Onze Engelse vertalers verbinden jou met de Engelstalige wereld

Engels vertaalbureau

Vertaalbureau Engels met native speakers

Wij zorgen ervoor dat onze Engelse vertalingen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Zo zijn wij het enige online vertaalplatform met zowel een ISO-17100- als een ISO-9001-certificering. Dit betekent dat de kwaliteit van onze diensten en processen aan strenge normen voldoet. Daarnaast beheersen al onze Engelse vertalers het Engels op native niveau. Hierdoor zijn zij in staat om - naast grammaticale juistheid - ook culturele nuances en de juiste 'tone of voice' te gebruiken. Daarbij beschik je bij elke vertaling over een kwaliteitsgarantie op het geleverde werk. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de vertaling altijd aan jouw verwachtingen voldoet.

Vertaalbureau Engels

Snelle & transparante werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op de nieuwste technieken in de vertaalwereld. Je schakelt hierdoor bij ons al binnen 30 seconden een native Engelse vertaler in. Hij of zij werkt met een snelheid van 1.250 woorden per dag aan jouw vertaalopdracht. Ook in het weekend staan de vertalers van ons Engels vertaalbureau voor je klaar. Bovendien kun je live met hem of haar via je Fairlingo account meekijken. Nadat de opgeleverde tekst is gereviseerd door een tweede vertaler, is jouw Engelse vertaling klaar om te downloaden vanuit je account. Naast een overzicht van alle geleverde vertalingen vind je hier ook de bijbehorende facturen.

Goedkoop vertaalbureau Engels

Voordelige Engelse vertalingen

Via ons platform verzorgen we Engelse vertalingen voor een scherp starttarief van € 0,04 per woord. Het gemiddelde Engelse vertaalbureau vraagt al snel € 0,09 per woord voor hetzelfde kwaliteitsniveau. Onze software is geoptimaliseerd om zoveel mogelijk tijds- en arbeidsintensieve taken te automatiseren. Door simpelweg jouw documenten naar ons platform te uploaden, ontvang je binnen 30 seconden een passende offerte. Na bevestiging koppelt het systeem jouw opdracht automatisch aan de meest geschikte vertaler. Dankzij dit unieke vertaalproces bieden we jou hoogstaande Engelse vertalingen voor de laagste prijs.

Engels vertaalbureau met Amerikaanse en Britse taalexperts

De Engelse taal is uiteraard niet over de hele wereld identiek. Tussen het Amerikaans Engels en Brits Engels zitten aardig wat verschillen op het gebied van spelling en uitspraak. Voordat je start met vertalen is het daarom belangrijk om rekening te houden met de verschillen tussen deze twee varianten. De keuze voor één van deze varianten is afhankelijk van het doel dat je met jouw vertaling wilt bereiken. Zo wordt er in de Nederlandse politiek en het onderwijs voornamelijk Brits-Engels gehanteerd. Is een vertaling bedoeld voor het internationale zakenleven of een commercieel doel, dan wordt vaak de Amerikaans-Engelse variant gebruikt. Spreek je een specifieke doelgroep aan die waarschijnlijk veel Brits-Engels spreekt, dan is het aan te raden om de desbetreffende tekst ook naar die variant te vertalen. Is jouw tekst meer gericht op lezers buiten het Verenigd Koninkrijk? Dan is de kans groot dat jouw doelgroep de Amerikaans-Engelse variant hanteert.

engels-vertaalbureau

Maak kennis met onze Engelse vertalers

Dankzij onze digitale werkwijze hebben getalenteerde Engelse vertalers van over de hele wereld zich onder ons geschaard. Zo beschikken we over zowel Britse als Amerikaanse native vertalers. Door deze internationale talenten in de zetten levert Fairlingo altijd correcte en doeltreffende Engelse vertalingen. Ook hebben wij een breed scala aan specialistische vertalers in dienst. Denk bijvoorbeeld aan juridische vertalersbeëdigde vertalers of technische taalspecialisten voor bijvoorbeeld handleiding vertalingen. We zorgen er altijd ervoor dat de juiste vertaler aan jouw opdracht gekoppeld wordt. 

Engels vertaalbureau voor Engels vertalen

Jodie Becker-Ouwendyk

Ontmoet onze gedreven
native vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger naar het Engels vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Engelse vertaalplatform ter wereld.