Laat je documenten vertalen door ervaren native speakers

document vertalen

Vertaling van topkwaliteit

Fairlingo is gespecialiseerd in het vertalen van documenten en websites voor zowel bedrijven als particulieren. We zijn als enige vertaalplatform ter wereld ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Dit betekent dat jouw vertaling aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. We werken uitsluitend met native speakers en laten al onze vertalingen volledig reviseren door een tweede vertaler. Wanneer je jouw document door ons laat vertalen ontvang je dan ook een kwaliteitsgarantie op het geleverde werk.

documenten vertalen

Snel de juiste specialist ingeschakeld

Een document laten vertalen kan bij ons snel en gemakkelijk. Via ons platform lever je eenvoudig je documenten aan, waarna je direct een offerte ontvangt. Zodra je deze hebt geaccepteerd, wordt je vertaalopdracht aan de meest geschikte vertaler gekoppeld. Deze native speaking taalexpert gaat gelijk met de vertaling aan de slag. Na de revisieronde ontvang je van ons de vertaling en factuur. Dankzij deze digitale werkwijze ontvang je snel en voordelig een eersteklas vertaling.

documenten vertalen

Voordelig documenten vertalen

Dankzij de unieke werkwijze van ons platform betaal je de laagste prijs voor een document vertaling. Wij maken bij onze tarieven geen onderscheid in taalcombinaties en rekenen geen toeslag voor een volledige revisie. Je betaalt hierdoor een vast en helder tarief, zonder bijkomende kosten. Je kunt voor het vertalen van uiteenlopende documenten bij ons terecht, van contracten en handleidingen tot marketingmateriaal. Voor elk type document hebben wij de juiste specialist in huis.

Gemakkelijk en snel

Tijdens het vertalen van een document kun je live meekijken met de vertaler, omdat zowel het bronbestand als de vertaling in de cloud worden opgeslagen. Dat betekent dat je altijd de controle houdt over het resultaat, en de vertaler gemakkelijk kunt briefen.

Onze werkwijze

Aanvullende informatie over je document

Een document vertalen via Fairlingo is eenvoudig. Je weet vooraf altijd wat je betaalt. Bevat je document specifieke informatie waar de vertaler meer over moet weten? Dan kun je aanvullende informatie toevoegen. Wanneer de native speaker de vertaling heeft afgerond, ontvang je van ons een e-mail. Op elke vertaling bieden we bovendien een kwaliteitsgarantie.

Onze kwaliteitsgarantie

Documenten vertalen naar meer dan 45 talen

Doordat we werken met een database van duizenden vertalers, kun je bij ons terecht voor een vertaling naar ruim 45 talen. Voor elke taal hanteren we hetzelfde tarief. Voor meerdere vakgebieden en specifieke domeinen hebben we specialisten in huis. Hierdoor laat je onder andere een juridische vertaling, financiële vertaling, technische vertaling, medische vertaling of website vertaling uitvoeren door een ervaren expert.

Bekijk onze tarieven

Document vertalen

Documenten beëdigd vertalen

Naast het vertalen van reguliere teksten, kan je bij ons ook een beëdigde vertaling laten uitvoeren. Deze dienst is bedoeld voor officiële documenten, die rechtsgeldig dienen te zijn. Je beëdigde vertaling kun je starten door een foto, scan of fotobestand als PDF naar ons vertaalplatform te uploaden.

Lees meer over beëdigde vertalingen

Ontmoet onze native vertalers

 

Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Nina Turk
Vertaalster Engels
Paul Davoine
Vertaler Frans
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans
Vera van der Wel
Vertaalster Nederlands

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je documenten correct vertaald

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor document vertalingen