Uniek vertaalbureau in Utrecht
met scherpe prijzen en een hoge kwaliteit

Vertaalbureau Utrecht

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Fairlingo is een ISO gecertificeerd vertaalbureau. Hierdoor ontvang je gegarandeerd een uitstekende vertaling. In tegenstelling tot een traditioneel vertaalbureau in Utrecht, werkt de vertaler via ons eigen unieke online vertaalplatform aan jouw vertaling. Wij zorgen er hierbij voor dat de kwaliteit van jouw vertaling van het hoogste niveau is. Zo werken we uitsluitend met vertalers die de doeltaal op moedertaalniveau beheersen. Zij voldoen aan strenge selectiecriteria en hebben ieder hun eigen vertaalspecialisatie(s). Bovendien wordt elke vertaling gecontroleerd door een native speaker corrector. Wil je na oplevering toch graag wat laten aanpassen? Op je vertaling zit standaard een kwaliteitsgarantie.

Vertaalbureau in Utrecht

Snel, gemakkelijk en transparant

Via ons platform lever je gemakkelijk de bestanden aan die wilt laten vertalen. Je ontvangt direct een online offerte met daarop een vaste prijs en levertijd. Om de prijsopgave te accorderen kun je deze direct of op een later tijdstip betalen. Zodra we de betaling hebben ontvangen gaat een van onze vertalers voor je aan de slag. Via je Fairlingo account heb je vervolgens inzicht in de status van het vertaalproces. We leveren 1250 tot 5000 woorden per dag per opdracht, afhankelijk van het vertaalniveau dat je kiest. Zodra de vertaling klaar staat, ontvang je van ons bericht. Via je account kun je de vertaling downloaden, in hetzelfde bestandsformaat als het aangeleverde bestand. Voor vragen of hulp kun je altijd bij een van onze projectmanagers terecht.

Vertaalbureau provincie Utrecht

Vertaling vanaf € 0,04 per woord

Doordat we een belangrijk deel van het vertaalproces hebben geautomatiseerd, profiteer je van een ongekend scherpe prijs. We hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende niveaus. Op basis van jouw type vertaalopdracht en specifieke wensen kies je het gewenste niveau. Onze tarieven starten al vanaf € 0,04 per woord. Op je eerste vertaling ontvang je bovendien een welkomstkorting van € 0,01 per woord. Hoewel je minder betaalt dan bij een ander vertaalbureau in Utrecht, lever je niet in op kwaliteit. Onze native taalexperts zorgen ervoor dat jouw teksten in een vreemde taal net zo doeltreffend zijn. Nog niet helemaal overtuigd? Vraag gratis een proefvertaling aan.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Snel en voordelig je vertaling in Utrecht laten uitvoeren met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.