Kwalitatief hoogstaande Noorse vertalingen
fairsimpeld voor je gerealiseerd

naar noors laten vertalen

ISO-19001 en 17100 gecertificeerd

Bij vertaalbureau Fairlingo garanderen we op meerdere manieren dat onze Noorse vertalingen de hoogst mogelijke kwaliteit hebben. Ten eerste zijn we in bezit van zowel een ISO-19001 als ISO-17100 certificering. Met andere woorden, de kwaliteit van onze diensten, processen en service voldoet aan de benodigde normen en maatstaven. Bovendien garanderen we je dat we enkel native Noorse vertalers aan je opdracht koppelen. Dit zijn gedreven specialisten die zowel de taal als cultuur als hun eigen kennen. Je vertaalde documenten genieten zo van een hoogstaande kwaliteit. Dit geeft je de mogelijkheden om de Noorse markt met zekerheid te betreden.

noors vertaalbureau

Maak kennis met de Noorse taal en cultuur

Noorwegen staat bij ons voornamelijk bekend om haar enorm uitgestrekte ligging en prachtige natuur. De Noorse taal daarentegen is een grote onbekende factor en wordt door nagenoeg niemand in Nederland beheerst. Deze Noord-Germaanse taal wordt door ongeveer 5,5 miljoen mensen gesproken en is dus nauw verwant aan de Deense en Zweedse talen. Onderling kunnen Noren, Zweden en Denen redelijk goed met elkaar communiceren. Voor mensen buiten Scandinavië is er een aanzienlijke taalbarrière aanwezig. Al met al heb je dus een specialist nodig om deze cultuur te bereiken. Daarom schakelen we alleen native Noorse taalspecialisten in. Na het uploaden van je documenten koppelen we de meest geschikte Noorse vertaler aan je opdracht.   

Russisch vertaalbureau

Noorse vertaaldiensten uitgelegd

We verzorgen vanuit meerdere expertises Noorse vertaalopdrachten. Zo kan je denken aan online/algemene, specialistische of complexe vertalingen. Het eerstgenoemde niveau richt zich op webteksten voor bijvoorbeeld webshops of blogs. Onze Noorse specialisten hebben de kennis om je teksten in het Noors dezelfde doeltreffendheid en overtuigingskracht te geven. Vertalers van het middelste niveau zijn gespecialiseerd in documenten als bijvoorbeeld technische beschrijvingen en algemene voorwaarden. Kennis van het vakjargon is hierbij vereist. Het complexe niveau is geschikt voor ingewikkel gestructueerde contracten en rapporten. Bij dit soort documenten schakelen we enkel vertalers in die een uitgebreide vakkennis hebben. Dankzij ons snelle platform koppelen we je gemakkelijk aan de meest geschikte Noorse vertaler voor je documenten.

Ontmoet onze gedreven
native vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger naar het Noors vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Noorse vertaalplatform ter wereld.