Het Vertaalbureau in Amsterdam met de hoogste klanttevredenheid

Ons vertaalbureau in Amsterdam is uniek. Wij hebben een immens goede verhouding van snel en goedkoop en dit is mogelijk door de manier waarop wij vertalen. In plaats van documenten te gebruiken kunt je je teksten direct in de cloud uploaden, waar vertalers en revisors meteen aan de vertaling kunnen werken. Dit betekent echter niet dat iedereen zomaar aan je tekst zit. Was ons namelijk zo uniek maakt is onze ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Als resultaat hiervan werken we alleen met de beste vertalers die zich al als kundig bewezen hebben. Deze vertalers zijn specialisten én native speakers, waardoor ze als geen ander weten hoe een tekst aan de doelmarkt gepresenteerd moet worden. Als ze klaar zijn met de vertaling wordt deze meteen nagekeken door ons revisor team, zodat de tekst foutloos kan worden geleverd. Nog niet overtuigd? Fairlingo laat je tot 30 dagen na levering gratis de tekst aanpassen als de vertaling niet naar wens is. Wij bieden ongeëvenaarde snelheid, goede prijzen en uitmuntende kwaliteit. Het is daarom ook niet vreemd dat we een hoge klanttevredenheid genieten.

 

Amsterdam en Fairlingo hebben veel gemeen

Amsterdam is, behalve de hoofdstad van Nederland, ook een wereldstad. Het heeft twee universiteiten en meerdere hogescholen, die zich specialiseren in een breed scala van studies van wetenschap en economie tot landbouw en cultuur. Het is al sinds de Gouden Eeuw een centrum van handel, met een verleden in de bierbrouwerij, beurs en drukkerijen en nu tientallen banken en advocatenkantoren in de grachtengordel en Amsterdam-Zuid. Tevens is het een magneet voor zowel zakenlieden en toeristen en heeft de stad grootste aantal verschillende nationaliteiten in een enkele stad ter wereld. In zo’n bedrijvige en diverse omgeving worden vele talen gesproken. Wij hebben meer dan 15000 vertalers beschikbaar. Deze variatie in meertaligheid hebben Amsterdam en Fairlingo gemeen. Het is ons vertaalbureau in Amsterdam dat helpt de taalbarrière te overbruggen voor de vele bedrijven en particulieren in deze Noord-Hollandse stad.

 

Een afspraak in Amsterdam is mogelijk

Ons vertaalbureau in Amsterdam vertaalt in tientallen talencombinaties en staat de vele bedrijven in en om de stad bij in al hun vertaalwerk. Als u ook geïnteresseerd bent in ons en met ons wil werken, dan zijn we gemakkelijk genoeg te vinden. Door onze vertaalservices hoef je ons niet eens te bezoeken om van onze diensten gebruik te maken. Dankzij ons vertaalplatform in de cloud zijn we elke dag beschikbaar, 24 uur lang. Als je toch liever op de ouderwetse manier contact maakt is dat ook mogelijk. Onze projectmanager kan bijvoorbeeld een afspraak bij u op locatie maken of je kan naar ons toekomen. Uiteraard kunnen we ook het hele proces telefonisch afhandelen. We kijken er naar uit om in de toekomst met je samen te werken.

 

 

ISO-gecertificeerd

Fairlingo is in bezit van de belangrijkste kwaliteitskeurmerken voor vertalers. Deze keurmerken zijn een bevestiging van onze klantgerichte aanpak. Het systeem van Fairlingo is gericht op kwaliteit, snelheid en gemak. Wil je afspreken met één van onze projectmanagers voor een samenwerking of maatwerkproject? In overleg kunnen wij een oplossing bieden die wederzijds voordeel creëert. Vanuit Enschede helpen we je graag verder met je internationalisering.

Meer over onze certificering

Hoe werkt het?

Fairlingo is door haar unieke systeem en algoritme voordeliger dan vertaalbureaus in Enschede. Door slimme oplossingen zijn wij in staat om voor ieder tekstniveau een uitstekende vertaling te leveren. Heb je toch liever contact met een projectmanager? Dat kan natuurlijk, wij zijn altijd beschikbaar om te helpen waar nodig. Daarom zijn wij in het weekend ook telefonisch beschikbaar en werken veel van onze vertalers ook in het weekend.

Meer informatie

Levertijd & betaalwijze

Dagelijks vertalen onze vertalers 1250 woorden. Het is mogelijk om meer woorden per dag te laten vertalen. Neem hiervoor contact op met onze projectmanagers via info@fairlingo.com. Je kunt via Fairlingo gemakkelijk vertaaltegoed toevoegen aan je account door middel van iDeal, overboeking of PayPal. In overleg is het ook mogelijk om op factuur te betalen. Het vertaalde bestand is gemakkelijk te downloaden vanuit je Fairlingo account.

Onze FAQ