Een vertaalbureau dat Brugge helpt te groeien

Brugge is een bijzondere stad gelegen in de kern van West-Vlaanderen. Al honderden jaren lang is het een centrum van cultuur, economie en handel. Na Antwerpen is het de belangrijkste haven van Vlaanderen en zo een belangrijke speler in Europa. Daarnaast kent Brugge meer dan 10.000 ondernemers die gericht zijn op het pakken van nieuwe internationale kansen. De juiste vertaling helpt bij het realiseren van dit groeipotentieel. Het internationale en meertalige karakter van Brugge is een groot voorbeeld voor ons. Graag helpen we de ondernemers en particulieren uit deze stad door hoogwaardige vertalingen te leveren. Via ons online platform start je binnen enkele ogenblikken een vertaling naar meer dan 45 doeltalen. Hierbij hanteren we de hoogste kwaliteitsstandaarden en schakelen we enkel native vertalers voor je in. Hij of zij werkt met een snelheid van 1250 woorden per dag aan je vertaling. Hierna zal een ervaren revisor de vertaalde tekst nakijken om zo de kwaliteit te waarborgen. Bovendien zijn we ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Dit houdt in dat onze diensten en service door Kiwa officieel in kwaliteit erkend zijn. Ten slotte heb je altijd recht op een garantie van 30 dagen na oplevering van je vertaling. Dat noemen we nog eens fairsimpeld vertalen

 

Brugge verbindt België met de wereld

Er is geen België voor te stellen zonder Brugge. Deze bloeiende West-Vlaamse stad is een belangrijk centrum voor zowel cultuur als economie. Tevens gaat de geschiedenis van Brugge maar liefst tot de keltische tijd terug. In de vroege middeleeuwen ontwikkelde de stad zich al tot een belangrijke handelscentrum. Tussen de 13e en 15e eeuw was Brugge zelfs de belangrijkste stad van Noordwest Europa. Nog steeds staat de stad vol met imposante gebouwen en cultuurwerken uit deze periode. In 2000 kwam de historische stadskern van Brugge zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst te staan. De Grote Markt en het daarbij behorende Belfort en Stadshallen zijn prachtige gebouwen in Neogotische stijl. Ook is de Onze-Lieve-Vrouwekerk een belangrijke toeristische attractie voor de stad. Hiernaast is de haven van Brugge diens economische kern en zorgt maar liefst voor 20.000 arbeidsplaatsen. Voor de transport van auto’s is het zelfs de belangrijkste haven ter wereld. Daarnaast is de stad een bruisende plaats voor recreatie en lifestyle. De binnenstad heeft maar liefst meer dan 500 verschillende horecagelegenheden, waaronder een aantal sterrenrestaurants. Ook staan er verschillende bierbrouwerijen in de stad en worden er jaarlijks tientallen festivals georganiseerd. Kortom, Brugge heeft voor iedereen een unieke ervaring te bieden.

 

Vraag een gratis proefvertaling aan

Vandaag de dag is het essentieel dat je snel kwalitatieve vertalingen voor handen hebt. Daarom hebben we de fairlingo werkwijze op snelheid, transparantie en gebruiksvriendelijkheid gebouwd. Via onze online werkwijze start je binnen 30 seconden een vertaling naar meer dan 45 doeltalen. In het weekend staan we tevens klaar om de juiste native vertaalspecialist voor je in te schakelen. Benieuwd naar hoe de Fairlingo werkwijze voor jouw meerwaarde creëert? Vraag dan nu een gratis proefvertaling van maximaal 50 woorden aan en maak kennis met ons platform. Ook verwijzen we je graag naar onze pagina met veelgestelde vragen indien je vragen over onze diensten of werkwijze hebt. Uiteraard zijn onze gedreven community managers tijdens kantooruren per e-mail of telefoon voor je bereikbaar. Neemt contact met ons op, zodat we jouw vertaalwensen in een persoonlijke sfeer kunnen bespreken.

Meer dan 16000 native vertalers
helpen onze klanten uit Brugge vooruit

Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Nina Turk
Vertaalster Engels
Paul Davoine
Vertaler Frans
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans
Vera van der Wel
Vertaalster Nederlands

Snel, voordelig en goed vertalen: dát betekent Fairlingo voor klanten uit Brugge.

Fairlingo is daardoor sneller en voordeliger dan ieder ander vertaalbureau, mét behoud van
kwaliteit. Ontdek het zelf.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Klanten uit Brugge waarderen Fairlingo met een 9,4/10. Jij binnenkort ook?

 

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan