaalster Duits
Image placeholder
Isa Weiss
Vertaalster Duits
Image placeholder
Fynn Köhler
Vertaler Duits
Image placeholder
Roland Klefoth
Vertaler Duits
Image placeholder
Sebastian Majstorovic
Vertaler Duits
Image placeholder
Anh Vu
Vertaalster Duits
Image placeholder
Stefanie Weeber
Vertaalster Duits

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger vanuit en naar het Duits vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld met native vertalers Nederlands Duits.