Bereik je online ambities met een doeltreffende meertalige website

Website vertalen

ISO gecertificeerde website vertaling

Bij Fairlingo zorgen we er op meerdere manieren voor dat de vertaling van jouw website van de hoogste kwaliteit is. Zo zijn wij het enige online vertaalplatform met zowel een ISO-17100- als een ISO-9001 certificering. Je bent er hierdoor van verzekerd dat onze diensten en processen aan de strengste kwaliteitsnormen voldoen. Bovendien beheersen al onze vertalers hun doeltaal op native niveau. Ze hebben daarbij veel kennis en ervaring op het gebied van het schrijven van doeltreffende website teksten. Ook krijg je bij ons een garantie van 30 dagen op het geleverde werk. Ben je onverhoopt niet tevreden, passen wij de vertaling kosteloos voor je aan.

Website vertaling

Simpel & snel je website vertalen

Dankzij onze digitale werkwijze start je bij ons al binnen 30 seconden jouw website vertaling. Hierbij hanteren wij geen minimumtarief. Ben je benieuwd naar de prijs? Wanneer je via onze website een online offerte aanvraagt, berekent onze woordenteller automatisch hoeveel woorden jouw website bevat en weet je precies hoeveel de vertaling gaat kosten. Na de bevestiging en betaling van de offerte wordt jouw website vertaling direct gestart. Onze native speaking taalexperts vertalen met 1.250 woorden per dag. Zodra de vertaling afgerond is, ontvang je de tekst in hetzelfde bestandsformaat als het aangeleverde bestand. Heb je vragen of wil je graag advies? Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Website vertalen

Voordelig & transparant

We hanteren een unieke en efficiënte werkwijze door de nieuwste technische ontwikkelingen in de vertaalmarkt toe te passen. Dankzij onze slimme software kunnen we tegen een laag tarief vertalen, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Daarnaast werken onze website vertalers in de cloud, waardoor ze overal ter wereld voor je aan de slag kunnen gaan. Hierdoor hebben we een groot aantal gedreven website vertalers voor tientallen doeltalen beschikbaar. Deze online specialisten weten precies wat wel en wat niet voor jouw specifieke doeltaal werkt. Zo ben je verzekerd van webteksten die voor conversie geoptimaliseerd zijn.

 

Wij vertalen de meest gangbare bestandsformaten

Wij bieden voor diverse bestandsformaten een efficiënte vertaaloplossing. Fairlingo kan .docx, .txt, .xlsx, .csv, .po, .xliff of .xml bestanden vertalen. Je kunt deze bestandsformaten naar onze cloud uploaden en de vertaling in hetzelfde bestandsformaat downloaden. Door deze manier van werken verlies je geen tijd bij het implementeren van de vertaalde teksten. Daarnaast kan ons systeem gemakkelijk een woordenschatting maken van een website of webshop. Je kunt bij een volgende vertaling bovendien altijd dezelfde vertaler kiezen of een andere vertaler inschakelen.

Snel je WordPress website vertalen

Ruim dertig procent van alle websites wereldwijd draait op WordPress. De mogelijkheden met dit toegankelijke en sterke platform zijn nagenoeg grenzeloos. In drie simpele stappen laat je jouw WordPress-website door ons vertalen. Maak eerst een .xml of .po export van alle website teksten. Deze bestanden kun je vervolgens uploaden naar onze cloud, waarna één van onze ervaren vertalers ermee aan de slag gaat. Wanneer jouw vertaalopdracht is uitgevoerd, levert hij of zij de vertaling in het originele bestandsformaat aan. Deze kun je vervolgens weer in jouw website importeren. Dankzij deze digitale werkwijze bouw je eenvoudig aan een meertalige WordPress-website.

Drupal website vertalen vanaf € 0,06 per woord

Drupal is al jarenlang een betrouwbare keuze als het gaat om CMS-systemen. Net als WordPress is ook Drupal open source software. Over het algemeen wordt Drupal gezien als een zeer veilig content management systeem. Om een Drupal-website te laten vertalen lever je de teksten in een apart tekstdocument aan en voer je de vertaalde teksten daarna handmatig in. Hoewel er ook importfuncties / feeds voor Drupal beschikbaar zijn, kost dit veel tijd (en daarmee geld) om te implementeren en te testen.

Resultaatgerichte SEO & SEA vertalingen

Vertaalbureau Fairlingo helpt jou graag om met kwalitatief hoogstaande vertalingen het maximale uit Google en andere zoekmachines te halen. Onze doeltreffende SEO- en SEA-vertalingen helpen jouw website om ook in andere talen goed te scoren op dit gebied. Het Fairlingo systeem koppelt jouw teksten automatisch aan de meest geschikte native website vertaler. Hij of zij heeft veel kennis en ervaring op het gebied van het schrijven van effectieve SEO- en SEA-teksten voor jouw gekozen doeltaal. Hiermee krijgt jouw website vertaling de middelen om hoog te scoren in Google verhoog je het verkeer naar je site.

“84% meer verkoopkans door productinformatie in eigen taal.”

84% van alle internationale consumenten geeft aan dat de kans groter is dat ze een product kopen op een website als de productinformatie ook beschikbaar is in hun eigen taal.  

- Emerce 2016

Ontmoet onze native vertalers
gespecialiseerd in website vertalingen

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger een meertalige website beschikbaar

Fairlingo levert als enige vertaalplatform ter wereld ISO gecertificeerde wesite vertalingen