Onze native Engelse vertalers verbinden jou met de Engelstalige wereld

Engelse vertaling

ISO-gecertificeerd Engels vertaalbureau

We zorgen er op verschillende manieren voor dat onze Engelse vertalingen aan jouw kwaliteitsverwachtingen voldoen. Ten eerste zijn wij het enige online vertaalplatform met zowel een ISO-17100- als een ISO-9001-certificering. Dit betekent dat de kwaliteit van onze diensten, service en processen aan alle officiële normen voldoen. Daarnaast beheersen al onze vertalers het Engels op native niveau. Hierdoor zijn zij in staat om - naast grammaticale juistheid - ook culturele nuances en de juiste tone of voice te gebruiken. Tot slot heb je altijd recht op een garantie van 30 dagen op het geleverde werk. Ook dat is onderdeel van onze fairsimpelde werkwijze.

Engels vertaalbureau

Snelle & transparante werkwijze

Onze werkwijze is gebouwd op de nieuwste technieken in de vertaalwereld. Zodoende schakel je bij ons al binnen 30 seconden een native Engelse vertaler in. Hij of zij werkt vervolgens met een snelheid van 1250 woorden per dag aan jouw vertaalopdracht. En zelfs in het weekend staat jouw vertaler voor je klaar. Bovendien kun je live met hem of haar via ons platform meekijken. Zo kun je rechtstreeks feedback geven en over de opdracht communiceren. Nadat we jouw vertaling opgeleverd hebben, kun je deze altijd in jouw account terugvinden. Hier vind je een overzicht van alle geleverde vertalingen.

Vertaler Engels

Voordelig Engels vertalen

Via onze applicatie verzorgen we Engelse vertalingen voor een scherp starttarief van € 0,07 per woord. Het gemiddelde Engelse vertaalbureau vraag al snel € 0,11 per woord voor hetzelfde kwaliteitsniveau. Onze software is geoptimaliseerd om zoveel mogelijk tijd- en arbeidsintensieve taken te automatiseren. Door simpelweg jouw documenten naar onze cloud te uploaden, ontvang je binnen 30 seconden een passende offerte. Na het accepteren van deze prijsopgave koppelt het systeem jouw opdracht automatisch aan de meest geschikte Engelse vertaler. Met andere woorden: door slim te werk te gaan bieden we jou hoogstaande Engelse vertalingen voor een bodemprijs.

Engels vertaalbureau met Amerikaanse en Britse taalexperts

De Engelse taal is uiteraard niet over de hele wereld identiek. Tussen het Amerikaans Engels en Brits Engels zitten aardig wat verschillen op het gebied van spelling en uitspraak. Voordat je start met vertalen is het daarom belangrijk om rekening te houden met de verschillen tussen deze twee varianten. De keuze voor één van deze varianten is afhankelijk van het doel dat je met jouw vertaling wilt bereiken. Zo wordt er in de Nederlandse politiek en het onderwijs voornamelijk Brits-Engels gehanteerd. Is een vertaling bedoeld voor het internationale zakenleven of een commercieel doel, dan wordt vaak de Amerikaans-Engelse variant gebruikt. Spreek je een specifieke doelgroep aan die waarschijnlijk veel Brits-Engels spreekt, dan is het aan te raden om de desbetreffende tekst ook naar die variant te vertalen. Is jouw tekst meer gericht op lezers buiten het Verenigd Koninkrijk? Dan is de kans groot dat jouw doelgroep de Amerikaans-Engelse variant hanteert.

engels-vertaalbureau

Maak kennis met onze Nederlands Engelse vertalers

Dankzij onze digitale werkwijze hebben getalenteerde Engelse vertalers van over de hele wereld zich onder ons geschaard. Zo beschikken we over zowel Britse als Amerikaanse native vertalers. Door deze internationale talenten in de zetten levert Fairlingo altijd correcte en doeltreffende Engelse vertalingen. Ook hebben wij een breed scala aan specialistische vertalers in dienst. Denk bijvoorbeeld aan juridische vertalers of beëdigde vertalers. We zorgen er altijd ervoor dat de juiste vertaler aan jouw opdracht gekoppeld wordt. Kortom, onze waarde creëren wij met onze talenten.

Jodie Becker-Ouwendyk
Vertaalster Engels

16.384 vertalers (native speakers) en de beste 20% vertaalt 

Ontmoet onze gedreven
native Engelse vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees
Kroatisch

De ervaring van onze klanten:

98% customer satisfaction feedbackcompany

Sneller en voordeliger naar het Engels vertalen, met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Engelse vertaalplatform ter wereld.