Bereik je online ambities met een doeltreffende
meertalige website

ISO gecertificeerde website vertaling

Bij Fairlingo zorgen we er op meerdere manieren voor dat je website vertaling kwalitatief hoogstaand is. Ten eerste zijn we het enige online vertaalplatform met zowel een ISO-17100 als ISO-9001 certificering. Zodoende is de kwaliteit van onze diensten, service en processen officieel erkend. Bovendien beheersen al onze vertalers hun doeltaal op native niveau en hebben ze diepgaande kennis en ervaring in het schrijven van doeltreffende website teksten. Ten slotte zit er altijd een garantie van 30 dagen op het geleverde werk. Dit noemen we onze fairsimpelde aanpak.

Simpel & snel resultaat

We hebben ons vertaalplatform ontwikkeld om de dynamiek van de 21e eeuw aan te kunnen. Door onze digitale werkwijze start je al binnen 30 seconden een website vertaling. Bovendien hanteren we geen minimumtarief en zijn onze native vertalers ook in het weekend beschikbaar. Via onze website woordenteller weet je direct hoeveel woorden je website bevat. Bovendien hoef je alleen de domeinnaam van je website op te geven, om een passende offerte aan te vragen. Onze slimme software scant je website en berekent een passende prijs. Tevens kan je via onze applicatie de vertaling live volgen en vertalen we met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag.

Voordelig & transparant

We hebben onze werkwijze verbeterd door de nieuwste technische ontwikkelingen in de vertaalbusiness toe te passen. Dankzij onze slimme software kunnen voordeliger dan ooit werken, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Daarnaast werken onze website vertalers in de cloud, waardoor ze overal ter wereld voor je aan de slag kunnen gaan. Op deze wijze hebben we een groot aantal gedreven website vertalers voor tientallen doeltalen onder ons kunnen scharen. Deze online specialisten weten precies wat wel niet voor je specifieke doeltaal werkt. Zo ben je verzekerd van webteksten die daadwerkelijk die voor conversies geoptimaliseerd zijn.

Ontdek welke website specialismen we in huis hebben 

We scannen instant je website en vertalen de meest gangbare online bestandformaten

Wij bieden voor diverse bestandsformaten een efficiënte vertaaloplossing. Fairlingo kan .docx, txt, xlsx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml bestanden vertalen. Je kan deze bestandsformaten uploaden en de vertaling downloaden in hetzelfde bestandsformaat. Door deze manier van werken verlies je geen tijd bij het implementeren van je vertaalde teksten. Daarnaast kunnen wij met ons systeem gemakkelijk een woordenschatting maken van een website of webshop. Bij een volgende vertaling kan je dezelfde vertaler kiezen of een andere vertaler inschakelen.

Snel je WordPress website vertalen

Anno 2018 draait meer dan 30% van alle wereldwijde websites op WordPress. De mogelijkheden met dit toegankelijke en ijzersterke platform zijn nagenoeg grenzeloos.In 3 simpele stappen laat je je WordPress website door ons vertalen. Maak allereerst een .xml of .po exports van alle website teksten. Deze kan je vervolgens uploaden naar onze cloud, waarna één van onze ervaren WordPress vertalers ermee aan de slag gaat. Wanneer je vertaalopdracht is uitgevoerd, zal hij of zij ze in het originele bestandsformaat aanleveren. Deze kan je vervolgens weer in je WordPress website importeren. Kortom, via onze Fairsimelde werkwijze bouw je eenvoudig aan je meertalige WordPress site.

Drupal website vertalen vanaf €0,06 per woord

Drupal is jarenlang een betrouwbare keuze voor robuuste corporate websites. Net als WordPress is ook Drupal open-source software. Over het algemeen wordt Drupal gezien als een veiliger content management systeem. Beide systemen hebben voordelen en nadelen ten opzichte van elkaar. Om een Drupal website te vertalen, is het verstandig om de teksten in een apart tekstdocu- ment aan te leveren en handmatig in te voeren. Er zijn ook importfuncties/feeds voor Drupal, echter kost het veel tijd om dit te implementeren en te testen.

Resultaatgerichte SEO & SEA vertalingen

Onze doeltreffende SEO en SEA vertalingen helpen je website om nieuwe commerciële successen uit Google te genereren. Het Fairlingo systeem koppelt je teksten aan de meest geschikte native webvertaler. Zij hebben diepgaande kennis in het schrijven van effectieve SEO teksten voor je gekozen doeltaal. Hiermee krijgt je website vertaling de middelen om hoog in de zoekresultaten van Google te scoren. Bovendien zijn onze SEA vertalingen maximaal gericht op het stimuleren van zoveel mogelijk clicks naar je website. Hiermee zullen je meertalige Google advertenties het verkeer naar je website laten toenemen. Graag helpen we je om met onze vertalingen het maximale uit Google te halen.

“84% meer verkoopkans door productinformatie in eigen taal.”

“84% van alle internationale consumenten geeft aan dat de kans groter is dat ze een product kopen op een website als de productinformatie ook beschikbaar is in hun eigen taal.  

- Emerce 2016

Fairlingo is ontwikkeld door professionals die ook vertalen

Sneller en voordeliger een meertalige website beschikbaar

Fairlingo levert als enige vertaalplatform ter wereld ISO gecertificeerde wesite vertalingen

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Fairlingo is gewaardeerd door klanten die houden van vertalen

Klanten die bij ons hun website hebben laten vertalen
waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany