Het alternatief voor een Vertaalbureau in Rotterdam

Je vraagt je misschien af wat Fairlingo zo uniek maakt? Of misschien ook waarom wij een gemiddelde beoordeling van 9.4 van onze klanten en partners krijgen. Dat is omdat wij niet zoals andere vertaalbureaus zijn. We zijn namelijk het enige vertaalbureau ter wereld met een ISO-certificering en hebben een unieke werkwijze. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over eindeloze e-mails over en weer om ons je teksten op te sturen. Als je van ons gebruik maakt stuur je namelijk geen documenten op: je uploadt je vertaling direct in de cloud van ons vertaalplatform. Hier kunnen onze vertalers, die allemaal native speakers zijn met aantoonbare jarenlange ervaring in meerdere vakgebieden, er gelijk mee aan de slag. Daarna wordt de vertaalde tekst nagekeken door onze professionele revisors, in-house specialisten met net zoveel ervaring als onze vertalers. Indien je niet tevreden bent over het resultaat, heb je kwaliteitsgarantie waarmee de vertaling tot 30 dagen na levering kosteloos kan worden aangepast. Dit garandeert snelheid, lage prijzen en bovendien topkwaliteit die geen ander vertaalbureau kan evenaren.

 

Een afspraak maken is mogelijk

Fairlingo is trots op onze grote klanttevredenheid, kennis en specialisaties op vertaalgebied. Als u geïnteresseerd bent om bij ons een tekst te vertalen of vragen heeft, dan zijn wij u graag van dienst. Dus hoe kunt u met ons contact opnemen? Uiteraard zijn wij in Rotterdam te vinden, dus als je een bedrijf in de omgeving hebt kunt u gerust op afspraak een bezoek aan ons plegen. Als je daar echter niets voor voelt kunnen wij ook een afspraak maken en je op locatie bezoeken. Ook kun je ons telefonisch bereiken en het hele vertaalproces over de telefoon afhandelen. Tevens ik het ook mogelijk om via het internet met ons te werken: door onze vertaalmethode in de cloud zijn we 24/7 online beschikbaar.

 

Fairlingo past bij Rotterdam

Waar denk je het eerste aan bij Rotterdam? Waarschijnlijk, behalve de architectuur, aan de grootste haven van Europa, die al sinds de middeleeuwen bestaat. De stad heeft echter nog veel meer dan dat te bieden dan alleen de handel over zee. Dankzij de haven is Rotterdam ook de locatie van vele andere industrieën zoals chemiebedrijven, olieraffinaderijen, biobrandstofproducenten en elektriciteitscentrales, om er maar een paar te noemen. Het is ook de plek waar grote bedrijven zoals Unilever, Mittal Steel, Nationale Nederlanden en Robeco gevestigd zijn. In andere woorden, een internationale hub voor allerlei soorten handel, waar vele talen gesproken worden. Fairlingo is een hub voor vertalingen en zo hebben Rotterdam en Fairlingo veel gemeen. Natuurlijk is het dan niet vreemd dat ons moderne vertaalbureau hier gevestigd is en de go-to person is als je een vertaling nodig hebt.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Rotterdam:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Rotterdam vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.