Het innovatieve vertaalplatform voor Amersfoort

In de hectische en dynamische wereld van vandaag moeten we snel kunnen schakelen. Dit geldt uiteraard ook voor bedrijven met internationale groeiambities. Met deze realiteit in het achterhoofd hebben we Fairlingo ontwikkeld. Dankzij onze unieke werkwijze kan je 24/7 een vertaling laten starten. Upload je te vertalen bestanden direct in de cloud en schakel direct een ‘native speaking’ vertaler in. Onze database bestaat uit meer dan 15000 ervaren vertalers, verspreid over de hele wereld. Tijdens de vertaling kan je live meekijken, zodat jij altijd een goed beeld op het proces hebt. Nadat de vertaling klaar is, wordt deze nog door een revisor nagekeken. Indien je niet compleet tevreden met het eindresultaat bent, kan je hem in 30 dagen kosteloos laten aanpassen. Kortom, met Fairlingo kan je snel en kwalitatief stappen maken.

 

Amersfoort: Het ondernemende hart van Nederland

De ‘Keistad’, zoals Amersfoort in de volksmond genoemd wordt, is een bruisend centrum voor innovatie, lifestyle en ondernemen. Dankzij haar ideale ligging heeft de stad door de eeuwen heen enorm kunnen bloeien. In de middeleeuwen stond Amersfoort al bekend om haar bovengemiddeld vele bierbrouwerijen en textielnijverheid. Daarbovenop kende de stad in de 18e en 19e eeuw een enorme bloeiperiode, dankzij de tabaksindustrie en de komst van de Utrechtse spoorlijn. Ook op de dag van vandaag is deze nijverheid hier duidelijk terug terug te zien. Immers is Amersfoort een favoriete locatie voor zowel Nederlandse als internationale ondernemingen. Denk maar eens aan De Amersfoortse, FriendslandCampina of VolkerWessels. Niet alleen commerciële organisaties, maar ook vele goede doelen en politieke partijen hebben de stad als thuisbasis gekozen. Zo is hier het hoofdkwartier van de Christenunie, SP en Cliniclowns te vinden. Fairlingo haalt energie uit zo’n ondernemende en ambitieuze stad. Amersfoort geeft ons de motivatie om onze diensten continu te verbeteren.

 

Een afspraak maken in mogelijk

Dankzij ons innovatieve systeem bieden we 24/7 onze diensten aan. Je kan bij ons op elk moment van de dag een vertaling starten. Daarbovenop staan we je graag per mail of telefoon te woord, indien dit gewenst is. Ook staan we altijd klaar om je op een van onze locaties te ontvangen. Onze projectmanagers zijn daarnaast gemotiveerd om bij je op kantoor langs te komen, om de zaken in meer detail te bespreken. Het succesverhaal van onze klanten geeft ons de energie om het onderste uit de kan te halen. We kijken er naar uit om je internationale ambities vorm te geven.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Klanten uit Amersfoort waarderen Fairlingo met een 9,4/10

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Amersfoort vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.