Professioneel teksten laten vertalen. Start nu je Kroatische vertaling.

Gecertificeerd vertaalplatform

Als Kroatisch vertaalbureau zijn wij ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Dit betekent dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Een hoge klanttevredenheid en een hoge kwaliteit van de vertalingen vinden wij dan ook erg belangrijk. Doordat je de vertaling live kunt volgen bij Fairlingo, kun je het ook direct aangeven bij de vertaling als je een aanpassing wilt laten doorvoeren.

Beëdigde vertaling

Kroatische vertalingen

Kroatisch is de officiële taal in Kroatië en wordt gesproken als moedertaal door ongeveer 5,5 miljoen mensen. Naast vele vakantiegangers zijn er ook steeds meer bedrijven die zich gaan vestigen in Kroatië. Welke vertaling je ook nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. Het voordeel bij Fairlingo is dat je de vertaling ook nog eens live kunt volgen.

Vertaalbureau

Kroatisch vertaalbureau met native speakers

Omdat wij alleen met de hoogste kwaliteit tevreden zijn, werken wij alleen met native speakers. Onze native speakers zijn geboren en getogen in Kroatië en kennen de taal en cultuur dan ook optimaal. Zo weet je altijd zeker dat de juiste boodschap wordt overgebracht met de vertaling.

Ontmoet onze gedreven
native Kroatische vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De beoordeling van onze klanten van Kroatische vertaalopdrachten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

Voor een vertaling naar het Kroatisch betaal je bij Fairlingo €0,05 per woord, €0,08 per woord of €0,13, ongeacht de taalcombinatie die je kiest. Een vertaling van het Nederlands naar het Kroatisch kost evenveel als een vertaling van bijvoorbeeld het Engels naar Kroatisch. De prijs is afhankelijk van het vertaalniveau dat je kiest. Voor een beëdigde vertaling betaal je een vast tarief van €79 per pagina.
Om je een idee te geven van hoe snel een vertaling kan gaan: op post-edit niveau worden er 5000 woorden per 24 uur gereviseerd en op het reguliere en specialistiche vertaalniveau worden er 1250 woorden per 24 uur vertaald. Deze worden vervolgens nog gereviseerd, waardoor je 1 dag bij de vertaaldeadline op moet tellen. Heb je meer aan een exacte deadline? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.
Ja. Alle vertalers beheersen de Kroatische taal op moedertaalniveau. Native speakers (ook wel moedertaalsprekers) hebben de taal op een natuurlijke manier verworven. Hierdoor staan zij altijd een streepje voor en weten zij als geen ander hoe ze een tekst met de juiste bewoording kunnen vertalen.
Ja, je kan je offerteaanvraag 24/7 bevestigen, ofwel; dacht en nacht, wanneer het jou uitkomt. Je kan een offerte bij Fairlingo namelijk bevestigen zonder tussenkomst van een projectmanager. Dit werkt sneller, efficiënter en voor de meeste klanten een stuk gemakkelijker. Zo kan je zelf het tempo bepalen.
Je kan bij Fairlingo verschillende soorten tekstbestanden aanleveren. Heb je een document vertaling nodig, lever de tekst dan aan in .docx, (Word) .txt, .xlsx, .xls, .pptx, .csv, .po, .xliff, .html, .htm of WordPress .xml. Heb je een beëdigdie vertaling? Upload je document in .docx, .pdf, .png, .jpg, .gif of .bmp bestanden.
Je kan contact opnemen met één van onze projectmanagers door te mailen naar info@fairlingo.com Van maandag tot en met vrijdag zijn wij bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Mail je ons in het weekend? Dan reageren we de eerstvolgende werkdag. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met vertalers.

Sneller en voordeliger naar het Kroatisch vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Koratische vertaalplatform ter wereld.