Fairlingo is een Enschedees vertaalbureau in hart en nieren. Samen met de bedrijven in de regio bouwen we aan iets moois. Dit realiseren we middels onze unieke werkwijze. Snelheid, eerlijkheid en een scherpe prijs staan bij ons centraal. Bovendien bezitten we zowel de  ISO-9001 als de ISO-17100 certificering. Zo garanderen we dat kwaliteit bij ons voorop staat. Upload je bestanden in de cloud en ontvang binnen enkele ogenblikken een passende offerte. Hierna gaan onze vertalers met je teksten aan de slag. Dit zijn allemaal native speakers, die de desbetreffende taal uitstekend beheren. Via ons unieke systeem sta je direct in contact met de desbetreffende vertaler. Er is dus geen sprake van een communicatiebarrière. Ook heb je zo de kans om tijdens de vertaling hem of haar feedback te geven. Nadat je teksten vertaald zijn, zal een van onze ervaren revisors je een second opinion geven. Alles wordt dus dubbel gecheckt, zodat we kwaliteit kunnen garanderen. Ten slotte heb je maar liefst 30 dagen de tijd om de tekst kosteloos aan te laten passen. De klant staat centraal.

Onze vertalingen helpen Enschede de grens over

Enschede is de stad van nu. Genesteld in het glooiende Twentse landschap biedt de stad iets unieks: een brug tussen Nederland en onze oosterburen. De Duitse grens is slechts enkele kilometers van de stad verwijderd. Dit geeft het bedrijfsleven, de universiteit en hogeschool enorm veel kansen. Zo is de UT uitgegroeid tot een van de grootste technische universiteiten in ons land. Duizenden studenten van Nederland en daarbuiten komen hier om zich te ontwikkelen. Daarnaast is Enschede een van de groenste steden van Europa. Deze frisheid is in de lucht te merken. De vele parken, meren en stukjes groen helpen hiermee. Tevens biedt de stad een bruisend stadsleven, met bloeiende winkelstraatjes en de hipste ketens. Op de zaterdag is het Van Heekplein overvol, met vele internationale marktkraampjes en winkelketen. Naast het kwalitatieve onderwijs en bloeiende stadsleven, biedt de stad ook enorm veel horecagelegenheden. Een mooi voorbeeld is Trattoria Sapori e Ricordi. Dit pittoresk Italiaans restaurantje is uitgeroepen tot Nederlands beste. Al met al Biedt Enschede voor iedereen iets speciaals.

Fairlingo bouwt aan je ambities

We bouwen gezamenlijk aan jouw internationale succes. Via onze online werkwijze kan je 24/7 je vertaling starten. Onze gekwalificeerde vertalers gaan er direct mee aan de slag. Daarnaast zijn we ook gewoon ‘ouderwets’ bereikbaar. Bel of mail ons gerust met je vragen, en wij staan je razendsnel te woord. Een face-to face afspraak maken is ook altijd mogelijk. We heten je altijd bij ons op het hoofdkantoor welkom. Word jij ons nieuwe succesverhaal?

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Enschede:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Enschede vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.