Technische vertaling door deskundige professionals

Technische vertaling

Gecertificeerde technische vertaling

Op basis van jarenlange ervaring met technische vertalingen voor uiteenlopende bedrijven vertalen we jouw teksten secuur en professioneel. Dankzij een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde vertalers is er altijd een passende specialist beschikbaar. Hij of zij weet de juiste terminologie te gebruiken en zorgt voor een heldere en prettig leesbare vertaling. Fairlingo is zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Ons technisch vertaalbureau voldoet hiermee aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Al onze opdrachten zijn dan ook inclusief een kwaliteitsgarantie.

Technisch vertaalbureau

Snel en transparant vertaalproces

Via ons vertaalplatform laat je jouw technische vertaling snel, gemakkelijk en voordelig uitvoeren. Upload één of meerdere bestanden en start vervolgens waar en wanneer je wilt online het vertaalproces. Er wordt direct een ervaren vertaler ingeschakeld met technische vertaalervaring. Benieuwd naar de status van je vertaling? Log in op je Fairlingo account om het vertaalproces te volgen. Zodra de vertaling is gereviseerd door een tweede technisch vertaler, staat het vertaalde document klaar in je account. Wij hanteren hierbij transparante tarieven, inclusief revisie en zonder opstartkosten of minimumtarief.

Technische vertaling

Altijde beste prijs

Als technisch vertaalbureau verzorgen wij professionele technische vertalingen in ruim 45 talen. Dankzij ons unieke vertaalproces profiteer je van optimale snelheid en scherpe tarieven vanaf € 0,04 per woord. Kies uit onze drie vertaalniveaus het niveau dat het beste bij de aard van jouw tekst past. Ontvang vervolgens via onze site binnen 30 seconden een offerte. Omdat je deze online kunt bevestigen, kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week een vertaalopdracht starten. Wil je onze dienstverlening graag eerst uitproberen? Vraag dan een gratis proefvertaling aan.

Specialist in de vertaling van technische teksten

Technische vertalers vanuit diverse specialismen hebben zich bij ons aangesloten. Al onze taalexperts beheersen de doeltaal op moedertaalniveau en hebben diepgaande kennis van technisch vakjargon. Wij zijn hierdoor de vaste vertaalpartner van uiteenlopende technische bedrijven. Je kan bij ons terecht voor de vertaling van een breed scala aan technische teksten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Softwareprogramma’s
  • Technische handleidingen
  • Gebruiksaanwijzingen voor machines en apparaten
  • Procesbeschrijvingen en montagevoorschriften
  • Veiligheidsvoorschriften
  • Transport- en logistiekgerelateerde documenten
  • Installatie instructies
  • Productbrochures
  • Werkvoorschriften
  • Etc.

Handleiding vertalen

Veel van de technische documenten die we voor onze klanten vertalen zijn handleidingen. Denk hierbij aan montagehandleidingen, gebruiksvoorschriften, installatiehandleidingen, gebruiksaanwijzingen, bedieningsvoorschriften en quick start guides. Onze gespecialiseerde vertalers zorgen ervoor dat de inhoud van de vertaalde handleiding grammaticaal juist, goed leesbaar en gelijk aan het origineel is. Ook voor het vertalen van andere documenten ben je bij Fairlingo aan het juiste adres.

Altijd een ervaren native vertaler
voor jouw technische vertaling

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je bij ons aanleveren?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Sneller en voordeliger je technische documenten in meerdere talen beschikbaar

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform voor technische vertalingen.