Het vertaalbureau voor Groningen
met gegarandeerde kwaliteit en transparante tarieven

Vertaalbureau Groningen

Vertaalbureau voor Groningen

Fairlingo is een uniek ISO-gecertificeerd vertaalplatform met veel klanten in Groningen. Dankzij onze digitale werkwijze leveren we kwaliteit voor een ongekend scherpe prijs. Daarnaast zijn we zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Dit betekent dat we er alles aan doen om jou de beste kwaliteit te bieden. Lever online jouw documenten aan, ontvang je prijsopgave en start het vertaalproces. Een van onze beste vertalers gaat voor je aan het werk. Wanneer de vertaling gereed is wordt deze gecontroleerd door een andere vertaler. Bovendien heb je 14 dagen garantie op de vertaling. 

Vertaalbureau in Groningen

Onderscheidende werkwijze

In tegenstelling tot een traditioneel vertaalbureau in Groningen, maken wij gebruik van ons eigen digitale vertaalplatform. Snelheid, transparantie en kwaliteit staan hierbij centraal. Na het uploaden van je document(en) ontvang je meteen een passende offerte. Is de prijsopgave akkoord? Ons systeem koppelt na je bevestiging automatisch de beste vertaler en revisor aan jouw opdracht. Het proces is live te volgen via je Fairlingo account. Zodra de vertaling is gecontroleerd ontvang je van ons een e-mail. De vertaling is vervolgens klaar voor gebruik. Heb je vragen of hulp nodig? Een van onze projectmanagers staat voor je klaar.

Vertaalbureau locatie Groningen

Snel, voordelig & vakkundig

Doordat onze vertalers werken vanuit de cloud, betaal je bij Fairlingo niet te veel voor een professionele vertaling. Onze tarieven variëren van € 0,04 tot € 0,13 per woord. Bovendien hoef je niet lang op je vertaling te wachten. Afhankelijk van de gekozen dienst leveren wij 1.250 tot 5.000 woorden per dag. Je kunt voor uiteenlopende vertaalopdrachten bij ons terecht. Van commerciële, juridische, technische tot beëdigde vertalingen: wij hebben altijd de juiste specialist voor jouw vertaling in huis. Als bedrijf of organisatie kun je bovendien gratis een proefvertaling aanvragen.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Snel en voordelig vertaalbureau in Groningen met vertalingen van hoge kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.