Het alternatief voor een Vertaalbureau in Rotterdam

Je vraagt je misschien af wat Fairlingo zo uniek maakt? Of misschien ook waarom wij een gemiddelde beoordeling van 9.4 van onze klanten en partners krijgen. Dat is omdat wij niet zoals andere vertaalbureaus zijn. We zijn namelijk het enige vertaalbureau ter wereld met een ISO-certificering en hebben een unieke werkwijze. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over eindeloze e-mails over en weer om ons je teksten op te sturen. Als je van ons gebruik maakt stuur je namelijk geen documenten op: je uploadt je vertaling direct in de cloud van ons vertaalplatform. Hier kunnen onze vertalers, die allemaal native speakers zijn met aantoonbare jarenlange ervaring in meerdere vakgebieden, er gelijk mee aan de slag. Daarna wordt de vertaalde tekst nagekeken door onze professionele revisors, in-house specialisten met net zoveel ervaring als onze vertalers. Indien je niet tevreden bent over het resultaat, heb je kwaliteitsgarantie waarmee de vertaling tot 30 dagen na levering kosteloos kan worden aangepast. Dit garandeert snelheid, lage prijzen en bovendien topkwaliteit die geen ander vertaalbureau kan evenaren.

 

Een afspraak maken is mogelijk

Fairlingo is trots op onze grote klanttevredenheid, kennis en specialisaties op vertaalgebied. Als u geïnteresseerd bent om bij ons een tekst te vertalen of vragen heeft, dan zijn wij u graag van dienst. Dus hoe kunt u met ons contact opnemen? Uiteraard zijn wij in Rotterdam te vinden, dus als je een bedrijf in de omgeving hebt kunt u gerust op afspraak een bezoek aan ons plegen. Als je daar echter niets voor voelt kunnen wij ook een afspraak maken en je op locatie bezoeken. Ook kun je ons telefonisch bereiken en het hele vertaalproces over de telefoon afhandelen. Tevens ik het ook mogelijk om via het internet met ons te werken: door onze vertaalmethode in de cloud zijn we 24/7 online beschikbaar.

 

Fairlingo past bij Rotterdam

Waar denk je het eerste aan bij Rotterdam? Waarschijnlijk, behalve de architectuur, aan de grootste haven van Europa, die al sinds de middeleeuwen bestaat. De stad heeft echter nog veel meer dan dat te bieden dan alleen de handel over zee. Dankzij de haven is Rotterdam ook de locatie van vele andere industrieën zoals chemiebedrijven, olieraffinaderijen, biobrandstofproducenten en elektriciteitscentrales, om er maar een paar te noemen. Het is ook de plek waar grote bedrijven zoals Unilever, Mittal Steel, Nationale Nederlanden en Robeco gevestigd zijn. In andere woorden, een internationale hub voor allerlei soorten handel, waar vele talen gesproken worden. Fairlingo is een hub voor vertalingen en zo hebben Rotterdam en Fairlingo veel gemeen. Natuurlijk is het dan niet vreemd dat ons moderne vertaalbureau hier gevestigd is en de go-to person is als je een vertaling nodig hebt.

Meer dan 16000 native vertalers
Helpen onze klanten uit Rotterdam vooruit

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Irene Paulmer-Boutista

Vertaalster Spaans

Giovanni Piesco

Vertaler Italiaans

Vera van der Wel

Vertaalster Nederlands

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Sneller en voordeliger voor rotterdam vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

 

 

Klanten uit Rotterdam waarderen Fairlingo met een 9,4/10

We hebben onze werkwijze ontwikkeld door goed te onderzoeken wat de organisaties en particulieren in Rotterdam vooruit helpt. Zodoende zijn snelheid, gebruiksvriendelijkheid en transparantie de kernbegrippen waarop we onze applicatie gebouwd hebben. Ten eerste kan je live in onze app met je aangewezen vertaler meekijken. Hiermee kunnen we de kwaliteit van je vertalingen controleren en optimaliseren. Daarnaast schakelen we specialistische vertalers voor je in. Zo kun je denken aan experts voor document vertalingen of medische rapporten. Je teksten worden dus vertaald door mensen die daadwerkelijk verstand van je branche hebben. Bovendien zijn we het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld. Onze diensten, processen en service voldoenen aan de officieel vastgelegde kwaliteitsnormen. Hiernaast schakelen we altijd een ervaren corrector voor je vertalingen in. Op deze wijze hebben we een extra kwaliteitscontrole op het geleverde werk. Ook zit er te allen tijde een garantie van 30 dagen op je vertaling. Indien je feedbackpunten hebt, kun je hem nog kosteloos laten aanpassen. Via deze solide maatregelen zorgen we ervoor dat onze diensten een toegevoegde waarde zijn voor de ambities van de Rotterdamse bedrijven.

98% customer satisfaction feedbackcompany