EFKA

“Fairlingo is een betrouwbaar vertaalbureau met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het team is professioneel, vriendelijk en ze leveren altijd op tijd.”

Okimono

“Taal is een belangrijk onderdeel van de identiteit van Okimono. Met Fairlingo vonden wij een partner die deze identiteit perfect weet te vertalen naar onze nieuwe markten.”

New Media Online

“Vertalen bij Fairlingo werkt perfect voor ons. Goede vertalingen en korte doorlooptijden. Dat is voor ons en onze klanten belangrijk. Hierdoor zijn we beter in staat om ook internationale klanten van onze marketingdiensten te voorzien. En dat is win-win voor iedereen!”  

The Good Roll

“We zijn zeer tevreden over het geleverde werk! De vertalingen waren heel goed en het platform werkt fijn en snel. Als innovatief vertaalbureau past Fairlingo echt bij ons merk.”

WebwinkelKeur

“Fairlingo biedt een erg handig systeem waarmee je snel teksten kunt laten vertalen voor een aangename prijs. Erg handig voor bedrijven die internationaal aan de weg willen timmeren.”

Pothelm

“Graag wil ik jullie bedanken voor de zeer snelle vertaling van onze advertentietekst in het Nederlands naar het Duits. De prijs-kwaliteitverhouding van de vertaling is uitstekend te noemen en we zullen als bedrijf in de toekomst nog vaak van jullie service gebruikmaken.”

HangmatGigant

“Voor onze internationale expansie van onze hangmat webwinkels hebben we meerdere keren met Fairlingo naar volle tevredenheid gewerkt. De vertalingen waren accuraat en werden snel geleverd.”

TS24

“Voor de uitbreiding van onze ICT-afdeling hadden wij een Engelse vertaling nodig van een arbeidscontract. De snelle offerte en de goede proefvertaling was voor ons de reden om voor Fairlingo te kiezen.”

Bekijk deze case

Ledstores

“Al enkele opdrachten laten uitvoeren voor onze buitenlandse webshops. We zijn erg tevreden over de snelheid van oplevering. Ook is de prijs/kwaliteitverhouding heel goed. Zeker aan te raden!”

Lockmaster

“Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.”