Start binnen 30 seconden een vertaling naar 45+ doeltalen

Stap 1

Start eenvoudig de vertaling

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang de vertaling en factuur per mail

De vertaalwereld groeit harder dan ooit en dat brengt vele nieuwe kansen en uitdagingen met zich mee. Vanuit dit oogmerk hebben we Fairlingo opgericht: een sterk vertaalplatform, waarmee we onze klanten voor nu en in de toekomst optimaal van dienst zijn. In enkele stappen start je via on platform een vertaalopdracht. Upload eerst je teksten na onze cloud. Onze software genereert binnen enkele ogenblikken een op maat gemaakt offerte. Na het accepteren van deze offerte wordt je tekst gekoppeld aan een native taalexpert. Hij of zij heeft de kennis en vaardigheden om je teksten correct en doeltreffend te vertalen. Zo hebben we experts voor bijvoorbeeld websites of juridische documenten beschikbaar. Op deze wijze ben je verzekerd dat iemand met verstand van het specialisme met je teksten aan de slag gaat. Onze native vertalers werken met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag en kunnen zelfs in het weekend starten. Bovendien kan je in je account de vertaler live volgen en direct met hem of haar communiceren. na het afronden van de vertaling, zal een ervaren revisor deze controleren. Ten slotte heb je altijd recht op 30 dagen garantie op de geleverde vertaling. Dit noemen we onze fairsimpelde aanpak.

16.384 vertalers (native speakers) en de beste 20% vertaalt 

Betaalmogelijkheden & vertaaltegoed

Een vertaling kan gestart worden na het betalen van het benodigde vertaaltegoed. Vertaaltegoed kan aangeschaft worden via iDeal, PayPal of een IBAN-overschrijving en blijft onbeperkt geldig. In overleg is het ook mogelijk om op factuurbasis te laten vertalen.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geupload naar ons systeem.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.DOCX (Word)

.docx (Word) is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kan je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De ervaring van onze klanten:

Met behulp van verschillende methoden en functionaliteiten garanderen we de kwaliteit van onze vertalingen. Ten eerste beschikken we over een ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Onze service, diensten en processen voldoen zo aan de officieel bepaalde maatstaven. Ten tweede schakelt ons systeem enkel vertalers in die bij de specifieke branche en inhoud van je vertaling passen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de vertalers realtime te monitoren. Hierbij is er een feedbacksysteem voor de vertalers aanwezig, waarmee zowel revisors als klanten waarderingen kunnen achterlaten. Elke vertaler heeft dus een gemiddelde score vanuit de vertalingen die ze uitgevoerd hebben. Bovendien wordt er nooit een vertaling opgeleverd zonder correctie van één van onze revisors. Na oplevering is je vertaling te vinden in je account op ons platform, en is uiteraard alleen voor  de klant, vertaler, revisor en de projectmanager toegankelijk.

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger dan elk vertaalplatform dankzij onze 24/7 service

Fairlingo is het ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld