De Fairlingo familie bestaat uit duizenden ervaren vertalers en revisors die elke dag weer kwaliteit leveren. Dit garanderen we door alleen gecertificeerde native speakers toe te laten. Daarnaast staan transparantie, eerlijkheid en snelheid bij ons centraal. Binnen enkele seconden ontvang je al een op maat gemaakte offerte. Hierna kan je zelf een vertaler uitkiezen. Ook bij vervolgopdrachten is zo mogelijk om met dezelfde vertaler samen te werken. Daarnaast kan je in onze app kan de vertaling live volgen. Op deze manier is het mogelijk om direct feedback aan de vertaler door te geven. Nadat je teksten volledig vertaald zijn, worden ze nog door een revisor gecontroleerd. Dit zijn ervaren taalexperts die je teksten een second opinion geven. Tot slot heb je een garantie van maar liefst 30 dagen na het opleveren van je teksten. Zo heb je een maand om nog eventuele verbeterpunten door te geven, compleet gratis. Kortom, door onze unieke werkwijze houden we de wensen van onze klanten altijd in het oog. Dit is in onze klanttevredenheid van maar liefst 97% goed te zien.

 

Fairlingo betreedt met Utrecht de wereld

Deze eeuwenoude stad kan gezien worden als het hart van Nederland, zowel in geest als in locatie. Utrecht is namelijk de belangrijke schakel tussen Holland en de andere Nederlandse provincies. Dit heeft ervoor gezorgd dat de domstad door de jaren heen enorm veel cultuur en geschiedenis heeft verzameld. Denk maar eens aan de Dom van Utrecht, die de stad als een stenen kroon versiert. Of het grootse Slot Zeist, dat de Nederlandse Gouden Eeuw beademt. Hiernaast staat de stad ook bekend om haar bloeiende bedrijfsleven. Zo hebben de Rabobank en de NS hun hoofdkantoren in de stad. Naast grote corporaties zijn er ook talloze innoverende startups hebben in de domstad te vinden. Het is dus niet voor niks dat Utrecht na Londen de meest competitieve regio van Europa is! Dit is wederom in het onderwijs van de stad te zien. Je kan hier maar liefst 3 verschillende universiteiten vinden. Al met al is het een Utrecht een stad waar heel Nederland trots op mag zijn!

 

We helpen je verder met je ambities

Fairlingo helpt Utrecht met haar vele ambities en groeimogelijkheden. We zijn in bezit van de belangrijkste kwaliteitskeurmerken voor vertalers, namelijk ISO-9001 en ISO-17100. Samen met jou kunnen we iets moois maken. Upload je teksten in de cloud en ontvang vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Upload je teksten in de cloud en kijk live met onze gecertificeerde vertalers mee. Als je liever toe bent aan persoonlijk contact kun je ons gerust bellen of mailen. Daarnaast kan je altijd bij ons in Utrecht langskomen. Een bezoek vanuit onze kant is ook altijd mogelijk.

Meer dan 16000 native vertalers
Helpen onze klanten uit Utrecht vooruit

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Sneller en voordeliger voor Utrecht vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

 

 

Klanten uit Utrecht waarderen Fairlingo met een 9,4/10

We hebben ons platform gebouwd om het Utrechtse bedrijfsleven zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom nemen transparant werken, snelle vertalingen en kwaliteit bij onseen centrale plek in. Dankzij verschillende maatregelen garanderen we je dat onze vertalingen kwalitatief hoogstaand zijn. Ten eerste zijn we het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld. Onze diensten, service en processen zijn dus officieel erkend in hun kwaliteit. Daarnaast werken we alleen met native vertalers en revisoren. Na het uploaden van je documenten wordt je tekst aan de meest geschikte specialistische vertaler gekoppeld. Zo schakelen we een online taalexpert in voor website vertalingen. Ook hebben we beëdigde vertalers die je helpen om je documenten in een andere taal rechtsgeldig te maken. Onze native vertalers werken met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag, zelfs in het weekend. Zodoende is het voor de Utrechtse bedrijven en particulieren altijd mogelijk om aan hun meertalige ambities te werken. Met onze slimme applicatie staan we hen graag te hulp.

98% Klanttevredenheid feedbackcompany