Een spoedvertaling met kwaliteitsgarantie

Spoedvertaling

Spoedvertaling van hoge kwaliteit

Heb je snel een vertaling nodig, maar wil je niet inleveren op kwaliteit? Ons vertaalbureau werkt via de cloud, waardoor je waar en wanneer je wilt een vertaling start. Dankzij een uitgebreid netwerk van vertalers, vindt ons systeem altijd automatisch de meest geschikte specialist voor jouw spoedvertaling. Naast snelheid staat kwaliteit hierbij voorop. We werken uitsluitend met streng geselecteerde native speaker vertalers. Bovendien laten we elke opdracht reviseren door een tweede vertaler. Je ontvangt hierdoor snel de vertaalde tekst, waarbij we je een hoge kwaliteit garanderen.

Spoedvertaling

Snel dankzij onze unieke aanpak

Fairlingo is geen gewoon vertaalbureau. We zijn een ISO-gecertificeerd vertaalplatform dat vertalers met bedrijven en consumenten verbindt. Ons systeem vindt een vakkundige vertaler die de juiste vaardigheden in huis heeft om jouw tekst uitstekend te vertalen. Daarna wordt automatisch een corrector op de opdracht gezet voor de revisieronde. Doordat hiermee onze projectmanagers het nodige werk uit handen wordt genomen, zijn we sneller én voordeliger dan elk ander vertaalbureau. In drie simpele stappen laat je een vertaalopdracht uitvoeren, ook in de avonduren of in het weekend. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat.

Vertaling met spoed

Jouw gewenste deadline

Onze tarieven zijn voor elke doeltaal hetzelfde. Je laat al vanaf € 0,05 per woord een vertaling door ons uitvoeren. Het spoedtarief is 25%. Deze prijs is inclusief correctie en kwaliteitsgarantie. Bij het aanvragen van de offerte geef jij je gewenste deadline op. Binnen een uur weet je of er een vertaler beschikbaar is die de vertaling op tijd kan afronden. Zo weet je zeker dat jij je vertaling op tijd ontvangt. Is er geen vertaler beschikbaar binnen jouw gewenste deadline? Dan kun je de spoedvertaling altijd nog doorzetten als een vertaling volgens de standaard levertijd. Neem voor vragen of advies contact met ons op of start direct een spoedvertaling.

 

Spoedvertaling nodig? Onze gedreven
native vertalers staan voor je klaar

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestandsformaten kun je bij ons met spoed laten vertalen?

Je ontvangt de vertaalde tekst altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geupload naar ons systeem.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.DOCX (Word)

.docx (Word) is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kan je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Meer dan 10 jaar ervaring met spoedvertalingen is vertaalt naar dit vertaalplatform.

Fairlingo is ontwikkeld vanuit Vertaalbureau Perfect. Wij hebben daarom veel ervaring met het snel vertalen van spoedvertalingen. Het resultaat is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld zonder spoedtarief en een onevenaarbare opstarttijd en levertijd.