Een professionele vertaling vanaf € 0,05 per woord

Professionele vertaling

Vakkundige vertaling

Fairlingo is het enige vertaalplatform wereldwijd dat ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd is. We beschikken over een uitgebreid netwerk van streng geselecteerde vertalers. Zij zorgen voor een professionele vertaling die voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen. Op basis van een uniek feedbacksysteem gaan alleen de beste vertalers met jouw opdracht aan de slag. Elke vertaling wordt bovendien gecontroleerd door een tweede native speaker. Ook ontvang je op je vertaling standaard een kwaliteitsgarantie

Professioneel vertaalbureau

24/7 de vertaling starten

Via ons platform start je 24/7 het vertaalproces. Kies hierbij de gewenste betaalmethode, zoals iDEAL, creditcard, SEPA-bankoverschrijving of op factuurbasis. Onze software koppelt vervolgens automatisch een deskundige vertaler aan jouw opdracht. Zodra de tekst is vertaald, vindt een correctieronde plaats door tweede vertaler. Dankzij ons uitgebreide vertalersbestand bieden we altijd de juiste specialist voor jouw opdracht. Je ontvangt hierdoor snel, makkelijk en voordelig een professionele vertaling.

Professionele vertaling

Het laagste tarief

Dankzij de automatisering van routinetaken in het vertaalproces kunnen wij de kosten laag houden. Je betaalt bij ons daarom minder dan bij andere vertaalbureaus. Een professionele vertaling laat je al vanaf € 0,05 per woord door ons uitvoeren. Onze tarieven zijn bovendien inclusief volledige revisie. We hanteren geen minimumtarief, zodat je opdrachten van elk formaat kunt plaatsen. Wil je graag advies of heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze projectmanagers

Ontmoet onze vakkundige vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Door simpelweg je document te uploaden ontvang je al binnen 30 seconden een vrijblijvende offerte voor een professionele vertaling. De prijs en verwachte levertijd staan hierop vermeld.

Stap 2

Volg live de vertaling

Na bevestiging van de offerte gaat je vertaalopdracht gelijk van start. In de klantomgeving kun je jouw vertaling live volgen. Zo weet je precies wanneer jouw vertaling afgerond wordt.

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De vertaling wordt geleverd in dezelfde bestandsvorm als de brontekst. Je krijgt automatisch een mail wanneer de vertaling klaar is om te downloaden.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je professionele documenten vertaald

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor professionele vertalingen

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

Zeker. Fairlingo maakt dagelijkse professionele vertaling. Van beëdigde vertalingen, tot aan boekvertalingen en technische, juridische of medische vertalingen. Je kan de documenten die je professioneel wil laten vertalen uploaden via onze offertetool, zodat je precies wat wat de kosten zijn en wanneer je de vertaling van ons terugontvangt.
Dat is een heel breed begrip. Bij ons houdt dat in dat jouw vertaling door een native vertaler wordt vertaald, dat de vertaling gecertificeerd is en dat er vertalers aan werken die kennis hebben van zaken. Of het nou gaat om een reguliere of een beëdigde vertaling, Fairlingo helpt jou graag aan een professionele vertaling.
Daar zijn verschillende woordprijzen aan verbonden. Het belangrijkste uitgangspunt is dat je het vertaalniveau kiest dat het beste aansluit bij de tekst die je professioneel wil laten vertalen. Dit zal te allen tijde zorgen voor het beste resultaat. De prijzen variëren tussen de €0,08 en €0,13 voor een normale vertaling. Je betaald €79 per pagina voor een beëdigde vertaling.
Dat is afhankelijk van het aantal woorden dat je wil laten vertalen en de wensen die je hebt. Je kan eenvoudig en snel de prijs en deadline van jouw vertaling laten bereken door een offerte op te vragen. We maken gebruik van drie verschillende vertaalniveaus. Je kan op onze tarievenpagina de verschillen lezen en bepalen welk niveau het beste past bij jouw professionele vertaling.
Absoluut. Je kan bij Fairlingo 100 woorden gratis laten proefvertalen. Op deze manier kan je er achter komen of het resultaat van de vertaling naar wens is en of het aansluit bij wat je in gedachten had. Je kan zelfs informatie doorgeven aan de vertaler, waarbij je aan kan geven welke tone of voice je bijvoorbeeld wenst of voor welke doelgroep jouw professionele vertaling bedoeld is.
Ja. Jouw professionele vertaling is standaard ISO-9001 gecertificeerd. Dat houdt in dat de teksten die je aanlevert standaard door native speakers van de doeltaal worden vertaald en/of gereviseerd. Daarnaast ben je zeker van een kwaliteitsgarantie. Mocht je kiezen voor ons specialistische vertaalniveau, dan is jouw vertaling ook ISO-17100 gecertificeerd.