Fairlingo past bij de Westlandse spirit

Op de wereld van vandaag moet je jezelf telkens opnieuw uitvinden. Hierdoor is het essentieel dat je flexibel en snel kan werken. Fairlingo heeft daarom haar werkwijze op snelheid, transparantie en kwaliteit gebouwd. Via ons innovatieve systeem upload je simpelweg de te vertalen documenten naar onze cloud. Hierna ontvang je binnen enkele seconden een passende offerte. Binnen enkele momenten heb je dus toegang tot de grootste vertaalcommunity ter wereld, waar meer dan 15000 ‘native speaking’ vertalers uiterst gemotiveerd zijn om hoogstaande vertalingen aan je te leveren. Bovendien geniet je van een garantie van maar liefst 30 dagen. Indien je niet helemaal tevreden met het geleverde werk bent, heb je zo de kans om de vertaling kosteloos aan te laten passen. Bij Fairlingo is de klant het middelpunt.  

 

Westland: de glazen stad van Holland

De gemeente Westland kan gezien worden als het hart van de Nederlandse tuinbouw. Tientallen bedrijven, zowel klein als groot, zijn hier met hun kassen gevestigd. Daarom wordt de gemeente ook wel ‘de glazen stad’ genoemd. Door de jaren heen heeft deze industrie een razendsnelle ontwikkeling doorgemaakt. Al in de 18e eeuw werd er hier fruit geteeld. In die tijd werden al hier vanuit druiven naar bijvoorbeeld Engeland geëxporteerd. Vandaag de dag is Westland enorm vooruitstrevend op het gebied van de Nederlandse ‘Agribusiness’. Wereldwijd staan we bekend om onze geavanceerde kassen, waarmee we efficiënter dan ooit zijn. Al met al is dit een streek die innovatie en ambitie ademt. Fairlingo voelt zich dus hier thuis. Samen met Westland brengen we onze Nederlandse gedrevenheid naar het buitenland. Via ons innovatieve platform heb je de kans om je boodschap in tientallen talen over te zetten. Dit doen we met een snelheid van maarliefst 1250 woorden per opdracht per dag. Kortom, Fairlingo past bij de Westlandse spirit.

 

Vraag een gratis proefvertaling aan  

Dankzij onze werkwijze kan je 24/7 een vertaling starten. Vraag een gratis proefvertaling aan, als je eerst wil kijken hoe onze werkwijze in elkaar steekt.  Na het accepteren van de offerte, word je direct aan een geschikte vertaler gekoppeld. Dit zijn altijd ervaren mensen, die de desbetreffende taal op ‘native’ niveau beheersen. Bovendien staan onze projectmanagers klaar om je per mail of telefonisch te woord te staan. Een afspraak bij op ons kantoor plannen is tevens mogelijk. Graag ontvangen we je op een van onze locaties door het land. Indien gewenst is het altijd mogelijk dat wij bij jou langskomen. We kijken ernaar uit om jouw meertalige ambities te verwezenlijken.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Westland:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Westland vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.