Native vertaler Nederlands-Frans

Valérie van Eesbeeck is als vertaler Frans aangesloten bij het Fairlingo platform. Valérie is een Belgische in hart en nieren. Ze beheerst daardoor zowel het Nederlands als Frans op moedertaalniveau. Doordat haar ouders allebei Nederlands en Frans spraken groeide ze met beide talen op. Het is dan ook niet vreemd dat Valérie een diepgaande passie voor talen heeft. Deze passie weet ze goed bij Fairlingo te gebruiken. Ze is met veel succes bij ons werkzaam als vertaler Nederlands-Frans. Ze houdt zich onder andere bezig met het vertalen van online teksten, zoals blogartikelen en website content.

Naast taalspecialist bij Fairlingo is Valérie momenteel bezig met haar PhD in microbiologie. Hiervoor heeft ze zowel studies in het Nederlands als Frans gevolgd. Dit heeft haar een diepgaande kennis van wetenschappelijke vaktaal in beide talen opgeleverd. Ook heeft ze vanwege haar passie voor talen lessen in Duits en Spaans gevolgd. Kortom, met Valérie hebben we een Nederlands Franse taalexpert in dienst die de vaardigheden heeft om wetenschappelijke documenten foutloos te vertalen.

De invloed van de Franse taal op Nederland

In maar liefst 54 verschillende landen wordt het Frans gesproken. Naast in Frankrijk zelf, wordt de taal onder andere ook in België, Luxemburg, Monaco, Zwitserland, Canada en delen van Noord en Centraal Afrika gesproken. Met wereldwijd 350 miljoen mensen die Frans als moedertaal of tweede taal spreken, staat de taal op de 14e plek van meest gesproken talen ter wereld.

Ook in de Nederlandse taal zijn veel woorden ‘geleend’ uit het Frans. Denk hierbij aan woorden als bureau, paraplu, etage en cheque. Het Frans is voor Nederlanders bovendien een belangrijke handelstaal. Veel Nederlandse bedrijven en organisaties doen zaken met landen waar Frans de voertaal is. De vraag naar kwalitatieve Nederlands Franse vertalingen is dan ook groot. Fairlingo beschikt over een uitgebreid aanbod van native speaking vertalers Frans, met uiteenlopende specialisaties. Wij hebben daardoor voor elk type vertaalopdracht de juiste vertaler in huis.

Standaard kwaliteitsgarantie

Via ons platform kun je snel en gemakkelijk een offerte opvragen voor een vertaling in alle Frans - Nederlands - Engels taalcombinaties. Je ontvangt de offerte binnen 30 seconden en kunt deze direct of op een later tijdstip bevestigen. Nadat we jouw betaling hebben ontvangen, gaat onze vertaler Frans direct met de tekst aan de slag. Zodra de vertaling gereed is ontvang je de tekst samen met de factuur per e-mail.

Onze Franse vertalingen worden uitgevoerd door ervaren en hoogopgeleide vertalers en gecontroleerd door native speakers. Dit zijn mensen die Frans als moedertaal beheersen. Fairlingo is bovendien een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Dit betekent dat jouw vertaling in de beste handen is. Wij geven dan ook op al onze vertalingen een kwaliteitsgarantie.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten raadt Fairlingo aan

Ontmoet onze andere
native Nederlands-Franse vertalers

 

Paul Davoine

Vertaler Frans

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Francois Morillon

Vertaler Frans

Victoria Gay

Vertaalster Frans

Marie Dittmar

Vertaalster Frans

Issam Langrine

Vertaler Frans

Solene Robin

Vertaalster Frans

Ouattara nanfo

Vertaler Frans

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger naar het Frans vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Franse vertaalplatform ter wereld.