Laat je document vertalen door een native speaker vertaler

document vertalen

Document vertalen met garantie

Fairlingo is gespecialiseerd in het vertalen van documenten en websites voor zowel bedrijven als particulieren. We zijn als enige vertaalplatform ter wereld ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Dit betekent dat jouw vertaling aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. We werken uitsluitend met native speakers en laten al onze vertalingen volledig reviseren door een tweede vertaler. Wanneer je jouw document door ons laat vertalen ontvang je dan ook een kwaliteitsgarantie op het geleverde werk.

documenten laten vertalen

Snel de juiste specialist ingeschakeld

Een document laten vertalen kan bij ons snel en gemakkelijk. Via ons platform lever je eenvoudig je documenten aan, waarna je direct een offerte ontvangt. Zodra je deze hebt geaccepteerd, wordt je vertaalopdracht aan de meest geschikte vertaler gekoppeld. Deze native speaking taalexpert gaat gelijk met de vertaling aan de slag. Na de revisieronde ontvang je van ons de vertaling en factuur. Dankzij deze digitale werkwijze ontvang je snel en voordelig een eersteklas vertaling.

document vertalen

Jouw document voordelig vertaald

Dankzij de unieke werkwijze van ons platform betaal je bij Fairlingo de laagste prijs. Wij maken bij onze tarieven geen onderscheid in taalcombinaties en rekenen geen toeslag voor een volledige revisie. Je betaalt hierdoor een vast en helder tarief, zonder bijkomende kosten. Je kunt voor het vertalen van uiteenlopende documenten bij ons terecht, van contracten en handleidingen tot marketingmateriaal. Voor elk type document hebben wij de juiste specialist in huis.

Gemakkelijk en snel

Tijdens het vertalen van een document kun je live meekijken met de vertaler, omdat zowel het bronbestand als de vertaling in de cloud worden opgeslagen. Dat betekent dat je altijd de controle houdt over het resultaat, en de vertaler gemakkelijk kunt briefen.

Onze werkwijze

Aanvullende informatie over je document

Een document vertalen via Fairlingo is eenvoudig. Je weet vooraf altijd wat je betaalt. Bevat je document specifieke informatie waar de vertaler meer over moet weten? Dan kun je aanvullende informatie toevoegen. Wanneer de native speaker de vertaling heeft afgerond, ontvang je van ons een e-mail. Op elke vertaling bieden we bovendien een kwaliteitsgarantie.

Onze kwaliteitsgarantie

Documenten vertalen naar meer dan 45 talen

Doordat we werken met een database van duizenden vertalers, kun je bij ons terecht voor een document vertaling naar ruim 45 talen. Voor elke taal hanteren we hetzelfde tarief. Voor meerdere vakgebieden en specifieke domeinen hebben we specialisten in huis. Hierdoor laat je onder andere een juridische vertaling, financiële vertaling, technische vertaling, medische vertaling of website vertaling uitvoeren door een ervaren expert.

Bekijk onze tarieven

Document vertalen

Document beëdigd vertalen

Naast het vertalen van reguliere teksten, kan je bij ons ook een beëdigde vertaling laten uitvoeren. Deze dienst is bedoeld voor officiële documenten, die rechtsgeldig dienen te zijn. Je beëdigde vertaling kun je starten door een foto, scan of fotobestand als PDF naar ons vertaalplatform te uploaden.

Lees meer over beëdigde vertalingen

Ontmoet onze native vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je document

Krijg binnen 30 seconden een vrijblijvende offerte door je document te uploaden.

Stap 2

Volg live de vertaling

Volg live de vertaling van het document via jouw account.

Stap 3

Ontvang je vertaling

Wanneer de vertaling van het document is afgerond ontvang je automatisch een email.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je documenten correct vertaald

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor document vertalingen

 

 

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

Het antwoord daarop is ja, altijd. Fairlingo werkt enkel en alleen samen met vertalers die native zijn in de door jou aangevraagde doeltaal. Dit is onderdeel van de certificering die wij dragen. Dit zorgt ervoor dat de vertaling altijd vertaald wordt door iemand die de moedertaal eigen is. Dit zorgt ervoor dat we uitstekende vertalingen leveren.
Ja. Vertalingen op het basis en reguliere vertaalniveau zijn ISO-9001 gecertificeerd. Vertalingen op het specialistische niveau zijn daarbij ook nog ISO-17100 gecertificeerd. Dit houdt in dat er altijd native vertalers aan jouw opdracht werken, die beschikken over de juiste kennis en ervaring met vertalen en waarmee Fairlingo garant staat voor een juiste vertaling.
Wij bieden drie verschillende vertaalniveaus aan en daarmee ook drie verschillende woordprijzen. Op onze tarievenpagina kan je de verschillen lezen en kiezen voor het vertaalniveau dat het beste past bij jouw type tekst. De woordprijzen variëren tussen de €0,08 per woord en €0,13. Beëdigde vertalingen kosten standaard €79 per pagina.
Dat kan variëren van enkele uren tot meerdere dagen, weken of maanden. Hoe snel jouw document vertaald kan worden, is vooral afhankelijk van hoeveel woorden je wil laten vertalen, of er één of meerdere vertalers aan jouw vertaling(en) mogen werken en voor welke vertaaloptie je kiest. De makkelijkste manier om de deadline te berekenen is door een gratis en vrijblijvende offerteaanvraag te doen.
Dat kan, maar het is veel makkelijker en sneller om zelf een offerteaanvraag te doen. Je ontvangt in een mum van tijd een offerte, waar de prijs en leverdatum op vermeld staat. Mocht je toch nog vragen hebben of er doet zich een probleem voor, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door te mailen naar info@fairlingo.com of door te bellen naar het nummer 053-2030046.
Dat is heel belangrijk. Als er fouten in het brondocument staan, is de kans groot dat deze fouten ook terugkomen in de vertaling. Het is daarom van groot belang dat je de brontekst goed controleert alvorens je deze indient ter vertaling. Een goede brontekst draagt bij aan een juiste vertaling.