Een regionaal vertaalbureau dat Almelo begrijpt

Almelo is een oer-Twentse stad dat fungeert als belangrijk knooppunt tussen oost en west. Immers is de Duitse grens erg dichtbij en zitten de snelwegen A1 en A35 rondom de stad gesitueerd. Teven loopt het Twentekanaal door Almelo en is verwerkt de plaatselijke haven maar liefst 80.000 vrachtwagens aan goederen. Met andere woorden, de Almelose ondernemingsspirit is goed merkbaar. Om deze reden voelen we ons als Twents vertaalbureau hier helemaal thuis. We staan klaar om onze Almelose klanten de middelen te geven om internationaal te excelleren. Dit realiseren we via ons ISO-gecertificeerd vertaalplatform. Door simpelweg je teksten naar onze cloud te uploaden start je al een vertaling. Onze software genereert binnen 30 seconden een passende offerte, die je eenvoudig kunt accepteren. Hierna zal ons systeem je aan de meest geschikte native taalspecialist koppelen. Hij of zij werkt vervolgens met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag aan je opdracht. Bovendien hebben we specialistische vertalers in dienst die je kunnen helpen met website- of bestandstype vertalingen. In je account heb je de mogelijkheid om het gehele vertaalproces live te monitoren. Tevens zit er een garantie van maar liefst 30 dagen op elke geleverde vertaling. Dat noemen we nog eens fairsimpeld vertalen.

 

Almelo: een stad van sport en cultuur

De stad Almelo heeft een enorm rijke geschiedenis die nog steeds goed merkbaar is. Al in de 14e eeuw kreeg Almelo stadsrechten en had de stad al verschillende grachten en waterwerken. Net als Hengelo en Enschede werd het in de 19e eeuw een bruisende textielstad. Na de aanleg van de Overijsselse kanalen en de spoorweg naar het Duitse Salzbergen bloeide de stad nog meer op. Rond 1900 waren er in Almelo veel rijke families te vinden die diverse landhuizen en villa’s lieten bouwen. Nog steeds wordt het stadsbeeld getekend door gebouwen in de Jugendstil en neorenaissance stijl. Goede voorbeelden hiervan zijn het Bellinckhof, dat door de textielfabrikant Ten Cate gebouwd werd. Bovendien bestaat Koninklijke Ten Cate BV nog steeds en behoort het internationaal tot de marktleiders in high- tech textielwerken. Naast industrieel en cultureel erfgoed, is Almelo op sportief ook alom vertegenwoordigd. Immers geldt de plaatselijke voetbalclub Heracles Almelo al jaren als een stabiele subtopper in de Eredivisie. Heracles heeft in haar geschiedenis zelfs 2x het landskampioenschap gewonnen. Al met al is Almelo een bijzondere stad die bruist van de cultuur, bedrijvigheid en sport.

 

We staan voor onze Almelose klanten klaar

Via ons ISO- gecertificeerd vertaalplatform leveren we kwalitatieve vertalingen aan onze Almelose klanten. Dankzij onze online werkwijze kun je op elk moment van de dag een vertaling starten. Zelfs ‘s avonds en in het weekend staan onze native vertalers klaar om voor je aan de slag te gaan. Bij vragen verwijzen we je graag naar onze pagina met veelgestelde vragen. Uiteraard zijn onze medewerkers tijdens kantooruren per e-mail of telefonisch gewoon bereikbaar. Indien je niet uit de FAQ komt, staan we je graag persoonlijk te woord. Daarnaast is een afspraak bij ons op kantoor ook mogelijk. Langskomen bij jou op locatie uiteraard ook. Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Klanten uit Almelo waarderen Fairlingo met een 9,4/10

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Almelo vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.