Je .XLIFF bestand vertaald een snelheid van 1250 woorden per dag

 

.XLIFF bestanden laten vertalen

ISO gecertificeerd & 30 dagen garantie

Fairlingo is het enige vertaalplatform met zowel een ISO-17100 als ISO-9001 certificering. Onze diensten, service en processen zijn officieel in kwaliteit erkend. Zodoende hanteren we de hoogste kwaliteitsstandaarden voor je vertaling. Dit is terug te zien in onze gemiddelde klantbeoordeling van een 9,3/10. Bovendien hanteren we een garantie van maar liefst 30 dagen op elke vertaling die we leveren. Dit geeft je de mogelijkheid om kosteloos aanpassingen door te laten voeren, indien je verbeterpunten hebt. Ten slotte maken we gebruik van een uitgebreid feedback systeem tussen de revisors en vertalers. Zo geven we hen de kans om nog beter te worden dan voorheen.

.XLIFF bestanden vertalen

Snelle .XLIFF vertalingen

Vandaag de dag is het essentieel om snel internationale stappen te kunnen maken. Daarom hebben we onze werkwijze ontwikkeld om zo snel en transparant mogelijk te zijn. Binnen enkele ogenblikken start je al een vertaling voor je .XLIFF bestanden. Na het uploaden van je documenten berekent onze software de best passende offerte voor je. Hierna schakelen we een ervaren .XLIFF vertalen voor je in. Hij of zij werkt vervolgens met een snelheid van 1250 woorden per dag aan je vertaling. Hierna controleert een ervaren revisor de vertaalde documenten. Zo zorgen we ervoor dat meerdere experts hun inbreng kunnen geven. Bovendien kun je je vertaling na oplevering altijd in je Fairlingo account terugvinden.

.XLIFF vertalingen

Hoge kwaliteit, laag tarief

We hebben het Fairlingo platform gebouwd door de nieuwste technieken in de vertaalmarkt te implementeren. Dankzij onze slimme software en cloud-based werkwijze hebben we enorm veel arbeidsintensieve taken weten te automatiseren. Zo kunnen we ons volledig focussen het verzorgen van hoogstaande .XLIFF vertalingen. Deze verbeterslagen hebben ervoor gezorgd dat we een enorm sterke prijs-kwaliteit verhouding hanteren. Al vanaf € 0,04 per woord start je een .XLIFF vertaling. Met dit tarief schakel je een taalspecialist in die de gekozen doeltaal op native niveau beheerst. Niet alleen grammaticale correctheid, maar ook culturele en regionale nuances worden zo meegenomen. Start een gratis proefvertaling en ervaar zelf onze fairsimpelde werkwijze.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Wat precies houdt een .XLIFF bestand in?

Op het eerste gezicht lijken.XLIFF en .XML bestanden identiek  aan elkaar te zien. Echter zit er een duidelijk verschil tussen de 2 in functionaliteit en doel. Immers is de .XLIFF extensie specifiek bedoeld voor een efficiënte lokalisatie en meertaligheid van digitale omgevingen. Met een .XLIFF bestand kun je namelijk snel en gemakkelijk de verschillende vertalingen maken en beheren. .XLIFF bestanden worden uitvoerig gebruikt om bijvoorbeeld een WordPress website meertalig te maken. Verschillende plugins en tools als bijvoorbeeld WPML werken met .XLIFF bestanden en slaan vertalingen op in dit bestandsformaat. Alle .XLIFF documenten zijn tweetalig en bieden tevens functionaliteiten voor automatisering. Kortom, een meertalige website of webapplicatie realiseer je met onze .XLIFF vertalingen.

Meer over onze document vertalingen

.XLIFF vertalingen naar meer dan 45 doeltalen mogelijk

Als innovatief vertaalplatform halen we onze kracht uit de internationale vertaalcommunity. Vandaag de dag hebben we meer dan 16.000 vertalers voor je klaarstaan, met daarbij meerdere specialisaties. Naast .XLIFF vertalers, hebben we specialisten voor webteksten, beëdigde vertalingen of medische rapporten in dienst. We zorgen ervoor dat de juiste specialist met je vertaling aan de slag gaat. Via talent creëren we blijvende meerwaarde.

Naar alle talen

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten van .XLIFF vertalingen:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je .XLIFF bestanden correct vertaald

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor .XLIFF bestand vertalingen