Fairlingo helpt Roosendaal internationaal te groeien

Roosendaal is een stad vol met ijver. We staan klaar om de internationale ambitie van de organisaties en particulieren van de stad verder te helpen. Via onze ISO gecertificeerde vertalingen verzorgen we hoogwaardige vertalingen. Upload je teksten naar onze cloud en ons systeem berekent de best passende offerte voor je. Na het accepteren van deze offerte koppelt onze software je teksten aan de meest geschikte native taalexpert. Zo hebben we bijvoorbeeld officieel erkende beëdigde vertalers of website specialisten in dienst. Tijdens het vertalen kan je het vertaalproces live via de app volgens. Tevens is het mogelijk om direct met de vertaler te overleggen. Dit maakt de communicatie een stuk transparanter en sneller. Nadat de vertaler met de tekst klaar is, schakelen we een ervaren revisor in. Eventuele verbeterpunten worden zo meegenomen en in de vertaling verwerkt. Bovendien heb je na oplevering van de vertaling altijd een garantie van 30 dagen op het geleverde werk. Kortom, fairsimpeld vertalen is het sleutelwoord voor onze service aan onze Roosendaalse klanten.

 

Roosendaal: de stad waar historie en visie samenkomen

Al eeuwenlang neemt Roosendaal een speciale plek in ons land in. De stad ligt direct op de verbindingsroute tussen Rotterdam en Antwerpen: de 2 belangrijkste havensteden van Europa. Zodoende speelt de stad een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze internationale handel en economie. Het is daarom niet raar dat we ons zo vertrouwd met Roosendaal voelen. De Nederlandse spirit is hier namelijk volop aanwezig. Vanuit deze spirit hebben we de inspiratie gemaakt om ons innovatieve vertaalplatform op te richten. Wellicht is dit Roosendaalse karakter naar haar turbulente verleden terug te leiden. Immers heeft de stad veel geleden onder de 80 jarige oorlog en armoede tijdens de 18e en 19e eeuw. De stad lag precies tussen het oorlogsgeweld van die tijden. Zo werd de gehele stad, behalve enkele honderden huizen, toendertijd verwoest. Toch hebben deze gebeurtenissen de stad niet klein gekregen. Momenteel is het een bruisende stad met een grote culturele rijkdom. Al met al zijn wij als Fairlingo trots op Roosendaal, en kijken we uit naar de vele samenwerkingen met onze Roosendaalse klanten!

 

We komen graag bij je langs

We hebben ons vertaalplatform ontwikkeld om zo snel, transparant en voordelig mogelijk voor je te zijn. Zo start je via onze applicatie gemakkelijk een vertaling. Dit is 24/7 mogelijk, zelfs in het weekend. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om direct contact met één van onze projectmanagers te hebben. Ze staan je graag per mail of telefoon te woord, om je vragen te beantwoorden. Bovendien is het altijd mogelijk om een afspraak op kantoor in te plannen. Dit kan zowel bij één van onze vestigingen als bij jou op de zaak. We wachten je graag op met een bak koffie.

Meer dan 16000 native vertalers
Helpen onze klanten uit Roosendaal vooruit

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Snel, voordelig en goed vertalen: dát betekent Fairlingo voor klanten in Roosendaal.

Fairlingo is daardoor sneller en voordeliger dan ieder ander vertaalbureau, mét behoud van
kwaliteit. Ontdek het zelf.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Klanten uit Roosendaal waarderen Fairlingo met een 9,4/10. Jij binnenkort ook?

Op verschillende wijzen zorgen we ervoor dat je vertalingen kwalitatief aan alle verwachtingen en standaarden voldoen. Zo houden we voor onze diensten en service de ISO maatstaven aan. Daarnaast is onze applicatie gebouwd om enkel de beste vertalers voor je in te schakelen. Via verschillende feedbacksystemen en kwaliteitscontroles observeren we de vertalers en hun werk. Zo is het mogelijk om de vertalers en revisors een beoordeling inclusief cijfer en opmerking te geven. Daarnaast dienen onze beëdigde vertalers door een Nederlandse rechterlijke instantie erkend te zijn. Kwaliteit staat voorop.

98% Klanttevredenheid feedbackcompany