Het vertaalbureau in de cloud

Elkaar wereldwijd begrijpen door hoge kwaliteit vertalingen. Het enige gecertificeerde vertaalplatform met native vertalers. Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau.

Waarom beter dan een vertaalbureau?

Gemakkelijk en snel

Via ons unieke vertaalplatform kan je binnen 30 seconden een vertaling starten. Ook buiten kantoortijden. Daarna kan je de vertaling live volgen. Er is geen minimumtarief. Er staat altijd een projectmanager klaar om je verder te helpen.

Scherpe prijs

Omdat de vertaler in de cloud vertaalt, is het vertaalproces efficiënter. Door lagere vaste kosten betaalt de klant minder en verdienen goede vertalers meer dan bij vertaalbureaus.
We zijn transparant in de tarieven voor de klant en voor de vertaler. Kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Hoge kwaliteit

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld. Eén van onze 20% beste native vertalers met ervaring in het vakgebied vertaalt jouw tekst. De tekst wordt daarna gereviseerd door een andere vertaler. Omdat je het vertaalproces altijd live kunt volgen, weet je zeker dat de tekst goed wordt gecontroleerd. Er is altijd een projectmanager bereikbaar ter ondersteuning.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. In 2014 is dit vertaalbureau 12e geworden in de Deloitte Fast50. De Deloitte Fast50 is een verkiezing met daarin de snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland.

Meer dan 10000 geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaalster Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaalster Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Voor deze bedrijven brengen wij de wereld dichterbij.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

WebwinkelKeur

Fairlingo biedt een erg handig systeem waarmee je snel teksten kunt laten vertalen voor een aangename prijs.