Prijs voor snelst groeiende ondernemingen van Nederland

Afgelopen dinsdag mochten Fairlingo en moederbedrijf Vertaalbureau Perfect voor maar liefst de zesde achtereenvolgende keer de FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Deze prijs voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland wordt jaarlijks door Het Financieele Dagblad uitgereikt.

Dit jaar was de zestiende editie van de FD Gazellen Awards. De feestelijke uitreiking voor de regio Oost-Nederland vond plaats in theater Orpheus in Apeldoorn. Hier werd de titel ‘FD Gazelle 2019’ toegekend aan ondernemingen met een bovengemiddelde groei. Het belangrijkste criterium hierbij was een omzetgroei van minimaal 20% over de laatste drie boekjaren. Naast de omzetgroei werden ook de groei van de winst en het aantal medewerkers (fte) meegewogen.

Trots op mooie prestatie

De FD Gazellen Awards worden elk jaar opgedeeld in vier regio’s (Noord, Oost, Zuid en West) en drie omzetcategorieën (klein, middelgroot en groot). Onze organisatie is een van de winnaars van regio Oost binnen de categorie middelgroot. Hiermee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen in Utrecht, Gelderland en Overijssel. Wij zijn trots op deze mooie prestatie en hopen deze groei samen met onze klanten in de toekomst voort te zetten!

Lees meer over de FD Gazellen Awards op de site van Het Financieele Dagblad.

Myrthe Boes
60 artikelen