Vertaalbureau met diverse klanten uit de omgeving Eindhoven

Bedrijven uit Eindhoven en omgeving weten waar ze ons kunnen vinden en om goede redenen. Wij zijn het enige vertaalbureau ter wereld met zowel een ISO-9001 als ISO-17100 certificering. Dit betekent dat wij alleen maar werken met ervaren, hoogopgeleide vertalers die gespecialiseerd zijn in een of meer vakgebieden. Deze vertalers zijn native speakers die alleen naar hun moedertaal vertalen en dus bekend zijn met de cultuur van doeltaal. Daarnaast hebben wij ook een ervaren team van revisors, die elke vertaler grondig nakijkt voordat deze aan de cliënt wordt geleverd. Elke vertaling wordt gemaakt en nagekeken in de cloud en heeft een kwaliteitsgarantie. Niet tevreden? De vertaling kan tot 30 dagen kosteloos worden aangepast. Dat deze methode werkt mag ook blijken uit de klanttevredenheid: gemiddeld krijgen wij een 9.4!

 

Innovatie heeft Eindhoven gemeen met Fairlingo

De stad Eindhoven ligt in het zuiden van ons kleine landje, aan de grens met België. Het is altijd al een industriële stad geweest. Aan het begin van de negentiende eeuw tot de Tweede Wereldoorlog was het de stad van textiel, sigaren, hoeden en lucifers. Vanaf 1891 kwamen Philips en vrachtwagenfabrikant DAF naar de stad en hebben er ook een stempel opgedrukt. Nu is het een centrum van technologie. Het is de locatie van de High Tech Campus en bedrijven zoals IMB, alsook het hart van de stichting Brainport. Niet voor niets heeft de gemeente Eindhoven voor zichzelf de leus “leading in technology” gekozen. Veel van deze hightech instellingen een internationale klantenkring en dit betekent uiteraard dat veel van hun materiaal vertaald moet worden. Vertalen is echter meer dan alleen een tekst in een andere taal overzetten. Het vergt gevoel, visie en oog voor detail. Bij ons vertaalbureau in Eindhoven helpen wij je graag.

 

Een afspraak maken is mogelijk in Eindhoven

Ons vertaalbureau is volledig in staat om bedrijven en organisaties te helpen, zowel in Eindhoven en omgeving als daarbuiten. Onze projectmanager plant graag een gesprek bij je in, zodat we bij je langs kunnen komen om alles te bespreken. Je kunt ook bij ons op locatie afspreken, om een kijkje binnen ons bedrijf te nemen en een beter idee te krijgen hoe alles in zijn werk gaat. Als dat niet naar wens is en je liever je tijd besteed aan andere zaken dan een uitgebreid gesprek op locatie, zijn we ook in staat om volledig online of telefonisch samen te werken. Dankzij onze unieke werkwijze kan je 24 uur per dag, zeven dagen per week een vertaling starten.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Eindhoven:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Eindhoven vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.