Waarom beter dan een traditioneel vertaalbureau?

Vertaalbureau België

Gecertificeerd & garantie

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld. Eén van onze 20% beste native vertalers met ervaring in het vakgebied vertaalt jouw tekst. De tekst wordt daarna gereviseerd door een andere vertaler. Daarnaast is er een kwaliteitsgarantie van toepassing op elke vertaling.

Vertaalbureau

Simpel & snel

Je kan live binnen 30 seconden een offerte opvragen. De offerte heeft een vaste prijs en levertijd. De vertaling kan direct gestart worden indien gewenst. Fairlingo is daardoor een slim alternatief voor een vertaalbureau zonder minimumtarief voor je vertaling. Er staat altijd een projectmanager klaar om je verder te helpen mocht dat toch nodig zijn.

Voordelig vertaalbureau

Voordelig & transparant

Omdat de vertaler in de cloud vertaalt, is het vertaalproces efficiënter. Wij zijn hierdoor voordeliger dan elk ander gecertificeerd vertaalbureau.​ Omdat je het vertaalproces live kunt volgen, weet je zeker dat de tekst wordt gecontroleerd. Voor elke taal geldt hetzelfde tarief zonder opstartkosten.​ Tarieven zijn transparant voor klanten en vertalers. Simpel en fair.

Het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform

 

Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans
Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans

Klanten beoordelen ons met een 9,2

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau. Meer dan 10 jaar ervaring is vertaald naar dit vertaalplatform.