Hét vertaalbureau voor de toeristische sector

Toerisme vertaling

Specialist in toerisme vertalingen

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen voor de reisbranche. Op basis van jarenlange ervaring met vertalingen voor de toeristische sector, zorgen onze native speaker vertalers voor een doeltreffende en inspirerende vertaling. Naast een correcte vertaling van de teksten, houden ze rekening met de culturele eigenschappen van de doelgroep. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw boodschap optimaal wordt overgebracht in de doeltaal. Als ISO gecertificeerd vertaalbureau laten wij al onze opdrachten volledig reviseren en bieden we op elke vertaling een kwaliteitsgarantie. Indien er onverhoopt aanpassingen gewenst zijn, voeren we deze binnen 14 dagen kosteloos door.

Vertaling toerisme branche

Snel en eenvoudig geregeld

Fairlingo is een innovatief vertaalplatform dat gebruikmaakt van een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde vertalers, waaronder in toerisme vertalingen. Daarnaast zetten we diverse nieuwe technologieën in, waardoor we efficiënter, sneller en voordeliger kunnen werken. Via ons platform lever je eenvoudig de bestanden aan die je wilt laten vertalen. Binnen 30 seconden ontvang je van ons een scherp geprijsde offerte en start je desgewenst de vertaalopdracht. Na de revisieronde ontvang je de vertaling in je mailbox. Omdat we met een snelheid van 1.250 tot 5.000 per opdracht per dag werken, hoef je nooit lang te wachten op je vertaling.

Vertaling reisbranche

Toerisme vertaling vanaf € 0,04

Elke vakantieganger is op zoek naar een nieuwe en onvergetelijke ervaring. Met een vakkundige toerisme vertaling weet jij deze doelgroep optimaal te bereiken. Je laat jouw (reis)brochure, website of magazine al vanaf € 0,04 per woord door een van onze native specialisten vertalen. Je hebt hierbij keuze uit meer dan 45 doeltalen. Voor elke taal hanteren we bovendien hetzelfde scherpe tarief. In je persoonlijke Fairlingo account heb je inzicht in lopende en afgeronde vertaalopdrachten. Ook zet je hier makkelijk nieuwe opdrachten uit. Wanneer je vragen hebt of advies wenst met betrekking tot de vertaling, staat er een projectmanager voor je klaar.

Ontmoet onze native vertalers
gespecialiseerd in toerisme vertalingen

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je toerisme gerelateerde teksten vertaald

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor toerisme vertalingen