Vertaalbureau voor Hengelo met ISO certificering

Voor Twente door Twente: ons innovatieve vertaalplatform staat voor Hengelo klaar. Upload je teksten naar onze cloud en ontvang direct een passende offerte.

 

Samen met Hengelo de wereld in

Als grensstad heeft Hengelo enorm veel internationale ervaring. Daarnaast ligt de stad precies op de verbindingsroute Amsterdam-Berlijn. Het is daarom niet vreemd dat we onze bedrijfsspirit in de stad terugzien. Graag dragen we ons steentje bij aan het succes van Hengelo. Bij ons start je binnen enkele ogenblikken een vertaalopdracht naar 40+ doeltalen. Door simpelweg je teksten naar onze cloud te uploaden, ontvang je binnen enkele ogenblikken een op maat gemaakte offerte. na het starten van je vertaling kun je via onze app het gehele vertaalproces live volgen. Een van onze native taalexperts gaat voor je aan de slag. Je kunt hierbij heel gemakkelijk met hem of haar direct communiceren. Nadat je vertaler klaar is, schakelen we een ervaren revisor in om de tekst goed door te lopen. Via deze kwaliteitscontrole zorgen we ervoor dat je vertaling gebruikt maakt van de expertise van meerdere vakmensen. Bovendien heb je na oplevering van de vertaling altijd 30 dagen garantie op het geleverde werk. Dat noemen we onze fairsimpelde aanpak.

 

Hengelo: de stad van atletiek en Stork

De stad hengelo heeft een relatief korte maar enorm rijke historie achter zich. In een kleine tijdspanne van 200 jaar is Hengelo van een klein dorp tot een middelgrote gemeente uitgegroeid. Dit is vooral te danken aan de industriële bloeiperiode van de 19e eeuw. Vandaag de dag is Hengelo een bruisende stad middenin het mooie Twente. Zowel cultuur als economie komt hier samen. Zo kan je denken aan de staalgigant Stork, dat al 150 jaar in Hengelo en het nabijgelegen Borne gevestigd is. Met  wereldwijd maar liefst 19000 werknemers, is Stork zeker iets waar alle Hengeloërs trots op mogen zijn. Bovendien heeft het bedrijf altijd een sociale roeping gehad en is het altijd dicht betrokken bij de stad geweest. Ook op sportief gebied is Hengelo volop aanwezig. Zo is het befaamde FBK-stadion hier gelegen. Hier wordt elk jaar de Fanny Blankers-Koen Games gehouden: een evenement dat profatleten vanuit de hele wereld aantrekt. Dit allemaal maakt Hengelo een stad waar wij als Twents vertaalbureau ons best voor doen. Via onze vertalingen helpen we de stad vooruit.

 

We komen graag in Hengelo langs

Ons vertaalplatform maakt gebruik van de nieuwste digitale ontwikkelingen, om je nog beter van dienst te zijn. Zo heb je de mogelijkheid om 24/7 een vertaalopdracht te starten, en dat zelfs in het weekend. Uiteraard staan je tijdens kantooruren graag per mail of telefonisch te woord. Onze community managers helpen je met de eventuele vragen of opmerkingen die je hebt. Daarnaast is een afspraak maken op kantoor ook gewoon mogelijk. Dit kan zowel bij ons in Enschede als op locatie. We zetten ons in om onze Hengelose klanten uitermate tevreden te stellen!

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Hengelo:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Hengelo vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.