Het Vertaalbureau in Amsterdam met de hoogste klanttevredenheid

Ons vertaalbureau in Amsterdam is uniek. Wij hebben een immens goede verhouding van snel en goedkoop en dit is mogelijk door de manier waarop wij vertalen. In plaats van documenten te gebruiken kunt je je teksten direct in de cloud uploaden, waar vertalers en revisors meteen aan de vertaling kunnen werken. Dit betekent echter niet dat iedereen zomaar aan je tekst zit. Was ons namelijk zo uniek maakt is onze ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Als resultaat hiervan werken we alleen met de beste vertalers die zich al als kundig bewezen hebben. Deze vertalers zijn specialisten én native speakers, waardoor ze als geen ander weten hoe een tekst aan de doelmarkt gepresenteerd moet worden. Als ze klaar zijn met de vertaling wordt deze meteen nagekeken door ons revisor team, zodat de tekst foutloos kan worden geleverd. Nog niet overtuigd? Fairlingo laat je tot 30 dagen na levering gratis de tekst aanpassen als de vertaling niet naar wens is. Wij bieden ongeëvenaarde snelheid, goede prijzen en uitmuntende kwaliteit. Het is daarom ook niet vreemd dat we een hoge klanttevredenheid genieten.

 

Amsterdam en Fairlingo hebben veel gemeen

Amsterdam is, behalve de hoofdstad van Nederland, ook een wereldstad. Het heeft twee universiteiten en meerdere hogescholen, die zich specialiseren in een breed scala van studies van wetenschap en economie tot landbouw en cultuur. Het is al sinds de Gouden Eeuw een centrum van handel, met een verleden in de bierbrouwerij, beurs en drukkerijen en nu tientallen banken en advocatenkantoren in de grachtengordel en Amsterdam-Zuid. Tevens is het een magneet voor zowel zakenlieden en toeristen en heeft de stad grootste aantal verschillende nationaliteiten in een enkele stad ter wereld. In zo’n bedrijvige en diverse omgeving worden vele talen gesproken. Wij hebben meer dan 15000 vertalers beschikbaar. Deze variatie in meertaligheid hebben Amsterdam en Fairlingo gemeen. Het is ons vertaalbureau in Amsterdam dat helpt de taalbarrière te overbruggen voor de vele bedrijven en particulieren in deze Noord-Hollandse stad.

 

Een afspraak in Amsterdam is mogelijk

Ons vertaalbureau in Amsterdam vertaalt in tientallen talencombinaties en staat de vele bedrijven in en om de stad bij in al hun vertaalwerk. Als u ook geïnteresseerd bent in ons en met ons wil werken, dan zijn we gemakkelijk genoeg te vinden. Door onze vertaalservices hoef je ons niet eens te bezoeken om van onze diensten gebruik te maken. Dankzij ons vertaalplatform in de cloud zijn we elke dag beschikbaar, 24 uur lang. Als je toch liever op de ouderwetse manier contact maakt is dat ook mogelijk. Onze projectmanager kan bijvoorbeeld een afspraak bij u op locatie maken of je kan naar ons toekomen. Uiteraard kunnen we ook het hele proces telefonisch afhandelen. We kijken er naar uit om in de toekomst met je samen te werken.

Ontmoet onze vertalers
die voor Amsterdam klaarstaan

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Sneller en voordeliger voor Amsterdam vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

 

 

Klanten van Amsterdam waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany