Van onafhankelijk review platform Feedback Company heeft Fairlingo het certificaat ‘Excellente klanttevredenheid 2021’ ontvangen. In het afgelopen jaar hebben 48 klanten ons via dit platform beoordeeld met gemiddeld een 9. Iets waar we uiteraard heel trots op zijn!

98% van onze klanten beveelt ons aan

Fairlingo is sinds 2016 aangesloten bij Feedback Company, een onafhankelijke review site die klanten de mogelijkheid biedt hun ervaring met een bedrijf, dienst of product te delen. Inmiddels hebben meer dan 220 klanten van Fairlingo hun ervaring met ons vertaalbureau via het platform beoordeeld. Met een gemiddelde score van 9,2 beveelt 98% van onze klanten ons aan.

Alle feedback die we van onze klanten krijgen is heel waardevol, zowel positief als negatief. Wij willen daarom iedereen bedanken die een review heeft achtergelaten. Wij hopen ook dit jaar weer veel nieuwe beoordelingen en terugkoppelingen van klanten te mogen ontvangen!

Benieuwd waarom klanten ons waarderen met een 9,2?

Op onze referentiepagina vertellen klanten van ons vertaalbureau over hun redenen om voor Fairlingo te kiezen. Wil je graag zelf onze dienstverlening uitproberen? Als zakelijke klant vraag je eenvoudig een gratis proefvertaling aan. Voor vragen of advies staan onze projectmanagers voor je klaar.

Vera Nijkamp
69 artikelen