De Deense taal voor je beschikbaar gemaakt met onze ISO-gecertificeerde vertalingen

Russisch vertaalbureau

ISO-gecertificeerd met native vertalers

Als Germaanse taal, staat het Deens dichterbij ons als we vaak denken. Echter blijft de taalbarrière te groot voor de gemiddelde Nederlander. Daarom schakelen we enkel vertalers in die de taal op moedertaalniveau beheersen. Zo weet je zeker dat je documenten in goede handen zijn. Onze Deense specialisten kennen bovendien de cultuur als hun eigen. Zo weten ze als geen ander hoe ze een correcte en doeltreffende vertalingen kunnen verzorgen. Hiernaast zijn we zowel ISO-19001 als ISO-17100 gecertificeerd. De kwaliteit van onze vertalingen, processen en service is dus officieel erkend. Upload je teksten naar onze cloud ervaar hoe we Deense vertalingen fairsimpeld voor je maken.

Russische vertaling

De Deense taal en cultuur beschikbaar

Vandaag de dag is het Deens met 5,5 miljoen native sprekers één van de minder gesproken talen van Europa. Echter heeft de taal historisch gezien enorm veel invloed gehad. Als zeevarend volk hebben de Denen hun invloed in het Engels en Nederlands achtergelaten. Bovendien behoort de taal, net als het Duits en Nederlands, tot de Germaanse taalgroep. Zo staat het Deens dichterbij onze eigen taal dan dat we vaak denken. Zelf staat deze taal erg dichtbij het Zweeds en Noors, en kunnen mensen van deze 3 talen goed met elkaar communiceren. Voor ons Nederlanders is er wel wat meer moeite voor nodig. Onze native speakers maken deze fascinerende taal voor je beschikbaar.

Russisch vertaalbureau

Onze Deense vertaaldiensten

Via ons platform hebben getalenteerde native Deense vertalers vanuit verschillende specialismen zich bij ons kunnen aansluiten. Zo weet je zeker dat je vertaling door iemand verzorgt wordt die het desbetreffende vak daadwerkelijk kent. Denk bijvoorbeeld aan effectieve webteksten of pakkende blog artikelen. We hebben verschillende experts onder ons die enorm bekend zijn met online vertalingen. Het lanceren van een Deense website of app realiseer je dus binnen 30 seconden. Bovendien zijn er vertalers beschikbaar die je helpen met specialistische of complexe documenten. Een medisch rapport of een arbeidscontract is zo snel en gemakkelijk naar het Deens vertaald. Kortom, onze verschillende vertaaldiensten helpen je om doeltreffende Deense teksten te hebben die het juiste vakjargon bevatten.

Ontmoet onze gedreven
native Deense vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

Wij hanteren drie woordprijzen: €0,05, €0,08 en €0,13. De keuze voor jouw vertaling kan je baseren op snelheid, kwaliteit of kosten. Het is aan jouw wat je het belangrijkste vindt. Op onze tarievenpagina lees je meer over onze verschillende vertaalniveaus en welke soorten teksten hiervoor geschikt zijn. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.
De verwachte leverdatum wordt berekend op basis van het type vertaalopdracht, de beschikbaarheid van vertalers en het aantal woorden of pagina's dat je wilt laten vertalen. Met jouw persoonlijke Fairlingo account kan je de voortgang van jouw vertaalopdracht(en) inzien. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat de doorlooptijd is van jouw vertaling.
Ja, alle vertalingen die wij verzorgen zijn gecertificeerd. We stellen hoge eisen aan het werk van onze vertalers en hanteren hoge kwaliteitsstandaarden. We bieden gecertificeerde vertalingen op ons basis-, reguliere en specialistische vertaalniveau.
Dat mag. Je kan je document te allen tijde mailen naar info@fairlingo.com. Heb je liever zelf de touwtjes in handen? Dan kan je ook 24/7 zelf een vrijblijvende offerte opvragen via onze website zonder tussenkomst van een projectmanager. Je kan deze indien gewenst daarna ook meteen bevestigen.
Ja. Onze native Deense vertalers werken met toewijding en zorgvuldigheid om ervoor te zorgen dat de vertaalde tekst vloeiend en natuurlijk klinkt, zonder de oorspronkelijke boodschap te verliezen. Of het nu gaat om zakelijke, technische, juridische of creatieve vertalingen, we zorgen ervoor dat elk project wordt behandeld door een expert die de moedertaal eigen is.
Dat heeft te maken met het grote netwerk aan vertalers waar we op terug kunnen vallen. We werken al jaren samen met dezelfde vertalers die ons heel trouw blijven. Daarnaast hebben we ook een groot deel van onze vertaalprocessen heel efficiënt ingericht, waardoor we doorlopend op kosten kunnen blijven besparen. Dat vertaald zich ook in lagere vertaalkosten.

Sneller en voordeliger naar het Deens vertaald met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Deense vertaalplatform ter wereld.