Het ISO-gecertificeerde vertaalbureau voor Groningen

Bij Fairlingo zorgen we ervoor dat het vertalen nog makkelijker wordt. Dankzij onze unieke werkwijze leveren we kwaliteit voor een ongekend scherpe prijs. Daarnaast zijn we ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Dit betekent dat we alleen met ervaren vertalers samenwerken. We hebben meer dan 15.000 ‘native speaking’ vertalers in dienst. Upload je documenten naar ons platform en volg live hoe onze vertalers ermee aan de slag gaan. Daarnaast kan je dezelfde vertaler voor een vervolgopdracht inschakelen. Na het vertalen van de tekst wordt deze gecontroleerd door een revisor. Onze revisoren zijn net zo ervaren als de vertalers en bieden je een ‘second opinion’. Bovendien heb je 30 dagen garantie op de vertaling. Binnen dit termijn kan je de tekst kosteloos laten aanpassen. Benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Bekijk onze online beoordelingen.

Groningen heeft enorm veel te bieden

Groningen is een parel die een unieke combinatie van lifestyle en landelijkheid biedt. De oude stadskern staat vol met prachtige gebouwen, die een rijke geschiedenis ademen. De idyllische Martinitoren kan gezien worden als de kroon van de stad. Al meer dan 550 jaar torent hij boven de stad uit. Daarnaast zijn er ook moderne architectonische meesterwerken in Groningen te vinden. Denk maar aan de Tasmantoren, die in 2010 openging. Dit indrukwekkende gebouw is vernoemd naar de Groningse ontdekker Abel Tasman: de ontdekker van Nieuw Zeeland. Naast de schoonheid van de stad is er ook enorm veel natuur te vinden. Het Nationaal park Lauwersmeer is hier een goed voorbeeld van. Tevens is de Prinsenhoftuin het groene hart van de stad. Ten slotte staat Groningen bekend om haar bruisende studentenleven. De Rijksuniversiteit en Hanzehogeschool in de stad staan bekend om hun hoogwaardige onderwijs. Hier zijn er dus genoeg mogelijkheden om te bouwen aan je carrière.

Bouw samen met Fairlingo aan je ambities

Bij Fairlingo nemen we geen genoegen met half werk. Daarom werken we altijd met de belangen van onze klanten in gedachten. Snelheid, transparantie en kwaliteit staan bij ons centraal. Vragen? Mail of bel ons en we helpen je graag verder. 'Face- to-face contact is uiteraard ook mogelijk. We komen graag bij je langs om kennis te maken. Daarnaast is een afspraak op on hoofdkantoor in Enschede altijd mogelijk. Op het internet zijn we 24/7 beschikbaar. We horen graag van je!

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Groningen:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Groningen vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.