Fairlingo brengt het eerlijke vertalen naar Tilburg

Fairlingo is het vertaalbureau dat gelooft in de kracht van de vertaalcommunity. Meer dan 15000 native speaking vertalers staan voor je klaar om steeds weer kwaliteit te leveren. Daarnaast zijn wij het enige vertaalbureau ter wereld met zowel een ISO-9001 als ISO-17100 certificering. Zo garanderen we je dat onze vertalers experts in hun vakgebied zijn. Dankzij onze unieke werkwijze is het vertalen nog nooit zo eerlijk en transparant geweest. Upload je bestanden in de cloud en ontvang direct een passende offerte. Hierna kan je zelf een vertaler uitkiezen. Zo kan je bij meerdere opdrachten weer dezelfde vertaler inhuren. In onze app kan je live met de vertaler meekijken. Dit is enorm handig, aangezien je direct tips kan geven. Na het vertalen van je teksten zal een revisor de tekst analyseren. Onze revisors zijn net zo ervaren als onze vertalers en bieden een tweede blik op het vertaalde werk. Bovendien geniet je van een garantie van maar liefst 30 dagen. Indien nodig passen onze vertalers je teksten zonder extra kosten aan. Al met al richt Fairlingo zich altijd op de klant. het is dus niet verbazend dat maar liefst 97% van onze klanten uitermate tevreden zijn.

 

Tilburg: de stad van de kerken en kruiken

Tilburg is kort gezegd een heel bijzondere stad. De perfecte combinatie tussen een hippe en bourgondische lifestyle is hier te vinden. Denk maar een aan de vele smalle straatjes, waarin vele gezellige kroegen en restaurants te vinden zijn. Ook zit de stad bomvol met historische gebouwen en erfgoeden. Denk maar eens aan het Paleis-raadhuis of de heikerse kerk. Ook zijn er vele parken te vinden, waar de Tilburgers hun rust pakken. Bovendien maken de universiteit en vele hogescholen de stad een befaamd centrum voor onderwijs. Hier komt talent vanuit de hele wereld bijeen om te studeren. Daarnaast is de Efteling een kwartiertje van de stad verwijderd. Al met al is tilburg een stad met vele mogelijkheden, voor zowel jong als oud.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Fairlingo wil samen met Tilburg de wereld veroveren. Upload je teksten naar je cloud en kijk live mee hoe onze vertalers voor je aan de slag gaan. Ook voor persoonlijk contact staan onze projectmanagers voor je klaar. Bel of mail ons gerust. Een bezoekafspraak inplannen is uiteraard ook mogelijk. We komen graag bij je langs, of heten we je welkom in een van onze locaties door het land.

Meer dan 16000 native vertalers
Helpen onze klanten uit Tilburg vooruit

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Sneller en voordeliger voor Tilburg vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

 

 

Klanten uit Tilburg waarderen Fairlingo met een 9,4/10

98% Klanttevredenheid feedbackcompany