Het vertaalbureau voor Eindhoven
met een hoge kwaliteit voor de scherpste prijs

Vertaalbureau Eindhoven

Vertaalbureau voor Eindhoven

Zowel bedrijven als particulieren uit Eindhoven en omgeving weten ons te vinden. Fairlingo is het enige vertaalplatform ter wereld met zowel een ISO-9001 als ISO-17100 certificering. Dit betekent dat wij alleen maar werken met ervaren vertalers die gespecialiseerd zijn in een of meer vakgebieden. Deze vertalers zijn native speakers die naar hun moedertaal vertalen en dus bekend zijn met de nuances van de doeltaal. Daarnaast hebben wij een ervaren team van revisoren, die elke vertaler grondig nakijkt. Elke vertaling is bovendien inclusief een kwaliteitsgarantie. Niet tevreden? De vertaling kan tot 14 dagen kosteloos worden aangepast. Deze werkwijze zorgt al jaren voor een hoge klanttevredenheid: gemiddeld krijgen wij een ruime 9!

Vertaalburo Eindhoven

Snel een goede vertaling

Net als Eindhoven wordt ons vertaalbureau gekenmerkt door innovatie. Onze onderscheidende werkwijze zorgt ervoor dat je snel en voordelig over een kwalitatieve vertaling beschikt. De eerste stap is het opvragen van een live offerte. Wanneer je akkoord gaat met de prijsopgave kun je in stap twee de betaling voldoen. Dit kan via iDEAL, creditcard, Paypal of IBAN-overschrijving. Ook kun je een factuur ontvangen. Zodra de betaling is verwerkt, gaat een van onze vertalers gelijk voor je aan de slag. Zelfs als je in het weekend je opdracht plaatst. Wanneer een revisor de vertaalde tekst heeft gecontroleerd ontvang je van ons een e-mail.  De laatste stap is vervolgens om de vertaling vanuit je persoonlijke Fairlingo account te downloaden. Snel, makkelijk en voordelig.

Vertaalbureau voor regio Eindhoven

Kwaliteit voor het scherpste tarief

Wil je een kwalitatieve vertaling maar tegelijkertijd niet te veel betalen? Dan ben je bij Fairlingo aan het juiste adres. Omdat wij vertaalopdrachten via ons systeem automatisch koppelen aan de beste vertaler en revisor, zijn wij in staat onze tarieven laag te houden. Voor ons voordeligste vertaalniveau betaal je slechts € 0,05 per woord. Heb je behoefte aan een specialistische vertaler met kennis van een specifiek vakgebied of jargon? Of wil je een officieel document laten vertalen door een beëdigd vertaler? Ook die hebben wij in huis. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De beoordeling van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Eindhoven vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.