.CSV bestand vertalen

.CSV bestanden kunnen door bijna elke computer in de wereld geopend en bewerkt worden. Deze veelzijdigheid maakt dit bestandstype erg geschikt voor het implementeren van meertalige content. Via ons vertaalplatform laat je .CSV bestanden snel een eenvoudig professioneel vertalen.

.XML bestand vertalen

XML (eXtensible Markup Language) bestanden kunnen direct worden geüpload naar ons systeem. Wij schakelen vervolgens een van onze ervaren ICT vertalers voor je in. Hij of zij vertaalt jouw .XML bestand nauwkeurig, professioneel en tegen een scherp tarief.

Algemene voorwaarden vertalen

Het vertalen van algemene voorwaarden vraagt om specialistische kennis en nauwgezetheid. Met zowel een ISO-9001 als ISO-17100 certificering is jouw vertaling bij ons in goede handen. Onze ervaren juridische vertalers zorgen voor een correcte, heldere en nauwkeurige vertaling.

App vertalen

Een sterke meertalige webapplicatie is onmisbaar voor elk bedrijf met internationale ambities. Via ons vertaalbureau start je snel en gemakkelijk een app vertaling. Hierbij ondersteunen we de populairste bestandstypen voor websites en webapplicaties.

Beëdigde vertaling

Een beëdigde vertaling is bedoeld voor officiële documenten. De vertaling wordt uitgevoerd, rechtsgeldig gemaakt en gewaarmerkt door een beëdigd vertaler. Wij voeren regelmatig beëdigde vertalingen uit, zowel voor bedrijven als particulieren.

Bestandstype vertalen

Bestandstypen snel en correct vertaald door native speakers   Welke bestandstypen kun je door ons laten vertalen? Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

Blog vertalen

Meertalige blogs helpen je een grote internationale doelgroep aan te spreken. Onze gespecialiseerde blogvertalers weten als geen ander jouw content helder en doeltreffend te vertalen. Als native speaker houden ze hierbij rekening met de culturele kenmerken van jouw doelgroep.

Boek vertalen

Als auteur of uitgever van een boek ben je trots op het eindproduct. Wij zorgen er daarom voor dat een gespecialiseerde en ervaren vertaler met jouw boekvertaling aan de slag gaat. Hij of zij zorgt ervoor dat de boodschap, schrijfstijl en het gevoel van het originele boek behouden blijft.

Contract vertalen

Bij het vertalen van een contract zijn nauwkeurigheid en kennis van het juridisch vakjargon van groot belang. Via Fairlingo schakel je snel en gemakkelijk een ervaren juridisch vertaler en revisor in die aan deze eisen voldoet.

Document vertalen

Een document laten vertalen kan bij ons snel en gemakkelijk. Via ons platform lever je eenvoudig je documenten aan. Vervolgens ontvang je direct een offerte. Zodra deze is bevestigd, wordt je vertaalopdracht aan een vakkundige vertaler gekoppeld en start de vertaling.

Financiële vertaling

Jaarlijks vertalen wij vele tientallen financiële documenten voor accountantskantoren en andere organisaties in de financiële sector. Een financiële vertaling vraagt om veel expertise en nauwkeurigheid. Wij bieden hiervoor de juiste gespecialiseerde vertalers, tegen een scherpe prijs.

Grote teksten vertalen

Dankzij de unieke werkwijze van ons vertaalbureau kun je 24/7 jouw teksten uploaden en door een vakkundige vertaler laten vertalen. Ook in het weekend. Dankij ons uitgebreide vertalersnetwerk hebben we altijd een vertaler in huis die over de benodige specifieke kennis en ervaring beschikt om jouw teksten uitstekend te vertalen.

Juridische vertaling

Voor veel advocatenkantoren, notarissen en bedrijven is Fairlingo het vaste adres voor een professionele juridische vertaling. Via ons platform heb je toegang tot ervaren vertalers met uitgebreide kennis van het juridisch vakgebied. Ze beheersen daarnaast de doeltaal op moedertaalniveau.

Magento webshop vertalen

Het vertalen van je Magento webshop kan via Fairlingo snel, gemakkelijk en voordelig. Upload je CSV exports rechtstreeks naar ons platform om een vertaalopdracht te starten. Een van onze online vertaalspecialisten start direct met vertalen. Na de revisieronde ontvang je de vertaling in hetzelfde bestandsformaat dat je hebt aangeleverd.

Marketing vertaling

Als marketeer wil je dat jouw internationale boodschap optimaal tot zijn recht komt. Wij koppelen daarom een specialist op het gebied van marketing vertalingen aan jouw opdracht. Hij of zij is native speaker en beschikt over de benodigde kennis en creativiteit om jouw marketingteksten correct en met de juiste dosis overtuigingskracht te vertalen.

Medische vertaling

Fairlingo heeft de juiste specialisten in huis om jouw medische of farmaceutische teksten professioneel en nauwkeurig te vertalen. Ons vertaalbureau beschikt over een ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Wanneer je kiest voor onze specialistische vertaaldienst voldoet de vertaler aan de hoogste kwalificatienormen.

Privacy- en cookiebeleid vertalen

De Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) heeft de regels voor het verzamelen van persoonsgegevens aanzienlijk verscherpt. Hierdoor is het belangrijker dan ooit om het privacybeleid op je website correct en duidelijk weer te geven. Dankzij onze juridisch specialistische vertalers ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaande vertaling.

Professionele vertaling

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van streng geselecteerde vertalers voor uiteenlopende vakgebieden. Zij zorgen voor een professionele vertaling die voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen. Elke vertaling wordt bovendien gecontroleerd door een tweede native speaker.

Social media vertaling

Sociale media zijn belangrijke kanalen voor de communicatie met je doelgroep. Het is daarom essentieel dat je social media uitingen ook in een andere taal tot hun recht komen. Onze native speaker vertalers kennen de taal en cultuur van jouw doelgroep als geen ander en weten wat nodig is voor een sterke social media vertaling.

Technische vertaling

Op basis van jarenlange ervaring met technische vertalingen voor uiteenlopende bedrijven vertalen we jouw teksten secuur en professioneel. Er is altijd een passende specialist beschikbaar. Hij of zij weet de juiste terminologie te gebruiken en zorgt voor een heldere en doeltreffende vertaling.

Toerisme vertaling

Ons vertaalbureau heeft veel ervaring met vertalingen voor de reisbranche. We zetten uitsluitend native speaker vertalers in die de taal én cultuur van de doelgroep als geen ander kennen. Hierdoor weten zij hoe de boodschap vormgegeven moet worden om in de doeltaal optimaal tot haar recht te komen.

Vertaal API

De Fairlingo vertaal-API is de ideale oplossing voor het koppelen van onze vertaaldienst met webshops, websites en andere digitale omgevingen. In onze API-documentatie vind je als developer alle technische handvaten om in te haken op bestaande functionaliteiten binnen ons systeem.

Webshop vertalen

Je webshop vertalen via Fairlingo: eenvoudig, professioneel en snel Webshop woorden tellen Via onze website woordenteller bereken je direct hoeveel woorden je webshop precies bevat. Zo weet je gelijk hoeveel het vertalen van je webshop of het vertalen van je website uiteindelijk gaat kosten. Bovendien ondersteunen we de meest gangbare bestandsformaten voor je vertaaloplossing. Zo […]

Website vertalen

Bereik je online ambities met een doeltreffende meertalige website Wij vertalen de meest gangbare bestandsformaten Wij bieden voor diverse bestandsformaten een efficiënte vertaaloplossing. Fairlingo kan .docx, .txt, .xlsx, .csv, .po, .xliff of .xml bestanden vertalen. Je kunt deze bestandsformaten naar onze cloud uploaden en de vertaling in hetzelfde bestandsformaat downloaden. Door deze manier van werken […]

Website woorden tellen

Wanneer je via onze site een offerte voor een website vertaling aanvraagt, telt ons systeem automatisch het aantal woorden op je website. Door aan te geven welke pagina's wel of niet vertaald dienen te worden, ontvang je direct een live offerte voor het geselecteerde aantal woorden.

WordPress website vertalen

Er zijn weinig vertaalbureaus die een vertaaloplossing aanbieden voor WordPress websites. Als beheerder van een corporate website, webshop of blog, wil je graag jouw tijd investeren waar de output het grootst is. Dat betekent dat je geen onoverzichtelijk geheel wilt van verschillende bestandsformaten en vertalingen voor je website. Met een .xml vertaling werk je overzichtelijk […]