Professioneel vertalen faireenvoudigd. Hoe werkt het?

‘Professioneel vertalen ‘faireenvoudigd’ is onze belofte aan jou. Wij doen er alles aan om vertalen zo eenvoudig te maken met behoud van kwaliteit en transparantie. Een streng geselecteerde hoogopgeleide vertaler vertaalt eerst de tekst. Vervolgens reviseert een andere native speaker de tekst in onze applicatie. Je kunt het vertalen live volgen en een gratis proefvertaling laten maken. Met onderstaande stappen verkrijg je eenvoudig een professionele vertaling.

Start eenvoudig de vertaling

Verkrijg binnen 30 seconden een offerte en start de vertaling direct na de betaling. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Bij een volgende vertaling kan je dezelfde vertaler kiezen of een andere vertaler inschakelen. Er is altijd een projectmanager bereikbaar​ ter ondersteuning.

Volg live de vertaling

De tekst wordt vertaald door een hoogopgeleide native speaker en gecontroleerd door een andere vertaler.​ Je kan dit vertaalproces live volgen​, waardoor je zeker weet dat de tekst wordt vertaald en gecontroleerd door menselijke vertalers. Fair, want transparant.

Ontvang de vertaling en factuur per mail

Je ontvangt een e-mail als de vertaling klaar is. De vertaling wordt geleverd in hetzelfde bestandsformaat als het bronbestand. De factuur ontvang je tevens per e-mail. Je kan het bestand en de factuur ook downloaden.​ Er is altijd een projectmanager bereikbaar als er vragen zijn.

Betaalmogelijkheden & vertaaltegoed

Een vertaling kan gestart worden na het betalen van het benodigde vertaaltegoed. Vertaaltegoed kan aangeschaft worden via iDeal, PayPal of een IBAN-overschrijving en blijft onbeperkt geldig. In overleg is het ook mogelijk om op factuurbasis te laten vertalen.

IBAN betaalmiddel
PayPal betaalmiddel

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geüploade bestandsformaat.

.xml

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.txt

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.docx

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.csv/.xls

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.po

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerd

Fairlingo is ISO-9001 gecertificeerd. Twee van onze drie vertaaldiensten zijn ook ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-9001 norm verzorgt procedures die continue de klanttevredenheid verhogen.

Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. De ISO-17100 norm stelt strenge eisen aan onder andere de kwalificaties van de vertalers.

Gecertificeerd vertaalbureau

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.