Een native expert Nederlands-Duitse betrekkingen

Moritz is een gedreven vertaler Nederlands-Duits met veel internationale ervaring. Deze geboren en getogen Duitser spreekt vloeiend Nederlands, dankzij verschillende studies en werkervaringen. Als taalexpert bij ons vertaalbureau heeft Moritz al meer dan 409.000 woorden vanuit ruim 500 vertaalopdrachten vertaald. Door zijn brede ervaring kan hij verschillende soorten teksten vakkundig vertalen. Van website teksten, blogartikelen tot technisch inhoudelijke documenten. Aan de universiteit van Münster heeft hij de bacheloropleiding Nederland-Duitsland studies succesvol afgerond. Hierbij heeft hij stages in Nederland en Suriname gevolgd. Ook heeft Moritz zijn Master in European governance aan de universiteit van Osnabrück behaald. Al tijdens zijn studententijd vertaalde hij historische, politieke en sociologische documenten van en naar het Duits. Als vertaler Duits ziet Moritz taal- en cultuurgrenzen dan ook niet als barrières, maar als kansen.

Het belang van de Duitse taal voor Nederland

Het Duits wordt door meer dan 100 miljoen mensen in Europa als moedertaal gesproken. Het is de officiële taal in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Dit maakt het Duits de meest gesproken taal in de Europese Unie. Kwalitatief hoogstaande Duitse vertalingen zijn daarom van essentieel belang voor internationale organisaties. Bovendien is Duitsland de grootste handelspartner van Nederland. We exporteren voor meer dan 70 miljard euro naar onze oosterburen. Ook zijn de diplomatieke banden tussen deze 2 landen zeer sterk en wonen veel Nederlanders in Duitsland. Kwalitatieve Nederlands-Duitse en Duits-Nederlandse vertalingen worden daarom steeds belangrijker. Via ons platform heb je toegang tot native taalexperts die zowel het Duits als het Nederlands op hoog niveau beheersen. Voor elk vakgebied bieden wij de juiste specialist.

Professionele Duitse vertaling vanaf €0,04 per woord

Fairlingo is een ISO-gecertificeerd Duits vertaalbureau. Je laat jouw vertaling al vanaf € 0,04 per woord door ons uitvoeren. In 3 simpele stappen laat je je teksten door een native expert vertalen. Upload eerst je bestanden naar ons platform. Onze software scant je documenten en stuurt je direct per mail een passende offerte. Nadat je de offerte hebt betaald en geaccepteerd, wordt je opdracht automatisch aan de meest geschikte Duitse vertaler gekoppeld. Hij of zij werkt met een snelheid van 1.250 woorden per dag aan je vertaalopdracht. Tijdens dit proces heb je de mogelijkheid om live in jouw Fairlingo account mee te kijken.  Nadat de vertaler de tekst(en) heeft vertaald, kijkt een ervaren revisor deze na. De afgeronde vertalingen kun je vervolgens via je account downloaden. Bovendien heb je 30 dagen garantie op het geleverde werk. Dankzij deze unieke werkwijze ontvang je snel een uitstekende vertaling, tegen een scherpe prijs.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Ontmoet onze andere
Nederlands-Duitse vertalers

 

Isa Weiss
Vertaalster Duits
Fynn Köhler
Vertaler Duits
Roland Klefoth
Vertaler Duits
Sebastian Majstorovic
Vertaler Duits
Anh Vu
Vertaalster Duits
Stefanie Weeber
Vertaalster Duits

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Duits vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Duitse vertaalplatform ter wereld.