Het ISO-gecertificeerde vertaalbureau van Apeldoorn

Bij Fairlingo leveren we elke dag weer kwaliteit en transparantie aan onze klanten. Dit realiseren we door gebruik te maken van de creatieve kracht van de vertaalcommunity. Zo kan je met een paar muisklikken teksten in de cload uploaden. Hier staan onze native speaking vertalers direct voor je klaar. Bovendien zijn wij ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Dit betekent dat we alleen met bewezen vertalers werken. Zo garanderen we je dat het werk altijd kwalitatief hoogstaand is. In onze app is het daarnaast mogelijk om de vertaling live te volgen. De klanten kunnen op deze manier direct feedback aan de vertaler geven. Jij houdt de touwtjes op deze manier in handen. Na het vertalen van de tekst zullen onze revisors er nog een keer overheen gaan. Zo zorgen we ervoor dat de teksten van een second opinion genieten. Ten slotte biedt Fairlingo de mogelijkheid om tot 30 dagen na levering de tekst gratis te laten aanpassen. Kortom, bij ons staan de wensen van de klant altijd centraal. Niet voor niks dat 97% van onze klanten uitermate tevreden zijn.

Innovatie is ook in Apeldoorn te vinden

Tussen het westen en oosten vindt men Apeldoorn. De stad waarin comfort en natuur naast elkaar te vinden zijn. Denk maar eens aan de schoonheid van de Veluwe, of de vele sfeervolle winkelstraatjes. Zo heeft Apeldoorn het meest gevarieerde winkelaanbod van Gelderland. Cultuur en geschiedenis is hier ook volop te vinden. Paleis Het Lo is hier te vinden. Dit wonderlijke erfgoed was maar liefst 300 jaar lang het zomerverblijf van de Oranjes. Daarnaast is de Orpheus schouwburg een van de grootste culturele podia in het land. Als je hier een carriere wilt bouwen biedt Apeldoorn ook genoeg. De stad scoort heel goed als het om werkgelegenheid en ondernemerschap gaat. Denk maar een aan de de fietsenfabrikant Sparta of het cosmeticabedrijf Switsal. Beide rasechte Apeldoornse ondernemingen. Kortom, Fairlingo voelt zich in deze fijne stad prima thuis. Met ons werk helpen we Apeldoorn de wereld te ontdekken.

Neem contact met ons op

Bij Fairlingo brengen we elke dag weer innovatie naar de vertaalwereld. Stuur je teksten naar de cloud en volg de vertaling live vanuit het comfort van je bureaustoel. Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Onze projectmanagers staan je elke dag ter dienst. Bel ons gerust op om het proces met ons mondeling door te nemen. Daarnaast is het altijd mogelijk om een afspraak in te plannen. Dit kan zowel bij jou op kantoor als op één van onze vestigingen. Zo kunnen we je ‘face-to-face’ garant staan voor de vragen die je hebt.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Apeldoorn:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Apeldoorn vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.