De Fairlingo familie bestaat uit duizenden ervaren vertalers en revisors die elke dag weer kwaliteit leveren. Dit garanderen we door alleen gecertificeerde native speakers toe te laten. Daarnaast staan transparantie, eerlijkheid en snelheid bij ons centraal. Binnen enkele seconden ontvang je al een op maat gemaakte offerte. Hierna kan je zelf een vertaler uitkiezen. Ook bij vervolgopdrachten is zo mogelijk om met dezelfde vertaler samen te werken. Daarnaast kan je in onze app kan de vertaling live volgen. Op deze manier is het mogelijk om direct feedback aan de vertaler door te geven. Nadat je teksten volledig vertaald zijn, worden ze nog door een revisor gecontroleerd. Dit zijn ervaren taalexperts die je teksten een second opinion geven. Tot slot heb je een garantie van maar liefst 30 dagen na het opleveren van je teksten. Zo heb je een maand om nog eventuele verbeterpunten door te geven, compleet gratis. Kortom, door onze unieke werkwijze houden we de wensen van onze klanten altijd in het oog. Dit is in onze klanttevredenheid van maar liefst 97% goed te zien.

 

Fairlingo betreedt met Utrecht de wereld

Deze eeuwenoude stad kan gezien worden als het hart van Nederland, zowel in geest als in locatie. Utrecht is namelijk de belangrijke schakel tussen Holland en de andere Nederlandse provincies. Dit heeft ervoor gezorgd dat de domstad door de jaren heen enorm veel cultuur en geschiedenis heeft verzameld. Denk maar eens aan de Dom van Utrecht, die de stad als een stenen kroon versiert. Of het grootse Slot Zeist, dat de Nederlandse Gouden Eeuw beademt. Hiernaast staat de stad ook bekend om haar bloeiende bedrijfsleven. Zo hebben de Rabobank en de NS hun hoofdkantoren in de stad. Naast grote corporaties zijn er ook talloze innoverende startups hebben in de domstad te vinden. Het is dus niet voor niks dat Utrecht na Londen de meest competitieve regio van Europa is! Dit is wederom in het onderwijs van de stad te zien. Je kan hier maar liefst 3 verschillende universiteiten vinden. Al met al is het een Utrecht een stad waar heel Nederland trots op mag zijn!

 

We helpen je verder met je ambities

Fairlingo helpt Utrecht met haar vele ambities en groeimogelijkheden. We zijn in bezit van de belangrijkste kwaliteitskeurmerken voor vertalers, namelijk ISO-9001 en ISO-17100. Samen met jou kunnen we iets moois maken. Upload je teksten in de cloud en ontvang vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Upload je teksten in de cloud en kijk live met onze gecertificeerde vertalers mee. Als je liever toe bent aan persoonlijk contact kun je ons gerust bellen of mailen. Daarnaast kan je altijd bij ons in Utrecht langskomen. Een bezoek vanuit onze kant is ook altijd mogelijk.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Utrecht:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Utrecht vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.