De kwaliteit van de vertalingen is goed. En tegen een scherp tarief!

Niel Heijligers | Campings.nl

De opdracht voor Campings.nl

De vertaling van de website naar acht doeltalen

Campings.nl is een uniek platform waarop vakantiegangers en campings met elkaar in verbinding komen. De consument kan via de website een vakantie bij meer dan 1.200 verschillende campings verspreid over heel Europa boeken. Door het internationale karakter van campings.nl was het noodzakelijk om de content flink uit te breiden. Zodoende hebben we de website van Campings.nl naar acht doeltalen vertaald. Bovendien is de backend direct meegenomen, zodat campingeigenaren hun account op de website in hun eigen taal kunnen gebruiken. Zo blijft de gebruiksvriendelijkheid van de website gewaarborgd. Samengevat:

  • Vertaling van zowel de frontend als de backend van de website
  • Het Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees,  Zweeds, Noors en Deens waren de doeltalen
  • Het internationale karakter van campings.nl heeft nu invulling gekregen met camping.eu

Onze aanpak

Onze website vertalers hebben diepgaande kennis van de ‘ins en outs’ van de digitale wereld

Onze native vertalers zijn gespecialiseerd in het correct en doeltreffend vertalen van website teksten. Ze herkennen hierbij de technische aspecten van online content (HTML, hyperlinks, SQL attributen, etc.) en zorgen ervoor dat deze behouden blijven. Daarnaast houden ze rekening met belangrijke SEO aspecten. De website content van Campings.nl is hierdoor foutloos omgezet naar verschillende talen.

Meer over onze werkwijze

Onze vertalers

We schakelen enkel vertalers in die de doeltaal op native niveau beheersen

Een hoogstaande vertaling dient niet alleen taalkundig correct te zijn, maar moet ook perfect aansluiten op de doelgroep. Om deze reden beheersen al onze vertalers de doeltaal op native niveau. Hierdoor begrijpen ze als geen ander hoe culturele nuances meegenomen moeten worden om de vertaling nog effectiever te maken.

Valeria Valeriano

Vertaalster Italiaans
We matchen de juiste vertalers en revisors voor de klus

Giovanni Piesco

Revisor Italiaans

Afgeronde vertalingAlle afgeronde vertalingen in de app te vinden

Het vertaalproces hebben we met het Fairlingo platform sneller en overzichtelijker dan ooit gemaakt. In je account start je binnen enkele ogenblikken een vertaalopdracht. Ons systeem koppelt daarna direct een van de best passende vertalers en revisors aan je opdracht. Nadat zij klaar zijn met het vertalen van het document, blijft deze in je account bewaard. Hierdoor kan je het document wanneer je wilt bekijken of downloaden. 

PO bestandenGemakkelijk in .xsl en .po bestandformaten aangeleverd

We zorgen er altijd voor dat de afgeronde vertaalopdrachten in het bestandsformaat van het origineel opgeleverd worden. Zo kan je ze direct verwerken voor het beoogde doel, zonder extra aanpassingen door te hoeven voeren. Campings.nl heeft voornamelijk gebruik gemaakt van .xsl en .po bestanden, zowel voor de front- als backend. Onze vertalers hebben de afgeronde vertalingen ook weer in deze bestandstypen aan campings.nl aangeboden.

Snel en makkelijk vertalen1.250 woorden per opdracht per dag vertaald

Campings.nl had als doelstelling om haar website in alle grote Europese talen beschikbaar te hebben. Dankzij onze software werd de meest geschikte native vertaler automatisch aan iedere vertaalopdracht gekoppeld. De opdrachten zijn met een snelheid van 1.250 woorden per opdracht per dag vertaald. Ook in het weekend stonden de vertalers voor Camping.nl klaar. De vertaalopdrachten naar de acht geselecteerde doeltalen werden hierdoor gemiddeld binnen 1 dag afgerond.

Ook jou helpen
we graag verder met
internationaal
succes