Gecertificeerde en kwalitatieve vertalingen. Start nu je Hongaarse vertaling.

ISO gecertificeerde Hongaarse vertalingen

Onze Hongaarse vertalers hebben als moedertaal de Hongaarse taal. Hierdoor zijn zij beter in staat om de tone of voice van de te vertalen tekst te behouden. Bij bijvoorbeeld een SEO-vertaling is het cruciaal om de doelgroep op de juiste wijze aan te spreken. Ons Hongaars vertaalbureau is ook ISO gecertificeerd.

Beëdigde vertaling

Native Hongaarse vertalers

In onze groeiende database van ruim 10.000 native vertalers selecteert ons systeem de beste 20%. Dit betekent dat altijd de juiste native Hongaarse vertalers worden gekoppeld aan jouw vertaalopdracht. Ons unieke algoritme kijkt naar de opleiding, het vakgebied en het historische werk van de vertaler. Op basis van deze criteria wordt een selectie gemaakt van vertalers voor jouw vertaalopdracht.

Vertaalbureau

Hongaarse vertalingen in de juiste context

Het Hongaars heeft specifieke eigenschappen die kenmerkend zijn voor de taal. Ten opzichte van het Nederlands zijn er voornamelijk verschillen in klemtoon, de fonetische uitspraak en grammaticaal geslacht. De Hongaarse taal heeft ongeveer 14 miljoen sprekers, is de officiële taal van Hongarije en wordt ook gesproken door minderheden in omringende landen.

Ontmoet onze gedreven
native Hongaarse vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

KDe beoordeling van onze klanten van Hongaarse vertaalopdrachten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

Ja, onze Hongaarse vertalers zijn native vertalers. Zij zorgen ervoor dat een vertaalde tekst vloeiend en natuurlijk overkomt én dat de vertaling een goede weergave is van de brontekst. Of het nou gaat om een zakelijke tekst of om privé tekst, wij zorgen ervoor dat aan elke vertaalopdracht een vertaler wordt gekoppeld die de moedertaal uitstekend beheerst.
Fairlingo hanteert drie vertaaltarieven: €0,05, €0,08 en €0,13 per woord. De tarieven zijn met name gebaseerd op de complexiteit en doorlooptijd van een vertaling. Een vertaling kies je dan ook niet op basis van prijs, maar op basis van complexiteit. Je leest hier meer over op onze tarievenpagina.
De doorlooptijd kan per opdracht verschillen. De duur hangt namelijk af van het vertaalniveau dat je hebt gekozen en de omvang van de tekst. Als je het fijn vindt om te weten waar je aan toe bent, dan kan je het beste een vrijblijvende offerte aanvragen via onze homepagina. Zo kom je er gemakkelijk en snel achter wanneer jouw vertaling klaar kan zijn.
Dat kan via jouw persoonlijke Fairlingo account. Wanneer je inlogt bent, kan je op je dashboard de voortgang van jouw vertaling volgen. Bij elke opdracht staat een deadline vermeldt. De oranje balk geeft de voortang van de vertaler weer, de groene balk geeft de voortgang van de revisor weer.
Je kan bij Fairlingo tekst in verschillende formats aanleveren. Als je kiest voor de optie ‘document vertalen’, kan je .docx, (Word) .txt, .xlsx, .xls, .pptx, .csv, .po, .xliff, .html, .htm of WordPress .xml bestanden aanleveren en voor een beëdigde vertaling kan je een .docx, .pdf, .png, .jpg, .gif of .bmp. bestand uploaden.
Ja. Bij Fairlingo zijn alle vertalingen op het basis, reguliere en specialistische vertaalniveau inclusief een volledige correctieronde. Dit betekent dat de vertaling volledig wordt controleert op eventuele fouten. Hierdoor ontvang je bij Fairlingo niet alleen een vertaling voor een aantrekkelijke prijs, maar ook van uitstekende kwaliteit!

Sneller en voordeliger naar het Hongaars vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Hongaarse vertaalplatform ter wereld.