Vertaalbureau met diverse klanten uit de omgeving Eindhoven

Bedrijven uit Eindhoven en omgeving weten waar ze ons kunnen vinden en om goede redenen. Wij zijn het enige vertaalbureau ter wereld met zowel een ISO-9001 als ISO-17100 certificering. Dit betekent dat wij alleen maar werken met ervaren, hoogopgeleide vertalers die gespecialiseerd zijn in een of meer vakgebieden. Deze vertalers zijn native speakers die alleen naar hun moedertaal vertalen en dus bekend zijn met de cultuur van doeltaal. Daarnaast hebben wij ook een ervaren team van revisors, die elke vertaler grondig nakijkt voordat deze aan de cliënt wordt geleverd. Elke vertaling wordt gemaakt en nagekeken in de cloud en heeft een kwaliteitsgarantie. Niet tevreden? De vertaling kan tot 30 dagen kosteloos worden aangepast. Dat deze methode werkt mag ook blijken uit de klanttevredenheid: gemiddeld krijgen wij een 9.4!

Innovatie heeft Eindhoven gemeen met Fairlingo

De stad Eindhoven ligt in het zuiden van ons kleine landje, aan de grens met België. Het is altijd al een industriële stad geweest. Aan het begin van de negentiende eeuw tot de Tweede Wereldoorlog was het de stad van textiel, sigaren, hoeden en lucifers. Vanaf 1891 kwamen Philips en vrachtwagenfabrikant DAF naar de stad en hebben er ook een stempel opgedrukt. Nu is het een centrum van technologie. Het is de locatie van de High Tech Campus en bedrijven zoals IMB, alsook het hart van de stichting Brainport. Niet voor niets heeft de gemeente Eindhoven voor zichzelf de leus “leading in technology” gekozen. Veel van deze hightech instellingen een internationale klantenkring en dit betekent uiteraard dat veel van hun materiaal vertaald moet worden. Vertalen is echter meer dan alleen een tekst in een andere taal overzetten. Het vergt gevoel, visie en oog voor detail. Bij ons vertaalbureau in Eindhoven helpen wij je graag.

Een afspraak maken is mogelijk in Eindhoven

Ons vertaalbureau is volledig in staat om bedrijven en organisaties te helpen, zowel in Eindhoven en omgeving als daarbuiten. Onze projectmanager plant graag een gesprek bij je in, zodat we bij je langs kunnen komen om alles te bespreken. Je kunt ook bij ons op locatie afspreken, om een kijkje binnen ons bedrijf te nemen en een beter idee te krijgen hoe alles in zijn werk gaat. Als dat niet naar wens is en je liever je tijd besteed aan andere zaken dan een uitgebreid gesprek op locatie, zijn we ook in staat om volledig online of telefonisch samen te werken. Dankzij onze unieke werkwijze kan je 24 uur per dag, zeven dagen per week een vertaling starten.

 

 

Hoge kwaliteit vertalingen

Fairlingo is in bezit van de belangrijkste kwaliteitskeurmerken voor vertalers. Daardoor ben je verzekerd van een revisie van je vertaalopdracht. Wij helpen je in Den Haag door in de cloud samen te werken. Wil je afspreken met één van onze projectmanagers voor een samenwerking of maatwerkproject? In overleg kunnen wij een oplossing bieden die wederzijds voordeel creëert. In Den Haag helpen we je graag verder met je internationalisering.

Meer over onze certificering

Hoe werkt het?

Fairlingo is door haar unieke systeem en algoritme voordeliger dan vertaalbureaus in Enschede. Door slimme oplossingen zijn wij in staat om voor ieder tekstniveau een uitstekende vertaling te leveren. Heb je toch liever contact met een projectmanager? Dat kan natuurlijk, wij zijn altijd beschikbaar om te helpen waar nodig. Daarom zijn wij in het weekend ook telefonisch beschikbaar en werken veel van onze vertalers ook in het weekend.

Meer informatie

Levertijd & betaalwijze

Dagelijks vertalen onze vertalers 1250 woorden. Het is mogelijk om meer woorden per dag te laten vertalen. Neem hiervoor contact op met onze projectmanagers via info@fairlingo.com. Je kunt via Fairlingo gemakkelijk vertaaltegoed toevoegen aan je account door middel van iDeal, overboeking of PayPal. In overleg is het ook mogelijk om op factuur te betalen. Het vertaalde bestand is gemakkelijk te downloaden vanuit je Fairlingo account.

Onze FAQ