Hoe werkt Fairlingo?

De tekst wordt vertaald door een native speaker vertaler. Je kunt het vertalen live volgen en een gratis proefvertaling laten maken. Je loopt dus veel minder risico dan bij een vertaalbureau!

Upload je tekst

Kies de bron- en doeltaal en voeg eventueel aanvullende informatie toe. Binnen 30 seconden krijg je een offerte en de vertaling kan direct gestart worden na de betaling. Er is altijd een projectmanager beschikbaar op de achtergrond​ ter ondersteuning.

Vertaling wordt gestart

De tekst wordt vertaald door een hoogopgeleide native speaker en gecontroleerd door een andere vertaler.​ Je kan dit vertaalproces live volgen​, waardoor je zeker weet dat de tekst wordt gecontroleerd. Bij de volgende vertaling kan je dezelfde vertaler kiezen of een andere vertaler inschakelen.

Ontvang de vertaling en de factuur

Je ontvangt een e-mail als je vertaling klaar is. Je kan het bestand direct downloaden samen met de factuur.​ Er is altijd een projectmanager beschikbaar op de achtergrond​ als er nog vragen zijn.

Betaalmogelijkheden & vertaaltegoed

Een vertaling kan gestart worden na het betalen van het benodigde vertaaltegoed. Vertaaltegoed kan aangeschaft worden via iDeal, PayPal of een IBAN-overschrijving en blijft onbeperkt geldig. In overleg is het ook mogelijk om op factuurbasis te laten vertalen.

IBAN betaalmiddel
PayPal betaalmiddel

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geüploade bestandsformaat.

.xml

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.txt

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.docx

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.csv/.xls

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.po

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerd

Fairlingo is ISO-9001 gecertificeerd. Twee van onze drie vertaaldiensten zijn ook ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-9001 norm verzorgt procedures die continue de klanttevredenheid verhogen.

Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. De ISO-17100 norm stelt strenge eisen aan onder andere de kwalificaties van de vertalers.

Gecertificeerd vertaalbureau

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. In 2014 is dit vertaalbureau 12e geworden in de Deloitte Fast50. De Deloitte Fast50 is een verkiezing met daarin de snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.

Mieszko Czyzyk

prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Jurgen Bosch

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.

Frank van Drie