Native vertaler Nederlands Frans

Valérie van Eesbeeck is als vertaler Frans aangesloten bij ons vertaalbureau. Valérie is een Belgische in hart en nieren. Ze beheerst daardoor zowel het Nederlands als Frans op moedertaalniveau. Doordat haar ouders allebei Nederlands en Frans spraken groeide ze met beide talen op. Het is dan ook niet vreemd dat Valérie een diepgaande passie voor talen heeft. Deze passie weet ze goed bij Fairlingo te gebruiken. Ze is met veel succes bij ons werkzaam als vertaler Nederlands Frans. Ze houdt zich onder andere bezig met het vertalen van online teksten, zoals blogartikelen en website content en wetenschappelijke artikelen.

Franse vertaling vanaf €0,04 per woord

Bij Fairlingo laat je al vanaf € 0,04 per woord een tekst naar of vanuit het Frans vertalen. Als nieuwe klant ontvang je bovendien een welkomstkorting van 10%.  Via ons platform ontvang je snel en gemakkelijk een offerte voor een vertaling in alle Frans - Nederlands - Engels taalcombinaties. Dit gaat als volgt:

  • Lever je bestanden of URL's digitaal aan via ons platform. Je ontvangt de offerte (inclusief verwachte opleverdatum) binnen 30 seconden en kunt deze direct of op een later tijdstip bevestigen.
  • Onze vertaler Frans gaat met de tekst aan de slag zodra de opdracht is bevestigd. De afgeronde vertaling wordt nagekeken door een andere native vertaler.
  • Zodra de gereviseerde vertaling gereed is, ontvang je de tekst samen met de factuur per e-mail. 

Onze Franse vertalingen worden verzorgd door ervaren, native speaker vertalers. Dit zijn mensen die Frans als moedertaal beheersen. Fairlingo is bovendien een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Dit betekent dat jouw vertaling in de beste handen is. Wij geven dan ook op al onze vertalingen een kwaliteitsgarantie.

De invloed van de Franse taal op Nederland

In maar liefst 54 verschillende landen wordt het Frans gesproken. Naast in Frankrijk zelf, wordt de taal onder andere ook in België, Luxemburg, Monaco, Zwitserland, Canada en delen van Noord en Centraal Afrika gesproken. Met wereldwijd 350 miljoen mensen die Frans als moedertaal of tweede taal spreken, staat de taal op de 14e plek van meest gesproken talen ter wereld.

Ook in de Nederlandse taal zijn veel woorden ‘geleend’ uit het Frans. Denk hierbij aan woorden als bureau, paraplu, etage en cheque. Het Frans is voor Nederlanders bovendien een belangrijke handelstaal. Veel Nederlandse bedrijven en organisaties doen zaken met landen waar Frans de voertaal is. De vraag naar kwalitatieve Nederlands Franse vertalingen is dan ook groot. Fairlingo beschikt over een uitgebreid aanbod van native speaking vertalers Frans, met uiteenlopende specialisaties. Wij hebben daardoor voor elk type vertaalopdracht de juiste vertaler in huis.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Ontmoet onze andere
native Nederlands-Franse vertalers

 

Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Melanie Bremont
Vertaalster Frans
Image placeholder
Francois Morillon
Vertaler Frans
Image placeholder
Victoria Gay
Vertaalster Frans
Image placeholder
Marie Dittmar
Vertaalster Frans
Image placeholder
Issam Langrine
Vertaler Frans
Image placeholder
Solene Robin
Vertaalster Frans
Image placeholder
Ouattara nanfo
Vertaler Frans

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Frans vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Franse vertaalplatform ter wereld.