Bereik je online ambities met een doeltreffende
meertalige website

Website laten vertalen

ISO gecertificeerde website vertaling

Bij Fairlingo zorgen we er op meerdere manieren voor dat de vertaling van jouw website kwalitatief hoogstaand is. Ten eerste zijn wij het enige online vertaalplatform met zowel een ISO-17100- als een ISO-9001 certificering. Zodoende is de kwaliteit van onze diensten, service en processen officieel erkend. Bovendien beheersen al onze vertalers hun doeltaal op native niveau. Ze hebben diepgaande kennis en ervaring in het schrijven van
doeltreffende website teksten. En tot slot krijg jij bij ons een garantie van maar liefst 30 dagen op het geleverde werk. Dit samen is onze fairsimpelde aanpak.

Website vertaling

Simpel & snel vertalen

Ons vertaalplatform is speciaal ontwikkeld om de dynamiek van de 21e eeuw aan te kunnen. Door onze digitale werkwijze start je bij ons al binnen 30 seconden jouw website vertaling. Daarbij hanteren wij geen minimumtarief. Ben je benieuwd naar de kosten? Via onze website woordenteller weet je direct hoeveel woorden jouw website bevat, en dus hoeveel een vertaling jou gaat kosten. Bovendien hoef je alleen maar de domeinnaam van jouw
website op te geven om een passende offerte aan te vragen. Wel zo simpel en snel! Onze software scant vervolgens jouw website en berekent snel een passende prijs. Geef je hier vervolgens akkoord op? Via onze applicatie kun je de vertaling van jouw website live volgen. Goed om te weten: dat vertalen gebeurt met een snelheid van 1250 woorden per dag.

Website vertalen

Voordelig & transparant vertalen

We hebben onze werkwijze verbeterd door de nieuwste technische ontwikkelingen in de vertaalbusiness toe te passen. Dankzij onze slimme software kunnen voordeliger dan ooit werken, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Daarnaast werken onze website vertalers in de cloud, waardoor ze overal ter wereld voor je aan de slag kunnen gaan. Op deze wijze hebben we een groot aantal gedreven website vertalers voor tientallen doeltalen onder ons kunnen scharen. Deze online specialisten weten precies wat wel niet voor je specifieke doeltaal werkt. Zo ben je verzekerd van webteksten die daadwerkelijk die voor conversies geoptimaliseerd zijn.

 

Wij vertalen de meest gangbare online bestandformaten

Wij bieden voor diverse bestandsformaten een efficiënte vertaaloplossing. Fairlingo kan .docx, .txt, .xlsx, .csv, .po, .xliff of .xml bestanden vertalen. Jij kunt deze bestandsformaten naar onze cloud uploaden en de vertaling in hetzelfde bestandsformaat downloaden. Door deze manier van werken verlies je geen tijd bij het implementeren van de vertaalde teksten. Daarnaast kan ons systeem gemakkelijk een woordenschatting maken van een website ofwebshop. En tot slot kun jij bij een volgende vertaling altijd dezelfde vertaler kiezen of een andere vertaler inschakelen.

Snel je WordPress website vertalen

Anno 2019 draait ruim dertig procent van alle websites wereldwijd op WordPress. De mogelijkheden met dit toegankelijke en ijzersterke platform zijn nagenoeg grenzeloos. In drie simpele stappen laat je jouw WordPress-website door ons vertalen. Maak allereerst een .xml of .po exports van alle website teksten. Deze bestanden kun je vervolgens uploaden naar onze cloud, waarna één van onze ervaren WordPress-vertalers ermee aan de slag gaat.
Wanneer jouw vertaalopdracht is uitgevoerd, zal hij of zij de vertaling in het originele bestandsformaat aanleveren. Deze kun je vervolgens weer in jouw website importeren. Kortom, via onze Fairsimpelde werkwijze bouw je eenvoudig aan een meertalige WordPress-website.

Drupal website vertalen vanaf €0,06 per woord

Drupal is al jarenlang een betrouwbare keuze als het gaat om CMS-systemen. Net als WordPress is ook Drupal opensourcesoftware. Over het algemeen wordt Drupal gezien als een zeer veilig content management systeem. Om een Drupal-website te laten vertalen moet jij de teksten in een apart tekstdocument aanleveren en de vertaalde teksten daarna handmatig invoeren. Er zijn ook importfuncties/feeds voor Drupal beschikbaar, maar het
kost veel tijd (en dus ook geld) om dit te implementeren en te testen.

Resultaatgerichte SEO & SEA vertalingen

Onze doeltreffende SEO- en SEA-vertalingen helpen jouw website om nieuwe commerciële successen uit Google te genereren. Het Fairlingo-systeem koppelt jouw teksten automatisch aan de meest geschikte native website vertaler. Hij of zij heeft diepgaande kennis in het schrijven van effectieve SEO-teksten voor jouw gekozen doeltaal. Hiermee krijgt jouw website vertaling de middelen om hoog te scoren in Google. Bovendien zijn onze SEA- vertalingen gericht op het stimuleren van zoveel mogelijk bezoekers naar jouw website. Oftewel: door de meertalige Google-advertenties neemt het verkeer naar jouw website toe. Fairlingo helpt jou graag om met perfecte vertalingen het maximale uit Google te halen.

“84% meer verkoopkans door productinformatie in eigen taal.”

“84% van alle internationale consumenten geeft aan dat de kans groter is dat ze een product kopen op een website als de productinformatie ook beschikbaar is in hun eigen taal.  

- Emerce 2016

16.384 vertalers (native speakers) en de beste 20% vertaalt 

Ontmoet onze native vertalers
gespecialiseerd in website vertalingen

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Giovanni Piesco

Vertaler Italiaans

Paul Davoine

Vertaler Frans

Irene Paulmer-Boutista

Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Fairlingo is gewaardeerd door klanten die die houden van vertalen 

De ervaring van onze klanten voor websites:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger een meertalige website beschikbaar

Fairlingo levert als enige vertaalplatform ter wereld ISO gecertificeerde wesite vertalingen