Voordelig vertaalbureau Rotterdam met hoge klanttevredenheid

Vertaalbureau Rotterdam

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld. In tegenstelling tot een traditioneel vertaalbureau in Rotterdam start je bij ons 24/7 online je vertaalopdracht. Ons systeem koppelt de best passende vertaler aan jouw vertaling. Nadat hij of zij de opdracht heeft afgerond, wordt de tekst gereviseerd. Zodra de vertaling gereed is staat deze klaar in je persoonlijke Fairlingo account. We hanteren hierbij een uitgebreid proces om de kwaliteit van onze vertaaldiensten te waarborgen. Ben je toch niet tevreden? Op basis van onze kwaliteitsgarantie passen wij de vertaling kosteloos voor je aan.

Vertaalbureau in Rotterdam

Snel een uitstekende vertaling

Je ontvangt snel en voordelig een vertaling van topkwaliteit. Vraag via ons onze site een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt vervolgens direct online je prijsopgave. Wanneer de offerte akkoord is, kun je direct de vertaling starten. Onze vertalers voldoen aan strenge selectiecriteria en beheersen de doeltaal altijd op moedertaalniveau. Jouw gegevens worden hierbij optimaal beschermd. Alleen jij, de vertaler en de corrector hebben inzage in de tekst. Ook is op elke vertaling een geheimhoudingsverklaring van toepassing. Heb je vragen? Onze projectmanagers staan voor je klaar. Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Vertaalbureau regio Rotterdam

Vertaling nodig in Rotterdam?

Fairlingo voert uiteenlopende vertaalopdrachten uit voor bedrijven en particulieren in regio Rotterdam. Van commerciële uitingen, complexe technische vertalingen, beëdigde vertalingen, tot complete website vertalingen. We hebben altijd de juiste specialist voor jouw vertaling in huis. Omdat een groot deel van het vertaalproces bij ons in de cloud plaatsvindt, kunnen wij onze prijzen laag houden. Je laat jouw tekst(en) al vanaf € 0,05 per woord door ons vertalen. Wil je graag eerst de kwaliteit van onze vertalingen zelf beoordelen? Vraag dan gratis een proefvertaling aan via onze site.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Het snelste en voordeligste vertaalbureau van Rotterdam met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.