Het Vertaalbureau in Amsterdam met de hoogste klanttevredenheid

Ons vertaalbureau in Amsterdam is uniek, omdat wij snel én goedkoop zijn. Dankzij onze unieke werkwijze laat je jouw tekst al vanaf € 0,04 per woord door ons vertalen. Bij ons upload je jouw teksten naar het Fairlingo platform, waar ervaren vertalers en revisors meteen aan de vertaling kunnen werken. Dit betekent echter niet dat iedereen zomaar toegang heeft tot jouw documenten. Alleen jijzelf en de vertalers die aan de opdracht werken hebben inzage in jouw document. Fairlingo is bovendien ISO-9001- en ISO-17100 gecertificeerd. We werken dan ook alleen met de beste vertalers. Zij zijn allemaal native speakers, waardoor ze als geen ander weten hoe een tekst optimaal afgestemd kan worden op de doelgroep. Is jouw vertaler klaar met jouw vertaling, dan wordt deze nagekeken door een tweede paar ogen: de revisor. Zo wordt jouw vertaling foutloos opgeleverd. Wanneer je toch niet tevreden bent kun je tot dertig dagen na levering jouw vertaling gratis door ons aan laten passen. Je profiteert hierdoor niet alleen van een ongeëvenaarde snelheid en scherpe prijzen, maar bovendien van een uitmuntende kwaliteit.

Amsterdam en Fairlingo hebben veel gemeen

Amsterdam is behalve de hoofdstad van Nederland ook een wereldstad. Het heeft twee universiteiten en meerdere hogescholen, die zich specialiseren in een breed scala van studies - van wetenschap en economie tot landbouw en cultuur. De stad is al sinds de Gouden Eeuw een centrum van handel. Vandaag de dag is het een magneet voor zowel zakenmensen als toeristen en heeft de stad het grootste aantal verschillende nationaliteiten ter wereld. Dat betekent ook dat in Amsterdam veel verschillende talen worden gesproken. Op onze beurt hebben wij meer dan 16.000 vertalers beschikbaar. Deze variatie in meertaligheid hebben Amsterdam en Fairlingo gemeen. Ons vertaalbureau in Amsterdam helpt met het overbruggen van de taalbarrière tussen de vele bedrijven en particulieren in deze Noord-Hollandse stad.

30 dagen kwaliteitsgarantie

Dankzij onze innovatieve werkwijze helpen we organisaties en particulieren in Amsterdam beter dan ooit tevoren met hun vertalingen. Via onze cloud start je snel en gemakkelijk een vertaling. In onze applicatie kun je live meekijken hoe de vertaler te werk gaat. We werken alleen met vertalers die hun doeltaal op native niveau beheersen. Hiernaast hebben we specialistische vertalers in dienst. Denk bijvoorbeeld aan beëdigde- of website vertalers. Deze taalexperts hebben diepgaande kennis in hun vakgebied. Bovendien hebben we dankzij onze transparante werkwijze we een uitstekende kwaliteitscontrole en feedbacksysteem. Als ISO gecertificeerd vertaalplatform voldoen onze diensten, service en processen aan de hoogste kwaliteitsnormen.Tevens zorgen we er altijd voor dat je vertaler door een corrector extra gereviseerd wordt. Een second opinion op de vertaalde tekst is immers een goede wijze om de kwaliteit te waarborgen. Nadat je vertaling afgerond is, heb je altijd recht op 30 dagen garantie. Indien je niet geheel met de vertaling tevreden bent, kun je hem kosteloos laten aanpassen.

24/7 je vertaling starten vanuit Amsterdam

Ons vertaalbureau in Amsterdam vertaalt in tientallen talencombinaties en staat al vele bedrijven in en om de stad bij in hun vertaalwerk. Wil jij jouw vertaalopdrachten ook aan ons uitbesteden? Door onze online werkwijze kun je 24/7 van onze diensten gebruikmaken. Via ons vertaalplatform heb je altijd en overal toegang tot de beste native speaking vertalers.  Binnen een halve minuut ontvang je van ons online een offerte en kun je indien gewenst de vertaalopdracht direct starten. Heb je een vraag of kunnen wij je ergens mee helpen? Neem telefonisch contact met ons op +31 (0)20 - 8203 818 of stuur een mailtje naar info@fairlingo.com.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Amsterdam:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Amsterdam vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.