Voor de uitbreiding van onze websites in verschillende talen hebben wij al vele vertalingen laten uitvoeren door Fairlingo. We zijn erg tevreden over de samenwerking en de snelheid van oplevering. Er volgen zeker nog meer opdrachten!

Laura Poppelaars | Elro

De opdracht voor Elro

Elro had een vertaalbureau nodig dat met een razendsnel tempo een groot aantal productomschrijvingen kon vertalen

Als een van de grootste producenten van beveiligingsproducten in ons land is Elro altijd op zoek naar nieuwe groeimogelijkheden. Het bedrijf levert een breed scala aan producten voor brand-, camera- en deurbeveiliging en verschillende andere systemen. Elro heeft de ambitie om naar het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen uit te breiden. Zodoende hebben we voor Elro al honderden productomschrijvingen naar het Brits Engels, Deens, Noors en Zweeds vertaald. Dit geeft het bedrijf de middelen om met kwalitatieve webshop vertalingen deze markten te betreden. Samengevat:

Onze werkwijze

Onze aanpak

Focus op snelheid en kwaliteit

Omdat spoed was geboden, hebben onze vertalers de vertaalopdrachten van Elro in snel tempo weten af te ronden. Hierbij bleef de kwaliteit van de vertalingen echter het belangrijkste focuspunt. Dankzij onze online werkwijze konden de vertalers direct aan de slag met het vertalen van de teksten. De afgeronde vertalingen konden ze bovendien op elk gewenst moment via het platform aanleveren. De mensen van Elro hoefden hierdoor nooit lang te wachten op hun vertalingen.

Meer over onze werkwijze

Onze vertalers

De Fairlingo applicatie koppelt je teksten automatisch aan de meest geschikte native vertaler

De vertaalopdrachten voor Elro zijn uitgevoerd door specialisten die de desbetreffende doeltaal op moedertaalniveau beheersen. Op deze wijze garanderen we dat onze vertalingen niet alleen grammaticaal correct zijn, maar ook aansluiten op de cultuur en eigenschappen van de doelgroep. Omdat kwaliteit voor ons vertaalbureau op nummer één staat, bieden we zelfs een garantie van 14 dagen op elke vertaalopdracht.

Marlene holm

vertaalster Deens
We matchen de juiste vertalers en revisors voor de klus

Hanne Kaare

Revisor Deens

Vertalingen in app gearchiveerdAlle vertalingen in de app gearchiveerd

Als klant zijn alle uitgevoerde vertalingen via jouw persoonlijke Fairlingo account beschikbaar. Hierdoor kun je al jouw vertaalde documenten te allen tijde inzien en downloaden. Jouw account is optimaal beveiligd en de documenten zijn alleen toegankelijk voor onze projectmanagers en de vertalers die aan de opdracht werken. Ook Elro heeft via het Fairlingo platform een helder en volledig overzicht van alle afgeronde vertalingen en lopende vertaalopdrachten.

Brochure vertalenGemakkelijk in .docx bestanden aangeleverd

Naast de online beschikbaarheid van de teksten, worden ze altijd in het originele bestandsformaat aangeleverd. Elro heeft de te vertalen documenten voornamelijk in .docx aangeboden. De vertalers hebben daarom alles ook weer in een .docx bestand opgeleverd. Dit maakt het voor Elro gemakkelijk om de vertaalde teksten snel te verwerken. 

Professionele vertalingHonderden productomschrijvingen naar vier talen

Elro heeft een divers assortiment van verschillende typen beveiligingsproducten. Via Fairlingo is een grote hoeveelheid content helder en accuraat naar de vier genoemde doeltalen overgezet. Onze technisch vertalers hebben ervoor gezorgd dat ook de productspecificaties secuur zijn vertaald, zodat Elro haar producten succecvol internationaal kan afzetten.

Ook jou helpen
we graag verder met
internationaal
succes