ISO gecertificeerde vertalingen voor jouw webapplicatie

 

mobiele app vertalen

ISO gecertificeerde app vertalingen

Op verschillende wijzen verzekeren we dat je app-vertaling aan alle kwaliteitsverwachtingen voldoet. Ten eerste zijn we het enige online vertaalplatform ter wereld met zowel een ISO-17100 als ISO-9001 certificering. Met andere woorden, onze vertalingen, service en processen voldoen aan de officieel vastgestelde kwaliteitsnormen van de vertaalsector. Daarnaast hanteert het Fairlingo platform via live monitoring een strenge kwaliteitscheck op elke vertaling. Hierbij is het mogelijk om direct met de vertaler mee te kijken hoe hij of zij te werk gaat. Bovendien wordt elke vertaalde tekst  door een ervaren revisor nagekeken en zit er een garantie van 30 dagen op het geleverde werk.

webapplicatie laten vertalen

Snel & gebruiksvriendelijk platform

Een sterke meertalige webapplicatie is onmisbaar voor elk bedrijf met internationale ambities. Via ons online vertaalplatform laat je snel en gemakkelijk jouw app vertalen. Hierbij ondersteunen we de populairste bestandstypen voor websites en webapplicaties. Zodoende kun je je teksten in we .XML, .PO, .XLIFF, .CSV/XLS, .TXT of .DOCX bestanden uploaden. Hierna gaat een ervaren native speaker met je app teksten aan de slag. Hij of zij werkt met een snelheid van 1250 woorden per dag aan je opdracht, zelfs in het weekend. Bovendien kun je via je account het vertaalproces live volgen en instructies aan de vertaler doorgeven.

app laten vertalen

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Dankzij onze digitale werkwijze verzorgen we de beste mobiele app vertalingen voor een concurrerend tarief. Immers hebben we ons systeem op de nieuwste technische ontwikkelingen in de vertaalsector gebouwd. Een groot deel van de tijdrovende routinetaken voert onze software met enorm veel efficiëntie uit. Dit geeft ons de kans om ons volledig te richten op het leveren van hoogstaande app vertalingen. Vanaf € 0,05 per woord schakel je al een native taalspecialist in voor je mobiele webapplicaties. Hierbij hanteren we geen minimumtarief en koppelen we je opdracht enkel aan de beste vertalers.

Welke typen applicaties kun je laten vertalen?

Bij ons is het mogelijk om meerdere soorten webapplicaties te laten vertalen. Ten eerste is het eenvoudig om een een vertaling voor een responsive website te starten. Daarnaast verzorgen we vertalingen voor zowel native als hybride apps. Dit zijn digitale omgevingen die volledig op mobiel en tablet gericht zijn. Veelal gaat het hier om programma’s die via de Google App Store of Google Play Store te downloaden zijn. Veelal maken we hier gebruik van .PO, .XML of .XLIFF exports om de content in de app te vertalen. Hierbij zorgen we er altijd voor dat de opgeleverde vertaling in hetzelfde bestandstype als de bronvertaling wordt aangeboden. Dit maakt het eenvoudig om de bestanden weer in je app te importeren en toe te passen.

Meer over onze bestandtype vertalingen

Gebruik onze website woordenteller voor responsive websites

Een groot gedeelte van de apps die we vertalen zijn responsive website. Met andere woorden, het zijn reguliere websites die automatisch schalen om voor mobiel en tablet gebruiksvriendelijk te zijn. Als je je website laat vertalen, is je mobiele app direct ook vertaald. Onze website woordenteller is hierbij een zeer behulpzame tool om je responsive website te laten vertalen. Onze software telt het aantal woorden op je website en berekent de best passende offerte. Hierbij is het niet nodig om handmatig documenten of teksten te uploaden. De aanwezige URL’s worden gescand, verwerkt en aan je aangewezen vertaler aangeboden. Hierbij is het tevens mogelijk om individuele URL’s toe te voegen of te verwijderen.

Naar onze tarieven

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten van app vertalingen:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je mobiele app vertalen

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor webapplicaties