Vertalingen door Turkse native speakers. Start nu je Turkse vertaling.

Turkse vertalingen

Turkije is populair vakantieland en veel van onze klanten zijn dan ook werkzaam in de toeristenbranche. Het vertalen van websites of folders voor de toeristenbranche doen wij dan ook vaak. Naast deze vertalingen verzorgen wij ook onder andere ook financiële vertalingen, jurdische vertalingen en technische vertalingen.

Vakgebieden Turkse taal

Om de beste vertaling te leveren aan onze klanten werken wij uitsluitend met native speakers. Veelvoorkomende Turkse vertaling zijn bijvoorbeeld juridische vertalingen, marketing vertalingen en webshop vertalingen. Ook hebben wij veel ervaring met het vertalen van andere talen dan het Turks. Bij al onze vertalingen werken wij met native speakers. Dit zijn vertalers die geboren en getogen zijn in het land zelf, hierdoor beheersen zij de taal en cultuur perfect.

Gecertificeerd vertaalplatform

Naast dat wij werken met native speakers, hebben wij ook de ISO-9001 en ISO-17100 certificaten. Met deze certificaten moet je aan hoge kwaliteitseisen voldoen en daar voldoen wij aan met ons Turks vertaalbureau. Ook klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te laten zijn. Je kunt de vertaling bij ons live volgen en dat is een groot voordeel ten opzichte van een traditioneel vertaalbureau. Ook kun je bij ons een gratis proefvertaling aanvragen.

Sneller en voordeliger naar het Turks vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Turkse vertaalplatform ter wereld.

 

 

Kies snel je taal.

Dit zijn de meest gekozen doeltalen.

Engels
Frans
Duits
Spaans
Italiaans
Russisch
Pools
Noors
Deens
Japans
Portugees
Kroatisch
Ests
Bulgaars
Indonesisch

Ontmoet onze gedreven
native Turkse vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Irene Paulmer-Boutista

Vertaalster Spaans

Giovanni Piesco

Vertaler Italiaans

Vera van der Wel

Vertaalster Nederlands

Klanten van Turkse vertaalopdrachten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany