WebwinkelKeur

“Fairlingo biedt een erg handig systeem waarmee je snel teksten kunt laten vertalen voor een aangename prijs. Erg handig voor bedrijven die internationaal aan de weg willen timmeren.”

Pothelm

“Graag wil ik jullie bedanken voor de zeer snelle vertaling van onze advertentietekst in het Nederlands naar het Duits. De prijs-kwaliteitverhouding van de vertaling is uitstekend te noemen en we zullen als bedrijf in de toekomst nog vaak van jullie service gebruikmaken.”

HangmatGigant

“Voor onze internationale expansie van onze hangmat webwinkels hebben we meerdere keren met Fairlingo naar volle tevredenheid gewerkt. De vertalingen waren accuraat en werden snel geleverd.”

TS24

“Voor de uitbreiding van onze ICT-afdeling hadden wij een Engelse vertaling nodig van een arbeidscontract. De snelle offerte en de goede proefvertaling was voor ons de reden om voor Fairlingo te kiezen.”

Bekijk deze case

Ledstores

“Al enkele opdrachten laten uitvoeren voor onze buitenlandse webshops. We zijn erg tevreden over de snelheid van oplevering. Ook is de prijs/kwaliteitverhouding heel goed. Zeker aan te raden!”

Lockmaster

“Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.”

TRND Labs

“Het voordeel van Fairlingo is dat ik het proces goed kan volgen en contact kan opnemen met de vertaler. Voor ons is het een goede vertaaloplossing.”

Seal & Go

“Wij zijn zeer te spreken over Fairlingo! Snel, goede communicatie en de online tool werkt prettig. Bovendien (en dat is natuurlijk het belangrijkst) de kwaliteit van de vertaling was bijzonder goed.”

Magdeveloper

“Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aanbevelen voor (online) vertalingen!”

Prodes

“Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.”