Kies het niveau dat het beste
bij jouw vertaling past

Elke vertaling is inclusief proofreading en wordt vertaald door een hoogopgeleide
native speaker. Wij hanteren geen minimumtarief en opstarttijd voor de vertaling. Op de offerte staat altijd een vaste prijs en levertijd.

€ 0.05
per woord exclusief BTW
Tarieven vertaalbureau - post-editing

Basis

Prijs per woord: €0,05 (Excl. btw)
Welkomstkorting: 10%

Geschikt voor algemene vertalingen waar geen specifieke instructies (schrijfstijl, SEO, etc.) op van toepassing zijn. Bijvoorbeeld productomschrijvingen, FAQ’s en handleidingen. De tekst wordt eerst vertaald door een geavanceerde vertaalmachine. Vervolgens wordt de tekst gereviseerd door een ervaren native speaking vertaler. Dankzij de combinatie van vertaaltechnologie met revisie door een menselijke vertaler (ook wel post-editing genoemd), profiteer je van het scherpste tarief en de snelste levertijd. De vertaling wordt verzorgd volgens de ISO-9001 norm. Inclusief correctieronde en kwaliteitsgarantie, dankzij onze unieke werkwijze.

€ 0.08
per woord exclusief BTW
Tarieven vertalen

Regulier

Prijs per woord: €0,08 (Excl. btw)
Welkomstkorting: 10%

Geschikt voor onder andere zakelijke en marketing gerelateerde teksten, zoals website teksten, brochures en nieuwsbrieven. De tekst wordt vertaald door een ervaren native speaking vertaler. Vervolgens wordt de vertaling gereviseerd door een tweede vertaler. Dezelfde schrijfstijl en de meest gebruikelijke termen uit het vakgebied worden gehanteerd, tenzij andere wensen als instructie worden meegegeven. Ook instructies met betrekking tot SEO kunnen worden opgegeven. De vertaling wordt verzorgd volgens de ISO-9001 norm. Inclusief correctieronde en kwaliteitsgarantie, dankzij onze unieke werkwijze.

€ 0.13
per woord exclusief BTW

Specialistisch

Prijs per woord: €0,13 (Excl. btw)
Welkomstkorting: 10%

Geschikt voor specialistische vertalingen waarbij kennis van het domein is gewenst. Bijvoorbeeld contracten, algemene voorwaarden en complexe technische beschrijvingen. De tekst wordt vertaald door een hoogopgeleide native speaking vertaler. Vervolgens wordt de tekst gereviseerd door een tweede vertaler. Dezelfde schrijfstijl en de meest gebruikelijke termen uit het vakgebied worden gehanteerd, tenzij andere wensen als instructie worden meegegeven. Ook instructies met betrekking tot SEO kunnen worden opgegeven. De vertaling wordt verzorgd volgens de ISO-9001 en ISO-17100 norm. Inclusief correctieronde en kwaliteitsgarantie dankzij onze unieke werkwijze.

Fairlingo levert per opdracht 1250 woorden per dag, 7 dagen in de week. De levertijd staat ook op de online offerte. Indien een verkorte levertijd nodig is kunnen meerdere opdrachten worden gestart.

Klanten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan


Omdat het vertaalproces
simpeler en voordeliger
kan zonder kwaliteit
te verliezen.

 

 

Betaalmogelijkheden & vertaaltegoed

Een vertaling kan gestart worden na het betalen van het benodigde vertaaltegoed. Vertaaltegoed kan aangeschaft worden via iDeal, PayPal of een IBAN-overschrijving en blijft onbeperkt geldig. In overleg is het ook mogelijk om op factuurbasis te laten vertalen.

Fairlingo levert per opdracht 1250 woorden per dag, 7 dagen in de week.