Onze native Nederlands-Engelse vertalers verbinden je
met de Engelstalige wereld

Snelle & transparante werkwijze

We hebben onze werkwijze op de nieuwste technieken in de vertaalwereld gebouwd. Zodoende schakel je al binnen 30 seconden een native Engelse vertaler in. Hij of zij werkt vervolgens met een snelheid van 1250 woorden per dag aan je vertaalopdracht. Zelf in het weekend staan onze Engelse taalspecialisten voor je klaar. Bovendien kan je live met de vertaler in onze applicatie meekijken. Zo heb je de mogelijkheid om direct met hem of haar over de opdracht te communiceren. Nadat we je vertaling opgeleverd hebben, kan je deze altijd in je account terugvinden. Hier vind je een overzicht van alle geleverde vertalingen.

Voordelige Engelse vertalingen

Via onze applicatie verzorgen we Engelse vertalingen voor een een scherp starttarief van €0,07 per woord. Het gemiddelde Engelse vertaalbureau vraag al snel €0,11 per woord voor hetzelfde kwaliteitsniveau. Onze software is geoptimaliseerd om zoveel mogelijk tijd- en arbeidsintensieve taken te automatiseren. Door simpelweg je documenten naar onze cloud te uploaden, ontvang je binnen 30 seconden een passende offerte. Na het accepteren van deze prijsopgave koppelt het systeem je automatisch aan de meest geschikte Engelse vertaler. Met andere woorden, door slim te werk te gaan bieden we je hoogstaande Engelse vertalingen voor een bodemprijs.

ISO-gecertificeerd Engels vertaalbureau

We zorgen op verschillende wijze ervoor dat onze Engelse vertalingen aan je kwaliteitsverwachtingen voldoen.Ten eerste zijn het enige online vertaalplatform met zowel een ISO-17100 als ISO-9001 certificering. Dit betekent dat de kwaliteit van onze diensten, service en processen aan de officiële normen van de branche voldoen. Daarnaast beheersen al onze vertalers het Engels op native niveau. Hierdoor zijn ze in staat om, naast grammaticale juistheid, de culturele nuances en tone of voice van de taal optimaal te uiten. Ten slotte heb je altijd recht op een garantie van 30 dagen op het geleverde werk. Maak kennis met onze fairsimpelde werkwijze.

Engels vertaalbureau met Amerikaanse en Britse taalexperts

De Engelse taal is uiteraard niet over de hele wereld identiek. Tussen het Amerikaans en Brits Engels zitten er aardig wat verschillen op de gebieden van spelling, woordenschat en uitspraak. Voordat je start met vertalen, is het belangrijk om rekening te houden met de verschillen tussen deze twee varianten. De keuze voor één van deze varianten is afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken met je vertaling. Zo wordt er in de Nederlandse politiek en onderwijs voornamelijk het Brits-Engels gehanteerd. Zodra de vertaling is gericht op internationaal zakendoen of commerciële doeleinden heeft, wordt vaak de Amerikaans-Engelse variant toegepast. Spreek je bijvoorbeeld een specifieke doelgroep aan die waarschijnlijk veel Brits-Engels spreekt, dan is het aan te raden om de desbetreffende tekst ook naar die variant te vertalen.Het is dus belangrijk om internetgebruikers aan te spreken in de juiste variant. Heb je bijvoorbeeld een tekst die meer gericht is op internetgebruikers buiten het Verenigd Koninkrijk? Dan is de kans groot dat je doelgroep de Amerikaans-Engelse variant hanteert, dit komt mede doordat softwaregigant Microsoft het populaire besturingssysteem Windows een zeer lange tijd alleen in het Amerikaans-Engels heeft aangeboden.

engels-vertaalbureau

Maak kennis met onze Nederlands-Engelse vertalers

Dankzij onze digitale werkwijze hebben getalenteerde Engelse vertaalspecialisten vanuit de hele wereld zich onder ons geschaard. Zo beschikken we over zowel Britse als Amerikaanse native vertalers. Door internationale talenten in de zetten leveren we correcte en doeltreffende Engelse vertalingen. Via ons flexibele platform kunnen vertalers vanuit de hele wereld zich bij Fairlingo aansluiten. Zo hebben we een breed scala aan specialistische vertalers in dienst. Denk bijvoorbeeld aan juridische- of webexperts en beëdigde vertalers. We zorgen er altijd ervoor dat de juiste vertaler aan je teksten gekoppeld wordt.  Kortom, waarde creëren we met talent. 

Jodie Becker-Ouwendyk
Vertaalster Engels

Sneller en voordeliger naar het Engels vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Engelse vertaalplatform ter wereld.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Frans
Duits
Spaans
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees
Kroatisch

Ontmoet onze gedreven
native Engelse vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Irene Paulmer-Boutista

Vertaalster Spaans

Giovanni Piesco

Vertaler Italiaans

Vera van der Wel

Vertaalster Nederlands

Klanten van Engelse vertaalopdrachten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany